METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
-
- postuje jak opętany!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
probuja sie porozumiec jak ges z prosieciem, a tutaj taka petarda ; )Adrian696 pisze:Skaut_Kwatermaster pisze:no wymieklem w tym momencie ; )Maria Konopnicka pisze: ... ...
jakies uzasadnienie
Jesli juz w ten sposob nazywac Maryjana 'doswiadczenie muzyczne' to powinno byc: "legendarne" osluchanie. Poza tym cala ta fraza brzmi nieziemsko glupio. Tyle tytulem wytlumaczen.
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
nieskromnie ograniczyles 'swoja' ekipe do 3-5 osob? ; )Maria Konopnicka pisze: Oczywiście masz prawo do swojej oceny. Ja nieskromnie twierdzę, że jestem jedną z 3-5 osób na tym forum, które o tej muzyce wiedzą najwięcej))
no bez przesady jeszcze da sie cos ciekawego na tym forum wyluskac, ale faktem jest, ze z poziomu (nie)zwyklego 'death and black metal maga zine' zrobilo sie z tego poletko awangardy (co dla mnie w sumie zarzutem zadnym nie jest, ale dla rasowych metalowcow pewnie tak; ) ).Maria Konopnicka pisze:jak większość wypowiedzi na tym forumSkaut_Kwatermaster pisze: Poza tym cala ta fraza brzmi nieziemsko glupio. .
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Ktoś już chyba podawał linka.vomit pisze:http://missionmetallica.com/
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- rasowy masterfulowicz
- Skaut
dzieciaku? Daruj.Maria Konopnicka pisze:słuchaj dzieciaku - nie mam ochoty już więcej z Tobą dyskutować. Chyba już bardziej konstruktywna była polemika z długopisyyyyy o Bruce LeeSkaut_Kwatermaster pisze: Na wiecej rzeczywiscie juz sam tyz nie mam sily...Bez odbioru.
To kiedys w ogole zaczales jakas dyskusje?
A jesli wolisz plebejskie smecenie z dlugopizdem, droga wolna. Wszak nikt nie jest doskonaly.
Coś tam było! Człowiek!
A to sorry, w takim razie.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Ktoś już chyba podawał linka.vomit pisze:http://missionmetallica.com/
-
- rasowy masterfulowicz
Na gole klaty i znajomosc LoadMaria Konopnicka pisze: Solówa? Na pięści czy na zmagi?

tylko, że niektórzy żyją lat trzydzieśni parę, a niektórzy 12Maria Konopnicka pisze:

Jasne. Myk tylko w tym, ze Ci z ktorymi polemizujesz w ten sposob (vide "dzieciaki") sa raczej w zblizonym wieku.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Gotharus
- postuje jak opętany!
- Riven
- Kontakt:
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Z Lombardo na garach, wiele kawałków Metalliki zyskałoby kolorytu. To jest fakt. Zresztą nie tylko Lars sie opuścił, Kirk jakoś też szczegółnie nie błyszczy, aczkolwiek teraz gra lepiej niz, dajmy na to, dwie trasy temu. Mylił sie chłopaczyna strasznie. Widac tylko lars sie nie przykłądał na zajęciach praktycznych.