METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Masz szczęście, bo to świetna okładka. Na jej powstanie miał wpływ Godflesh.
Znalazłem fragment recenzji "Load" z Rolling Stone:
Rolling Stone (7/11-25/96, p.85) - 4 Stars - Excellent - "...with Load, the foursome dams the bombast and chugs half-speed ahead, settling into a wholly magnetizing groove that bridges old-school biker rock and the doomier side of post-grunge '90s rock."
Znalazłem fragment recenzji "Load" z Rolling Stone:
Rolling Stone (7/11-25/96, p.85) - 4 Stars - Excellent - "...with Load, the foursome dams the bombast and chugs half-speed ahead, settling into a wholly magnetizing groove that bridges old-school biker rock and the doomier side of post-grunge '90s rock."
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
1999 gwoli ścisłościMaria Konopnicka pisze: kurwa! z kim ja dyskutuję.... z gościem, który zaczął słuchać metalu w 1998 roku)) W sumie nawet zdziwiłbym się jakby Ci się Load nie podobał. Po prostu to płyta Twojego pokolenia. Jakbym zaczął słuchać metalu 10 lat później to też mógłbym łyknąć i darzyć dziś taką samym szacunkiem jak dziś darzę The Cult czy Guns'n Roses

A "Load" to nie jest żadna 'płyta pokolenia', to nie Korn. Ten album sięga głębiej niż myślisz;)
I oto są słowa mądrości;)Edinazzu pisze: jakie paradoksalnie!przecież to oczywista oczywistość ,że CC jest łatwiejsze w odbiorze aniżeli The Mars Volta. Przynajmniej dla typowego "Metalorockersa"
- Melepeta
- w mackach Zła
A bo dopierdalają się wszyscy do tej Metallicy...... Load jest bardzo dobry, pomimo faktu że mógłby być krótszy o jakieś 3 numery. Najlepszy post Jestera odnośnie Mars Volty i "trudności odbioru". Ciekaw jestem kto z forumowiczów słyszał cokolwiek Spastic Ink. i dotrwał do końca. (to mówiłem ja..... JARZOMBEK RON)
Six o clock.
- angelique
- rozkręca się
He, he dobre... Ja słyszałem do końca, ale takie granie to nie moja parafia, przekombinowane jak na mój gust. Ale umiejętności panowie to maja, oj mają...Melepeta pisze:A bo dopierdalają się wszyscy do tej Metallicy...... Load jest bardzo dobry, pomimo faktu że mógłby być krótszy o jakieś 3 numery. Najlepszy post Jestera odnośnie Mars Volty i "trudności odbioru". Ciekaw jestem kto z forumowiczów słyszał cokolwiek Spastic Ink. i dotrwał do końca. (to mówiłem ja..... JARZOMBEK RON)
Co do "Load": jak usłyszałem w 1994 r. to położyłem krzyżyk na kapeli, podobały mi się tylko dwa numery: "Until It Sleeps" i "Bleeding Me" reszta wydawała mi się gównem straszliwym. Oświecenie przyszło gdzieś tak z pół roku temu, w ramach remanentu wydobyłem gdzieś okrutnie zmasakrowaną kasetę i z czystej ciekawości zapodałem do auta.
Po latach ignorancji stwierdzam, że tego albumu DA SIĘ SŁUCHAĆ - ale tylko w aucie

To tyle, czekam na zjebki

Jak można znosić myśl, że dąży się do zła....
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Drone - jest mi strasznie przykro!!! Pierwszy raz muszę się z Toba zgodzić!!!Drone pisze:To i ja napiszę, że dla mnie z kolei czarny album - gdy wyszedł - był tak wielkim rozczarowaniem, że nie kupiłem od tamtej pory nic tego zespołu. I po latach podtrzymuję opinię, że w stosunku do najlepszego w ich karierze "...And Justice For All" czarny album to jakieś mdławe popłuczyny.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
przesłuchalem zaledwie raz - do weekendu zaladuje jeszcze z 2-3 ray i wtedy napisze w temacieDrone pisze:Napisz jeszcze, jak Ci INCUBATOR wszedł?Adrian696 pisze: Drone - jest mi strasznie przykro!!! Pierwszy raz muszę się z Toba zgodzić!!!

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt: