SATYRICON - MY SKIN IS COLD - EP , [2008]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SATYRICON - MY SKIN IS COLD - EP , [2008]
pojechał za chłopakami do Los Angeles ? 

- zekke
- weteran forumowych bitew
ale przeciez ta epka to odrzut z poprzednich sesji, mam nadzieje ze tym razem pojda w jakims nowym/innym kierunkukarabin pisze:spoko spoko...nie będzie źle...po pierwsze primo - źle nie było jeszcze, po 2 primo "My skin is cold" nie jest złe a po 3 primo ultimo źle nie może być
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
nagraja black'n roll'owa wersje "F.O.A.D." ze smyczkami w tlezekke pisze:ale przeciez ta epka to odrzut z poprzednich sesji, mam nadzieje ze tym razem pojda w jakims nowym/innym kierunkukarabin pisze:spoko spoko...nie będzie źle...po pierwsze primo - źle nie było jeszcze, po 2 primo "My skin is cold" nie jest złe a po 3 primo ultimo źle nie może być

Coś tam było! Człowiek!
ten nowy Sratyricon tak jak i to całe "Now Diabolical" to wielkie gówno jest. Muzyka dla 16-letnich zbuntowanych metalówek.
Oklepane do granic możliwości perkusyjne wiejskie umpa-umpa, wiejskie bardzo łatwo wchodzące melodie na gitarach, krzykliwo-rockowy, buntowniczy wokal. Zwrotka, refren, zwrotka refren i jakieś zwolnienie w trakcie, czy jaka tam tego kolejność tego jest. Na końcu ten śliczny ich IMIDŻ. Te śliczne teledyski przyciągające masy młodych niemieckich metalówek kupujących w chuj koszulek swoich idoli. Rzygać mi się na nich chce i sram na ten pseudo zespół. Nie jestem jakimś ortodoksem i pure-black metalowym leśnikiem. Też sram na to. Ale ten zespół wzbudza we mnie agresję!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
no i zajebiściedługopisyyyyyyyyyy pisze:Oklepane do granic możliwości perkusyjne wiejskie umpa-umpa, wiejskie bardzo łatwo wchodzące melodie na gitarach, krzykliwo-rockowy, buntowniczy wokal. Zwrotka, refren, zwrotka refren i jakieś zwolnienie w trakcie, czy jaka tam tego kolejność tego jest. !
-
edit : ciekawe, ze wiesniak uzywa przymiotnika "wiejski" w kontekscie pejoratywnym heheHeretyk pisze:no i zajebiściedługopisyyyyyyyyyy pisze:Oklepane do granic możliwości perkusyjne wiejskie umpa-umpa, wiejskie bardzo łatwo wchodzące melodie na gitarach, krzykliwo-rockowy, buntowniczy wokal. Zwrotka, refren, zwrotka refren i jakieś zwolnienie w trakcie, czy jaka tam tego kolejność tego jest. !

nie wiem co to znaczy pejoratywne wy miastowi wy! moja wiejskość jest dumna że jest wiejskością, a jak piszę że jakaś muzyka jest wiejska to znaczy że jest chujowa i wtedy myślę negatywnie o tej wiejskości. Ide zrobić sobie ze dwie kanapki i się położe.
-
mistrz !długopisyyyyyyyyyy pisze:nie wiem co to znaczy pejoratywne wy miastowi wy! moja wiejskość jest dumna że jest wiejskością, a jak piszę że jakaś muzyka jest wiejska to znaczy że jest chujowa i wtedy myślę negatywnie o tej wiejskości. Ide zrobić sobie ze dwie kanapki i się położe.

- Scaarph
- zahartowany metalizator
przecież on ma racjędługopisyyyyyyyyyy pisze:Oklepane do granic możliwości perkusyjne wiejskie umpa-umpa, wiejskie bardzo łatwo wchodzące melodie na gitarach, krzykliwo-rockowy, buntowniczy wokal. Zwrotka, refren, zwrotka refren i jakieś zwolnienie w trakcie, czy jaka tam tego kolejność tego jest. Na końcu ten śliczny ich IMIDŻ. Te śliczne teledyski przyciągające masy młodych niemieckich metalówek kupujących w chuj koszulek swoich idoli. Rzygać mi się na nich chce i sram na ten pseudo zespół.

aha, ze sprawdzonego źródła dowiedziałem się, że następny album satyricon będzie nosił nazwę "my dick is ugly" i zostanie poprzedzony epką o tytule "my ass is cheap".
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Masz złe informacje, wydadzą suplement do albumu o podtytule My Skin is Cold so My Dick Is Small
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
jakie śmieszne,ależ się ubawiłem
Bardzo fajna ta epka - trzyma wysoki poziom ostatniej płyty. Chyba najlepsze wydawnictwo tego typu Satyra i Mroza.
- grot
- weteran forumowych bitew
Z EP to jednak "Intermezzo II" lepsza.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- postuje jak opętany!
ooo, nie wiedziałem, ze Drozda na masterfulu piszeSo_It_Is_Done pisze:Masz złe informacje, wydadzą suplement do albumu o podtytule My Skin is Cold so My Dick Is Small

- Skaut