Londyn - Koncerty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: Londyn - Koncerty
W piątek biore małżonke i idziemy plakac na urodzinowym koncercie Paradise Lost z Anathema i My Dying Bride. 

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
tylko nie zaśnijcieGrindead pisze:W piątek biore małżonke i idziemy plakac na urodzinowym koncercie Paradise Lost z Anathema i My Dying Bride.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Damy rade, na Anatheme i MDB nigdy sie nie obrazilem za pozniejsze plyty, wrecz przeciwnie... gorzej z PL.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No i lekka kurwa mnie wczoraj strzelila.Przejechac pol tego pieprzonego miasta aby zobaczyc, ze bilety na kompielisko w Nilu wykupione to zdecydowanie nie byl scenariusz jaki pisalem. Jutro bedzie trzeba sie nagimnastykowc aby jakos na ten koncert jednak wejsc.
- Grindead
- postuje jak opętany!
No i jak tam? Udało się wejść?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nie udalo
A do tego dzisiaj mam potwornego kaca...

- Block69
- zahartowany metalizator
21 lutego masz w Londynie konkretny koncert JUDAS PRIEST, TESTAMENT i MEGADETH.
PENIS METAL
-
- zaczyna szaleć
Mialem to samo z meshuggah w londynie :/AroHien pisze:No i lekka kurwa mnie wczoraj strzelila.Przejechac pol tego pieprzonego miasta aby zobaczyc, ze bilety na kompielisko w Nilu wykupione to zdecydowanie nie byl scenariusz jaki pisalem. Jutro bedzie trzeba sie nagimnastykowc aby jakos na ten koncert jednak wejsc.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja wybieram sie dopiero 18-go na Nocturnus, bo cici mnie nie interesuja.folkstorm pisze:Rusza sie ktos na Glorrior Belli w niedziele? albo na sobotni Sol Invictus?
- Grindead
- postuje jak opętany!
Zglaszam sie, o 17 ruszam na Camden. Bedziesz?folkstorm pisze:albo na sobotni Sol Invictus?
- Grindead
- postuje jak opętany!
W ten sam dzien Hail of Bullets...folkstorm pisze:Na Nocturnus też bede.
a jak sie okazuje ze anonsowanie koncertu Nocturnus troszke naciagane jest, bo tylko jeden człek ze skladu grac bedzie kawalki ze swoim nowym zespolem...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Faktycznie jeden-ale ten, we wczesnym okresie istnieniatej formacji, najwazniejszy-Browning, wiec mi to nie przeszkadza. O ile wiem beda grac wiekszosc kawalkow z debiutu. I tym samym Hail of Bullets musi poczekac na inna okazjeGrindead pisze:W ten sam dzien Hail of Bullets...folkstorm pisze:Na Nocturnus też bede.
a jak sie okazuje ze anonsowanie koncertu Nocturnus troszke naciagane jest, bo tylko jeden człek ze skladu grac bedzie kawalki ze swoim nowym zespolem...

- Kingu
- weteran forumowych bitew
Napiszcie jak wypadł ten Nocturnus, bo będzie grał u mnie w okolicy ale do końca roku szykuje się kanonada koncertów więc trzeba wybierać. Urlopu nie sieją 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze kilka piwek i jazda na Nocturnus, mam nadzieje, ze zawodu nie bedzie.
- ozzy
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
folkstorm pisze:Kingu pisze: teraz był
GLORIOR BELLI (FR)
Glorior Belli troche mnie zawiódł spodziewalem sie czegoś innego jednak ogólnie koncert bardzo udany.
To serce mu juz naprawili ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Grindead
- postuje jak opętany!
AroHien pisze:Jeszcze kilka piwek i jazda na Nocturnus, mam nadzieje, ze zawodu nie bedzie.
To samo. Po koncercie Nocturnus, jest szansa zdazyc na Hail of Bullets (ci zaczynaja o 22.45) i dlatego zamierzam zalapac sie na obydwa koncerty.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
z obu prośba o relacje ze wskazaniem na Nocturnus
In a world of compromise...some don't
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Czy ktoś może podać namiar na rozpiske trasy Nocturnus? Jakby nigdy nic ich koncert w Szwajcarii się rozpłynął.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
W tej chwili nadalal jestem pijany-after party nieco sie przeciagnelo hehe ale zapewniam wszystkich wybierajacych sie na Nocturnus, ze rozczarowani nie beda-MASAKRA i tyle wiecej moze jutro...