najpierw se dobrze mp3 podpisz, a później się o muzyce wypowiadaj.wolf pisze:zalezy którą płytę "LHP"czy "Clandestine" bronią sie doskonale natomiast wszystko co powstało po "Volwerine Blues" juz nie koniecznieMajor pisze:[pomimo, że lubie Entombed, to każda z wymienionych band zjada Petrova i spółkę na śniadanie.
HAIL OF BULLETS - Of Frost And War [2008]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
powtarzasz siętwoja_stara_trotzky pisze:najpierw se dobrze mp3 podpisz, a później się o muzyce wypowiadaj.wolf pisze:zalezy którą płytę "LHP"czy "Clandestine" bronią sie doskonale natomiast wszystko co powstało po "Volwerine Blues" juz nie koniecznieMajor pisze:[pomimo, że lubie Entombed, to każda z wymienionych band zjada Petrova i spółkę na śniadanie.
- twoja_stara_trotzky
- Skaut
bede piatym kołem u wozu, bo mnie Dismember nie przekonuje ; )Adrian696 pisze:w trzech sie zle pije - wpadam na czwartego - mi tez wszystkie pozycje przypasowały...rob pisze:to jest nas już trzech heheAroHien pisze: Jak najbardzej w porzadku.Nadal mozesz tym autobusem dojezdzac![]()
Mi tez podobaja sie wszystkie przez Ciebie wymienione a ja wiem, ze ze mna wszystko o.k-hehe
Generalnie w tej trojcy nieświętej, sytuacja u mnie wygląda tak: Entombed > HoB >>> Dismember
Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W zasadzie bym sie zgodzil z tym, ze pojebalo ci sie Immolation z Incantationtwoja_stara_trotzky pisze:LOL! generalnie to jest DOKŁADNIE ODWROTNIE. zarówno Dismember, jak i Bolt Thrower (ostatni ich naprawdę dobry album to IV Krucjata, później, z płyty na płyctę coraz słabiej), Incantation (po debiucie NIC wybitnego), Immolation (Unholy Cult był swietny, dwie następne po prostu nudne...) i Malevolent Creation (TYLKO debiut) to typowe przykłady kapelek, które kompletnie przegrały swoją karierę. Nie tylko złagodziły brzmienie (to się moze akurat Immo i Incantation nie tyczy), ale i zatraciły całe swoje jaja.

woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
obaj dajcie sobie spokój z death metalem i pozostańcie przy neo-folkowej psychodelicznej poezji recytowanejTriceratops pisze:W zasadzie bym sie zgodzil z tym, ze pojebalo ci sie Immolation z Incantationtwoja_stara_trotzky pisze:LOL! generalnie to jest DOKŁADNIE ODWROTNIE. zarówno Dismember, jak i Bolt Thrower (ostatni ich naprawdę dobry album to IV Krucjata, później, z płyty na płyctę coraz słabiej), Incantation (po debiucie NIC wybitnego), Immolation (Unholy Cult był swietny, dwie następne po prostu nudne...) i Malevolent Creation (TYLKO debiut) to typowe przykłady kapelek, które kompletnie przegrały swoją karierę. Nie tylko złagodziły brzmienie (to się moze akurat Immo i Incantation nie tyczy), ale i zatraciły całe swoje jaja.Immolation to debiut a reszta to gowno a Incantation ciagle w formie
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Triceratops
Zielona kostka?Olo pisze:obaj dajcie sobie spokój z death metalem i pozostańcie przy neo-folkowej psychodelicznej poezji recytowanej
To nóż czy koleżanka? Jako (podobno) dziennikarz zawodowy powinenes odrozniac rzeczownik np oznaczajacy metalowy przyrzad do krojenia chleba od wyrazu czytso ekspresywnego jakim jest slowo "nuż". Krotki kurs :Maria Konopnicka pisze:a nóż przyśni się koleżanka z klasy
nuż ;wyraz o charakterze ekspresywnym;
a) oznaczający (w połączeniu z bezokolicznikiem) nagłe, gwałtowne, intensywne rozpoczęcie czynności; nuże»
A mały nuż wrzeszczeć.
Dobiegł i nuż się wspinać na drzewo.
b) nadający wypowiedzi odcień obawy, rzadziej nadziei;
A nuż przyjdzie.
A nuż nie zrobi tego.

woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
żółte pięty?Triceratops pisze:Zielona kostka?Olo pisze:obaj dajcie sobie spokój z death metalem i pozostańcie przy neo-folkowej psychodelicznej poezji recytowanej
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- twoja_stara_trotzky
- Riven
- Kontakt:
- Triceratops
- Adrian696
- zahartowany metalizator
i jedna ze 100 na świecie co rozumie czym jest Black Metal....Triceratops pisze:Lubie takie posty, konkrente, uargumentowane, obnazajacae i kompromitujace jedna z 3-5 osob majacyh najwieksze pojecie o metalu.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re:
Dziś, po pierwszym przesłuchaniu pomyślałem dokładnie o tym samym. Generalnie album jest w pytę.twoja_stara_trotzky pisze: wkurwia jedynie zbyt patetyczna końcówka Berlin
Czekam na ich występ na żywo, może być gorąco.