PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
Jak będzie w stylu "Spheres" to nie pogardzę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
No tak, bo Helmkamp, Pałubicki, Reifert, Coralles, Mc Entee, Severn, goście z EVIL INCARNATE, Don Of The Dead z ekipą, AZARATH, GRAVE, Trzech Braci z Brazylli i wielu innych ostatnio nie nagrywa.longinus696 pisze:Akurat ostatnio lepsze krążki nagrywają "przypadkowi" death-metalowcy, niż jacyś zaciekli wyznawcy.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
- Adrian696
- Chlastator
- zaczyna szaleć
Jak dla mnie, gdyby nagrali płytę w takim stylu, to byłoby to bez sensu. Po latach dwie pierwsze płyty, wg mnie nie bronią się w całości. Wolę etap późniejszy.Major pisze:Wolałbym dostać info, ze płyta będzie w klimatach Mallevs Maleficarvm i Consuming Impulse. Ale pewnie z ciekawości posłucham bo 1 i 2 do dziś rządzą.
Zastanawiające jest tylko to, że Mamelli nagle znowu zapałał miłością do death metalu...
"Mamy tu doczynienia z konsekwentnym i prawdziwym tworem, nie pozerami! O!"
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- north
- zaczyna szaleć
ale news nie jest z wywiadu. to info od mameliego. ja myślę, ze nowy pestiluch będzie zajebisty i już sie nie mogę doczekać!Major pisze:A ja mam na odwrót. 1 i2 bronią się świetnie. Testimony jeszcze też, a Spheres jest dla mnie raczej niestrawne. Nie przywiazywałbym wagi do jego wypowiedzi. Moze tak powiedział a może nie...Przeciez wiadomo w jaki sposób "powstają" niektóre wywiady...
- Rattlehead
Re: PESTILENCE
Resurrected late '80s/early '90s death metal outfit PESTILENCE will enter Hansen Studios in Ribe, Denmark mid-October to begin recording its new album, "Resurrection Macabre", for a 2009 release via Holland's Mascot Records. The band will record a total of 14 songs during the session — 11 new tracks and three classic PESTILENCE cuts as chosen by the fans.
To vote for your favorite PESTILENCE song for the band to re-record, visit www.pestilence.nl. The three tracks that receive the most votes will be re-recorded in the studio. Voting ends October 10, 2008.
Joining guitarist/vocalist Patrick Mameli in PESTILENCE's current recording lineup are Tony Choy (ATHEIST, CYNIC) on bass and Peter Wildoer (DARKANE, NON-HUMAN LEVEL) on drums. Patrick has previously described the band's new material as a modern fusion of "Testimony of the Ancients" (1991) and "Spheres" (1993), but even more technical and brutal.
To vote for your favorite PESTILENCE song for the band to re-record, visit www.pestilence.nl. The three tracks that receive the most votes will be re-recorded in the studio. Voting ends October 10, 2008.
Joining guitarist/vocalist Patrick Mameli in PESTILENCE's current recording lineup are Tony Choy (ATHEIST, CYNIC) on bass and Peter Wildoer (DARKANE, NON-HUMAN LEVEL) on drums. Patrick has previously described the band's new material as a modern fusion of "Testimony of the Ancients" (1991) and "Spheres" (1993), but even more technical and brutal.
support music, not rumors
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: PESTILENCE
jestem bardzo ciekaw co tam Panowie wysmażą tym razem, jedna z najbardziej wyczekiwanyxh przezemnie płyt w 2009 roku
In a world of compromise...some don't