Bohemian Grove - Age Of Retrogression

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
grot
weteran forumowych bitew

Bohemian Grove - Age Of Retrogression

06-07-2008, 23:12

Zespół z Grecji, wcześniej mi nieznany, nagrywa całkiem niezły album. Zawartość - najogólniej mówiąc black metal wzbogacony o pewne odloty. Przyjemne, a taki "Drowning In The Roar Of A Sinking World" to już naprawdę mocno wchodzi do głowy. Warto posłuchać.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

12-07-2008, 02:29

grot pisze:Zespół z Grecji, wcześniej mi nieznany, nagrywa całkiem niezły album. Zawartość - najogólniej mówiąc black metal wzbogacony o pewne odloty. Przyjemne, a taki "Drowning In The Roar Of A Sinking World" to już naprawdę mocno wchodzi do głowy. Warto posłuchać.
Wlasnie slucham i jestem na nie. Glownie przez wzglad na te pewne odloty. Trzeba bylo ostrzec, ze te odloty to lesne runo, szyszki i kopia kopii Vintersorga ;) No i jeszcze cos probuja uszczknac z Enslaved (ostatni kawalek), ale kompletnie im nie wychodzi. Generalnie bida. Wracam do Kampfar ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
grot
weteran forumowych bitew

Re: Bohemian Grove - Age Of Retrogression

12-07-2008, 10:56

Dziwne, bo właśnie moim zdaniem z Enslaved bardzo przyjemnie biorą.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
ODPOWIEDZ