nie krepuj sie ja cie popieram:)Maria Konopnicka pisze:mógłbym trafniej i dosadniej, ale nie chciałem nikogo obrazićHusar pisze:cos w tym jest
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Maria Konopnicka pisze:Następny internetowy szczeniak. Vladowi to mógłbyś buty czyścić, palcem wydłubywać gówno z protektoraTriceratops pisze: W rzeczy samej, mi to przypomina logike innego fachowca - Vlada.. Doprawdy nie wiem jak mozna sluchac metalu od rzekomo pocztku lat 90 i nie znac Coroner i Voivod.))
To forum jest niesamowite:
Słucham metalu od 20 lat - a tu dowiaduję się, że zupełnie się na tej muzyce nie znam.
Bart Gabriel - jeden z największych maniaków metalu jakiego w życiu poznałem, gość, który swoją wiedzą mógłby obdzielić ze trzy takie fora okazuje się zdaniem kogoś z mastefula chujem, który się zupełnie nie zna (czy coś w tym rodzaju)
Vlad - człowiek, który z tego co wiem na muzykę poświęca więcej czasu niż większość z was na wyciskanie pryszczy i trzepanie kapucyna w wannie (czyli cholernie dużo) okazuje się "niby ekspertem"
Przez kilkanaście lat zajmując się sztukami walki, na forum ktoś mi uświadamia, że niczego na ten temat nie wiem - a największym ekspertem w tej dziedzinie był aktor filmów klasy B.
Wklejając tu swoje recenzje dowiedziałem się też, przy okazji że jestem grafomanem i nie umiem pisać
Myślę, że masterful powinien mieć podtytuł "Forum mędrców - ekspertów we wszystkich dziedzinach"Pewnie jakby się tu zalogował tutaj Rocco Siffredi to
dowiedziałby się, że nie umie ruchać
zara zara...a niby Vlad jest ekspertem? co on zna oprócz thrash metalu?
-
- 4m
Czyli zero osłuchania w innych gatunkach, brak perspektywy, punktu odniesienia. Coroner i Voivod pewnie też nie zna...Maria Konopnicka pisze:jest ekspertem w thrash metalukakademona pisze:
zara zara...a niby Vlad jest ekspertem? co on zna oprócz thrash metalu?

Na polytika to Ty się słabo nadajeszMaria Konopnicka pisze: nie można być ekspertem we wszystkim

Ostatnio zmieniony 20-05-2008, 18:15 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- rasowy masterfulowicz
- Edinazzu
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Maria Konopnicka pisze:dobrze, że Twojego kolegi nie ma na tym forum, bo dowiedziałby się, że dlatego tak twierdzi bo na rocku się w ogóle nie znaEdinazzu pisze: mój znajomy -bardziej rockers aniżeli metal- stwierdził kiedyś ,że gdyby się wtedy rozpadli (tj po "czarnym albumie")byliby dzis przynajmniej tak kultowi jak Led Zeppelin...

-
- postuje jak opętany!
-
-
- postuje jak opętany!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie mam zamiaru tu robić za jego adwokata, ale weź pod uwagę, że podobno słucha tej muzy 20 lat,a podejrzewam że wtedy nie miał 1000 płyt miesięcznie, a więc siłą rzeczy mógł się osłuchaćSome serious shit? pisze:jak można być z czyms osłuchanym, jak ma sie taki natłok nowych pozycji? Jedne płyty pokręcą się 10 razy, inne raz i nara - gdzie tu osłuchanie? No chyba, ze kilka tys. płyt czeka w kolejce. Osłuchany to moze być Maniek w CC

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Wiadomo. Tak samo z tym chujowym Ulver. Jakiś "Blood Inside" - niemetalowy szajs. Nie tego oczekiwałem. Polecam Hammerfall, Enter Chaos, Serpentia, In Flames, Children of Bodom i Shadows Fall - metal.Maria Konopnicka pisze: Tak, od metalowego zespołu oczekuję, żeby nagrywał płyty metalowe. Jakbym kupił Porsche i by się okazało, że jest pralką - i to w dodatku chujowo piorącą, też bym był rozczarowany...