Jezeli sie bedziesz wypowiadac nadal tak homosexualnie to wkleje tu Twoja prawdziwa fotke i wtedy wszystcy sie bedziemi z Ciebie smiali grubasie

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
weź mu nie groź - tylko wklejajMaleficio pisze: Jezeli sie bedziesz wypowiadac nadal tak homosexualnie to wkleje tu Twoja prawdziwa fotke i wtedy wszystcy sie bedziemi z Ciebie smiali grubasie![]()
![]()
![]()
![]()
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Jak u tej laski Mausera z Unsun prawie, hehedługopisyyyyyyyyyy pisze:
Major fajnie sobie po lewej stoiale ma klatę wypiętą, zaznaczoną.
i tu sie mylisz, jestem przekonany, ze jest wiele osob co obserwuje bacznie kariere takich POLSKICH kapel jak Blackriver, Riverside, Rootwater, Hunter, Unsun, Vader, Behemoth, Frontside, Totem, Abused Majesty, Hermh, Crystal Viper, Chainsaw... i jeszcze wiele, wiele innych... to jest polska scena, a reszta to jakis jolk...Block69 pisze:. Mało kto na tym forum sie interesuje tym co obecnie dzieje sie na polskiej scenie więc ta cisza wcale mnie nie dziwi.
A ja powiem nawet mocniej - ta płyta jest znacznie ciekawsza niż wydane w tym roku płyty niejednej światowej legendy. W brzmieniu basu też mi nic nie przeszkadza, to tylko taki mały szczegół, który jednak słychać, że odstaje. O ile brzmienie poszczególnych składników i ich mieszanka jest bardzo dobre lub bardzo dobre z minusem to bas jest "tylko" dobry. Może zresztą u mnie to tak się wybija, bo mam trochę czuły sprzętBlock69 pisze:U mnie ta płyta już dawno wylądowała na szczycie podsumowania 2008. Najlepszy death metal tego roku nagrany w Polsce (HELL UNITED nie licze wiadomo dlaczego) no i oczywiście poziom światowy. A w brzmieniu basu nic mi nie przeszkadza. Mało kto na tym forum sie interesuje tym co obecnie dzieje sie na polskiej scenie więc ta cisza wcale mnie nie dziwi.
oprocz Huntera i jakiegos gotyckiego superbandu wymieniles dobre kapele, ale nie rozumiem, co ma mi przeszkadzac niby znajomosc Frontside i Gortal? z gory zakladasz, ze nie ma takich osob, ktore moga kojarzyc te dwie nazwy... ograniczenie na tym forum, to chyba jego glowna bolaczka:/ a nowy Gortal polamie Wwam gnaty!!Maleficio pisze:i tu sie mylisz, jestem przekonany, ze jest wiele osob co obserwuje bacznie kariere takich POLSKICH kapel jak Blackriver, Riverside, Rootwater, Hunter, Unsun, Vader, Behemoth, Frontside, Totem, Abused Majesty, Hermh, Crystal Viper, Chainsaw... i jeszcze wiele, wiele innych... to jest polska scena, a reszta to jakis jolk...Block69 pisze:. Mało kto na tym forum sie interesuje tym co obecnie dzieje sie na polskiej scenie więc ta cisza wcale mnie nie dziwi.
Póki co w naszym przypadku napewno nie.Set pisze:Bedzie winyl czy Pagan już zaprzestał tego procederu?