znów Cie proboszcz za mocno zapiął????So_It_Is_Done pisze: Jak zwykle też popierdoliliście farmazony na czele z top zjebem tutejszego forum Adriankiem i czujecie się cool, zero konstruktywnej dyskusji o muzyce. Z tej okazji gratuluję wam. Zjeb Adrian próbuje zrekompensować swoją ułomność i wspomina coś o jakichś 45 kilo, niestety prawda pewnie jest taka, że w wieku trzydziestuparu lat jest już zapyziałym brzuchatym wackiem, który wzbudza śmiech samą swoją aparycją. Przykre to jest.
KATHAARIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: KATHAARIA
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Człowieku, przestań szukać terapii na metalowym forum. Jesteś zjebem, przyznaj ten fakt i przestań się dowartościowywać. Piszesz takie farmazony, że naprawdę nie wiem jak mam zareagować, szczególnie znając twój wiek, najebałeś prawie 2000 postów w krótkim czasie, widać, że nie wychodzisz w domu i trzepiesz gruche przed kompem. Zidealizowałeś sobie Kvarfortha i dziwnym takim dla ciebie byłoby wjebanie mu? Przecież to szczyl. Mało wiesz o jego przekonaniach skoro tak go bronisz, a na mnie najeżdzasz za paru 'koleżków' spod znaku chrześcijańskiego metalu. Chyba, że twoim marzeniem jest dołączyć do tych dwóch pederastów i stworzyć trójkącik.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Adrian696
skoro twierdzisz ze bronie jakiegos emo black metalowca to znaczy, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem...
a na ciebie synku nie najeżdżam tylko leje z twojej hipokryzji i głupoty...
a wjebanie komus za to że jest gejem jest tak samo normalne jakby tobie ktoś wyjebał za to ze jestes dzieckiem neostrady...
a na ciebie synku nie najeżdżam tylko leje z twojej hipokryzji i głupoty...
a wjebanie komus za to że jest gejem jest tak samo normalne jakby tobie ktoś wyjebał za to ze jestes dzieckiem neostrady...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
a ty co? Chcesz w ryja?vulture pisze:dobra płyta ale widzę że topiciem zawładnęly wątki sensacyjne.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Chociaż byś uzasadnił, co dobrego jest w tej płycie. Możliwe, że sampelek jest z innej sesji czy coś i reszta brzmi jak metal, nie jak gówno, więc chciałbym przeczytać konkretną opinię jeśli można.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
przypomnę:So_It_Is_Done pisze:Chociaż byś uzasadnił, co dobrego jest w tej płycie. Możliwe, że sampelek jest z innej sesji czy coś i reszta brzmi jak metal, nie jak gówno, więc chciałbym przeczytać konkretną opinię jeśli można.
w przeciwieństwie do Ofermod, mamy tu zajebiste brzmienie - w sensie, bardzo akustyczne, naturalne... a muzycznie, cóż, z tym DsO bym nie przesadzał, natomiast VBE jest masa - generalnie, to nikt chyba się mocniej do ich stylu nie zbliżył, tyle, że Niemiaszki jadą generalnie szybciej / brutalniej. masa pojebanych harmonii, masa voivodische riffische. dysonans, dysharmonia, zło.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To twoja opinia, już ją przeczytałem i popełniłem błąd przesłuchania sampla. Plastikowe zło.
ale tylko na koncercieMaleficio pisze:a ty co? Chcesz w ryja?vulture pisze:dobra płyta ale widzę że topiciem zawładnęly wątki sensacyjne.

- twoja_stara_trotzky
pomijając fakt, że sampel jest mało adekwatny do całości - bo to najmniej zakręcony, najprostszy i najbardziej motoryczny numer z płyty, to gdzie ty tam masz plastik? i jakoś zdefiniuj mi ten plastik.So_It_Is_Done pisze:To twoja opinia, już ją przeczytałem i popełniłem błąd przesłuchania sampla. Plastikowe zło.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wypowiedziałem się na temat tego sampla na górze. Porównaj z Katharsis pomijając zbieżność nazw i sam zobacz o co biega.
- twoja_stara_trotzky
no nie wiem, o co biega, bo mam dwa świetne zespoły z Niemiec.So_It_Is_Done pisze:Wypowiedziałem się na temat tego sampla na górze. Porównaj z Katharsis pomijając zbieżność nazw i sam zobacz o co biega.
- twoja_stara_trotzky
-
So_It_Is_Done pisze:Jest takie powiedzenie znane....
Specyfika tego forum polega na tym, że większość ślepo idzie za sugestią Morpha, ciebie, albo paru innych.

- Skaut
w takim razie Marian Konopnicki jest chiba jego ordynatorem (patrz wyżej)Heretyk pisze:So_It_Is_Done pisze:Jest takie powiedzenie znane....
Specyfika tego forum polega na tym, że większość ślepo idzie za sugestią Morpha, ciebie, albo paru innych.nie pierdol... nie da się ukryć, ze dzięki tym panom pewnie kilka osób poznało kilka zajebistych zespołów, ale szczerze mówiąc, gdybym miał słuchać wszystkiego co polecają, to pisałbym te słowa jako pacjent szpitala psychiatrycznego

Coś tam było! Człowiek!
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Czy ja wiem, czy Morph ma taki wpływ na userów? Poleca różne rzeczy, lepsze, gorsze...w zasadzie jak większość. Nie wiem czemu jego wpływ miałbybyć większy niż np. longinusa, albo drone'a.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Morph
- Kontakt:
Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Czy ja wiem, czy Morph ma taki wpływ na userów? Poleca różne rzeczy, lepsze, gorsze...w zasadzie jak większość. Nie wiem czemu jego wpływ miałbybyć większy niż np. longinusa, albo drone'a.

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
No przykro mi...Morph pisze:Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Czy ja wiem, czy Morph ma taki wpływ na userów? Poleca różne rzeczy, lepsze, gorsze...w zasadzie jak większość. Nie wiem czemu jego wpływ miałbybyć większy niż np. longinusa, albo drone'a.

Jakbyś zrobił upload na hosta innego niż rapid, to może wpływ byłby większy, bo też bym ściągnął

I dream of colour music,
- Morph
- Kontakt:
RS to jedyny hosting na którym mam konto premium więc nie robię transferów. A co do wpływu - marzy mi się sieć pralni na skalę Trockiego 

Give birth to something dead