DESULTORY - powrót!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
DESULTORY - powrót!
http://muzyka.interia.pl/metal/news/pow ... 1115848,47
Co o tym sadzicie ?
Co o tym sadzicie ?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Poza rasowym growlingiem ich muzyka miała jednak sporo wspólnego z amerykańskim thrash metalem." -hehehe.. kto to tam pisał?
Dwa pierwsze albumy uwielbiam, ale po nagraniu "Swallow the snake" miałem ochotę wysłać im paczkę z gównem pocztą. Generalnie kolesie parę lat bujali się z nową stylistyką pod innym szyldem, aż wreszcie kurwa przyszła pora na odkopanie starego trupa i zarobienie na nim może paru groszy ekstra (przypuszczalnie tylko na koncertach) bo ten Zebulon to pewnie rozprowadzali już tylko we własnej rodzinie.
Dwa pierwsze albumy uwielbiam, ale po nagraniu "Swallow the snake" miałem ochotę wysłać im paczkę z gównem pocztą. Generalnie kolesie parę lat bujali się z nową stylistyką pod innym szyldem, aż wreszcie kurwa przyszła pora na odkopanie starego trupa i zarobienie na nim może paru groszy ekstra (przypuszczalnie tylko na koncertach) bo ten Zebulon to pewnie rozprowadzali już tylko we własnej rodzinie.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
- Revenant
- postuje jak opętany!
Ciekawe, czy dalej są w stanie zagrać z ogniem stare kawałki? Bo po "Swallow..." i działalności pod tym Zebulon to boję się, że może kupa z tego powrotu wyjść. Powiem szczerze, ze ta informacja mnie jakoś nie grzeje specjalnie. Lubię bardzo dwie ich pierwsze płyty, ale boje się, że obecnie będa kontynuować drogę obraną na "Swallow...", jak i to, że po graniu takiej muzy zatracili ten ogień i nawet jak będą grali stare kawałki to wyjdzie to co najwyżej komicznie/smutno.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- twoja_stara_trotzky
- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
- Triceratops