muzyka + obraz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
prosze Was, porownywanie JAKIEJKOLWIEK plyty Metallici do Slayer to smiech na sali. Nawet ich slabsze albumy miazdza analogiczne plyty Metallici. wystarczy zestawic np. War Ensemble z ..Enter Sandman - LOL ; )
jedynie wstep do Ride the lightning sie broni, ale Hell Awaits to i tak nieporownywalnie lepszy walec
jedynie wstep do Ride the lightning sie broni, ale Hell Awaits to i tak nieporownywalnie lepszy walec
Ostatnio zmieniony 17-05-2008, 11:07 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Adrian696
- Riven
- Kontakt:
jakby sral w gacie podczas wystepu, to tez uznalbys to za genialny znak rozpoznawczy?jesterSS pisze:Nie niszczy tylko dodaje smaczku, uwielbiam to. Genialny znak rozpoznawczy.Riven pisze:glos mu sie postarzal, ale ma moc. nie to co ten zjeb Hetfield, ktory swoje najlepsze numery niszczy tymi wiejskimi uuaaajeeeeehheeeee.
moze w tych mieciutkich numerach z lat 90 to pasuje, ale w starszych, o niebo lepszych kawalkach ...
Wiesz, jak ktoś wywyższa HA/RIB/SOH/SITA/DI to schylę głowę, nie będę się kłócił o klasykę. Ale jak ktoś jakieś późniejsze popłuczyny albo przesolóweczkowany SNM przedkłada nad korzennego rocka... wybacz, dla mnie to absurd.Riven pisze:prosze Was, porownywanie JAKIEJKOLWIEK plyty Metallici do Slayer to smiech na sali. Nawet ich slabsze albumy miazdza analogiczne plyty Metallici.
Do tego Metallica jest wszechstronna. Gdyby Hanneman/King zkleciliby kiedyś coś na modłę sola z "My Friend of Misery", odszczekałbym wszystko. A tak to nie.
Ostatnio zmieniony 17-05-2008, 11:10 przez jesterSS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
napisalem ANALOGICZNE plyty, czyli wydane w podobnych okresach czasu. Zreszta i tak duzo bardziej lubie heavy metal z przeblyskami thrashu z Show No Mercy niz Load.jesterSS pisze: Wiesz, jak ktoś wywyższa HA/RIB/SOH/SITA/DI to schylę głowę, nie będę się kłócił o klasykę. Ale jak ktoś jakieś późniejsze popłuczyny albo przesolóweczkowany SNM przedkłada nad korzennego rocka... wybacz, dla mnie to absurd.
Show No Mercy >> Kill Em All
btw xd
Ostatnio zmieniony 17-05-2008, 11:11 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
To już rzecz gustu. Wolę KA/RTL/MOP/AJFA, ale o to się nie kłóćmy - rzecz gustu.Riven pisze: napisalem ANALOGICZNE plyty, czyli wydane w podobnych okresach czasu.
No widzisz, a ja wolę twarego, korzennego rocka od p2p2.Riven pisze:
Zreszta i tak duzo bardziej lubie heavy metal z przeblyskami thrashu z Show No Mercy niz Load.
Obydwa albumy to wieś. Z tym, że SNM większa. Kierunek szczałek prawidłowy;)Riven pisze:
Show No Mercy >> Kill Em All
btw xd
- Adrian696
ja to Ciebie chyba adoptuje - tyle radosci i usmiechu w sobotni poranekjesterSS pisze: Do tego Metallica jest wszechstronna. Gdyby Hanneman/King zkleciliby kiedyś coś na modłę sola z "My Friend of Misery", odszczekałbym wszystko. A tak to nie.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Porównuję jeden z najlepszych patentów wokalnych w historii metalu do jenego z najlepszych patentów wokalnych w historii rocka. Obydwa są świetne i totalnie rozpoznawalne. Co o pierwszego można się nie zgodzić, co do drugiego - nie.Riven pisze: Porownujesz jeden z najlepszych patentow wokalnych w historii metalu do jakiegos pedalskiego zaciagania nutek? ja pierdole, ja chyba juz wychodze z tego tematu, bo nie wyrobie.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii