VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Vader
klawisze w Carnal, no bez jaj... jeden z najlepszych walkow i slodzic jakims gownem?
ale i tak chyba kupie te plyte
ale i tak chyba kupie te plyte
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj wróciłem do Impressions in Blood, podoba mi się jeszcze mniej niż w czasach premiery. Sa na niej tylko 3 pozadne walki: ShadowFear, Warlords i The Book. Najsłabsza pełna płyta Vader.
W ramach ciekawostki mogę wam podać, że średnie oceny jakie zbiera Vader należą do najwyższych na metal-archives. Ale czego spodziewać się po zawodnikach, którzy zupełnie nie czując klimatu dają 10% płycie Mortician z której pewnie i tak przesłuchali tylko kilka mptrójek.
W ramach ciekawostki mogę wam podać, że średnie oceny jakie zbiera Vader należą do najwyższych na metal-archives. Ale czego spodziewać się po zawodnikach, którzy zupełnie nie czując klimatu dają 10% płycie Mortician z której pewnie i tak przesłuchali tylko kilka mptrójek.
I AM MORBID
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
w ogole nie ma co patrzec na recenzje na M-A, to jakas kompletna porazka. VOIVOD Phobos ma cos kolo 40% (!!!!!!!!!!!), a nowy Entombed ~30. ale wystarczy kliknac na nick gluchego cwoka, ktory to napisal i wychodzi, ze np. slucha Hammerfall. No i taki jeden kiep napisze taka recenzje i potem jeden z drugim bedzie myslal, ze GENIALNY Phobos to jakas szmira.... az chyba sam cos napisze i dam 100%, bo mnie szlag trafia jak to widze. Wystarczy w ogole przeczytac jakie zarzuty przedstawil ten cholerny wiesniak, no po prostu brak slow...
this is a land of wolves now
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Tragicznie wypada ostatnia płyta EXODUS, której średnia ocena wynosi 54%.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Chuj z Exodus, bo im się średnie noty akurat należały, ale jest masa ewidentnie prowokacyjnych recenzji. Debiut Sigrblot i ostatni Deathspell Omega dostały po 0%... Płyta może się nie podobać, ale takie numery to już jest przegięcie i zero odpowiedzialności za własne słowa. O kompromitacji nie wspomnę.
Yare Yare Daze
- Maleficio
- Kontakt:
Na M-A każdy może pisać recenzje, nikt tak naprawdę nie robi jakiejś detalicznej selekcji co do jakości recek. Wystarczy się zarejestrować i możesz już dodawać informacje i kapele do bazy danych, oraz pisać recenzje.
no Panowie i Panie... wygląda na to, że Peter ostanie się sam. (a kurwa pamiętacie jak pisałem w topicu w 25-leciu żeby Peter pozbył się wszystkich z kapeli?... no ale pisałem tez żeby pozrywał te wiążące ręce zasrane kontrakty, zrobił sobie z 6 lat przerwy i w zaciszu domowym przz ten czasz skomponował taką muzykę, że od De Profundis takiej nie było
)
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1169869,44

http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1169869,44
- 4m
- weteran forumowych bitew
Wychodzi na to, że smutne to będą urodzinydługopisyyyyyyyyyy pisze:http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1169869,44

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- 4m
Wiadomo, Vader nie tylko Peter ma na imię, ale przeważnie w takich sytuacjach jest strajk ostrzegawczy, jeżeli rozmowy nie przynoszą skutku. A tak masowe zwolnienie 75% załogi i casting na wakaty... Peter nie stał raczej w tej sytuacji po stronie zespołu.Adrian696 pisze:czy aby na 100% on????4m pisze:Swoją drogą porządnie musiał Peter chłopaków wyruchać...
Ostatnio zmieniony 29-08-2008, 11:41 przez 4m, łącznie zmieniany 2 razy.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
ale to może być nowe rozpoczęcie... nie wiem co siedzi w głowie Petera... ale ja na jego miejscu wrócił bym muzycznie do starych klimatów. Zatrudnił jakiś młodych, nieznanych, rządnych "diabła" muzyków... i odpierdolił porządną płytę.4m pisze:Wychodzi na to, że smutne to będą urodzinydługopisyyyyyyyyyy pisze:http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1169869,44Swoją drogą porządnie musiał Peter chłopaków wyruchać...
- Block69
Peter nikogo nie wyruchał. Mauser założył se swoją kapele, Daray dostał lepszą propozycje a Novy miał swoje osobiste powody ale nie ma sensu o nich plotkować. Myśle, że wyjdzie to na dobre kapeli i powiew świeżego powietrza bardzo sie przyda. Braku Mausera ani troche mi nie szkoda. Byłoby co najmniej niesmaczne jakby równocześnie grał w chujowym Unsun i VADER. Typowy rzemieślnik, znikome ilości własnego stylu i własnych pomysłów. Pierwszy swój kawałek napisał dopiero na "The Art Of War". Daraya i Novego troche szkoda, bo jest to ścisła czołówka polskich muzyków metalowych ale spokojnie będą do zastąpienia.
PENIS METAL
- Kingu
...no to po zespole. Bardzo szkoda. Będzie inny, pod tą samą nazwą, bo najemników zawsze można znaleźć. Santolla zdaje się miał wolne terminy, hy, hy...
Adaś i Vogg to świetne kandydatury i być może nawrócili by oblicze Vadera na agresywniejsze, mroczniejsze, jak dawniej... o ile mieli by coś do powiedzenia w kształcie utworów.
Adaś i Vogg to świetne kandydatury i być może nawrócili by oblicze Vadera na agresywniejsze, mroczniejsze, jak dawniej... o ile mieli by coś do powiedzenia w kształcie utworów.
- 4m
No tak, faktycznie dla Unsun warto Mauserowi zostawić VaderBlock69 pisze:Peter nikogo nie wyruchał. Mauser założył se swoją kapele, Daray dostał lepszą propozycje a Novy miał swoje osobiste powody ale nie ma sensu o nich plotkować.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Kingu
A Dies Irae to pies?Block69 pisze: Braku Mausera ani troche mi nie szkoda. Byłoby co najmniej niesmaczne jakby równocześnie grał w chujowym Unsun i VADER. Typowy rzemieślnik, znikome ilości własnego stylu i własnych pomysłów. Pierwszy swój kawałek napisał dopiero na "The Art Of War"..