BRUTAL TRUTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Revenant
- postuje jak opętany!
Nowy kawałek mnie zelektryzował, dobrze, że chudzina Lilker and Co nie dali za wygraną i chcą znowu niszczyć świat. Co prawda znakomitości na miarę "Need To Control" czy "Extreme Conditions..." nie nagrają, ale i tak mile poniewiera ten nowy kawałek. Ja osobiście bardzo liczę na jakiś koncercik, w końcu muzyka Brutalnej Prawdy jest wręcz stworzona do prezentacji scenicznej - kop w twarz i jazda do przodu ! :]
Reaktywował się Nuclear Assault, Brutal Truth, teraz brakuje tylko, żeby Lilker do Anthrax wrócił ;]
Reaktywował się Nuclear Assault, Brutal Truth, teraz brakuje tylko, żeby Lilker do Anthrax wrócił ;]
- Revenant
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Maleficio
- Kontakt:
- Melepeta
- w mackach Zła
Re: BRUTAL TRUTH
Premiera zbliża się wielkim krokami. Nie obsrywam się po tym jednym kawałku ale nadzieje mam wciąż na bardzo dobry album.
Six o clock.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re:
Podczas czerwcowego koncertu we Wrocławiu zagrali chyba z 10 nowych kawałków, większość jeszcze bez wokali. W pewnym momencie to wyglądało jak próba, na którą zaproszono fanów. Totalna spontaniczność, luz i zabawa na scenie. Prawie jak na koncertach Hate 

- ultravox
http://metalinjection.net/tv/view/1503/ ... sion-10608
Rich Hoak mistrz!
Premiera płyty za niewiele ponad miesiąc.
Rich Hoak mistrz!
Premiera płyty za niewiele ponad miesiąc.
-
- rasowy masterfulowicz
dwa kawałki z nowej płyty są zajebiste, mocno popieprzone granie, czekam na premiere
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
Niedawno kupiłem( a kupilbym dawno, gdyby empik nie wstrzymal dostaw z Rockers Publishing ) i debiut Mortician ma mocnego konkurenta w walce o miejsce w odtwarzaczu. Dziwi mnie, że przemilczano na masterfulu tak premiere jak i zawartosc nowego krazka. Ale wlasciwie, co tu napisac? Chyba tylko, ze arcyzajebiste, bo po przesluchaniu albumu trudno wykrztusic z siebie wiecej. Na razie obok Evisceration Plague i Crack the Skye, a nawet troche przed, to najlepsza plyta roku.
I AM MORBID
- ultravox
Przemilczano? W jakimś temacie wyraziłem chyba swój zachwyt, ale fakt faktem, że nie ma tutaj chyba zbyt wielu fanów takiego grania. Tak czy inaczej, płyta jest rewelacyjna.
- longinus696
Miałem napisać to samo. Szkoda, bo kapela zajebista w każdym calu.ultravox pisze:fakt faktem, że nie ma tutaj chyba zbyt wielu fanów takiego grania.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;