LIFELOVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LIFELOVER
Mogę się jej zapytać czy mi pozwoli - tyle że prędzej zgodzi się na nowe foto zakochanej pary gołąbków, niż pozę solo, chociaż nie wiem, kogo tu akurat "poor twisted me" obchodzi 

Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
dopsz koledzy, żeby ośmielić naszego młodego Wertera tfu! Jestera, wklejmy foty swoich żon 

- hcpig
- hcpig
- hcpig
Piżamka jest mało mroczna, jutro se zrobie. Tylko jak np. się ciepnie komórką, to jak się to wgrywa na kompa?
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
DZIŚjester pisze:Piżamka jest mało mroczna, jutro se zrobie. Tylko jak np. się ciepnie komórką, to jak się to wgrywa na kompa?
jutro się nie liczy
- Block69
- zahartowany metalizator
Ciepnie to znaczy rzuci a nie zrobi. Zrobić to sie godo ciulnąć abo tegnąć (abo sztryknąć) 

Ostatnio zmieniony 17-10-2008, 22:44 przez Block69, łącznie zmieniany 1 raz.
PENIS METAL
- hcpig
- hcpig
No ale poważnie - jak będę miał na telefonie to co muszę mieć i zrobić? Mam kupić kabel i jakieś sterowniki?Drone pisze: Nie podpuszczaj. Bywam w Starachowicach od czasu do czasu, mam przyjechać i zrobić sesję paniczowi?
Yare Yare Daze
- zekke
- weteran forumowych bitew
kurwa jaka wies, gorzej niz mhouse.
- hcpig
Kurr... mi chodzi o to, jak z komóry do kompa to przesłać, czy potrzeba jakiś driverów etc.
edit: testowo już sobie zrobiłem
edit: testowo już sobie zrobiłem

Yare Yare Daze
- Adrian696
- zahartowany metalizator
najłatwiej to wyslac z komy na maila.... inaczej albo kabelkiem albo bezprzewodowo...jester pisze:Kurr... mi chodzi o to, jak z komóry do kompa to przesłać, czy potrzeba jakiś driverów etc.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
pierdolicie jak potłuczeni...
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- starszy świeżak
HAIL
Ktoś kiedyś z tego forum podeslal mi angielskie tlumaczenia tekstów z 'Pulver' i 'Erotik'. Czy ów ktoś (nie pamiętam nicka) posiada może (albo ma zamiar posiadać) tlumaczenia z 'Konkurs'? Cholernie mi na tym zależy... Z góry dzięki...
Poza tym, może ktoś wie, gdzie można kupić 'Pulver' za zlotówki? Nośnik nie istotny, chociaż winyl oczywiście faworyzowany...
pozdrawiam
Ktoś kiedyś z tego forum podeslal mi angielskie tlumaczenia tekstów z 'Pulver' i 'Erotik'. Czy ów ktoś (nie pamiętam nicka) posiada może (albo ma zamiar posiadać) tlumaczenia z 'Konkurs'? Cholernie mi na tym zależy... Z góry dzięki...
Poza tym, może ktoś wie, gdzie można kupić 'Pulver' za zlotówki? Nośnik nie istotny, chociaż winyl oczywiście faworyzowany...
pozdrawiam
- hcpig
Tak żeby się nic nie buliło
Jak się robi to bezprzewodowo? Bo rozgrzebawałem pudełko ze stuffem i znalazłem tylko jakieś słuchawki.

Yare Yare Daze
- Morph
- Kontakt:
chuj z tym postem
Ostatnio zmieniony 17-10-2008, 23:29 przez Morph, łącznie zmieniany 1 raz.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
PedałMi się obłęd Lifelover widzi sto razy bardziej niż Funerla Mist. Szkoda, że polska muzyka nie ma praktycznie takiego pierwiastka szaleństwa.
Kto waży mniej niż 88 ten giejludzie poniżej 185 cm wzrostu = pedały
ludzie poniżej 80 kg wagi = pedały

W tym coś jest...kobietę pytasz o zgodę? zupełnie cię popierdoliło? psa też pytasz, czy chce karmę Bosh czy Royal??
A swoją drogą - czy was nie popierdoliło - piątek wieczór a atrakcją wieczoru jest metroemogej, który waży tyle co wychudzony jamnik i sili się na kontrowersje.
Give birth to something dead
-
- starszy świeżak
A ja, kurwa jego mać myślalem, że jest tu ktoś, kto dzieli fascynację tymi popaprańcami ze Svea Rike i chętnie o tym pogada... Wiecie co... latwiej mi będzie znaleźć bezstronnego szwedzkiego tlumacza (albo samemu się szwedzkiego nauczyć, w końcu jak M. Pesonen jest w miarę trzeźwy, to i nauczy) niż szukać tu hehehehehe, darujcie, pokrewnych dusz. Że Lifelover ćpają i chlają, lądują na detoksach, to jest zaiste temat na forum. Kurwa w styję szlojona mać. Fotki jakieś... ja pierdolę! Na wkladce do 'Erotik' niektóre są rzeczywiście genialne ale więcej tu gadania o otoczce niż o tym co naprawdę ważne - czyli emocje, muzyka i teksty. I o to mi do kurwy nędzy chodzilo. Jak jest tu ktoś poważny - czekam na odzew, jak nie to poślijcie od razu mnie do bana - i tak zbanuję się sam. Czwarta (albo piąta albo dwudziesta trzecia) generacja... Ja pierdolę.................
- hcpig
E tam... ja tu chciałem pogadać o muzyce, którą tutaj niewielu docenia, to się podniósł "emobełkot", profesorki pokierowały w inny rejon, a teraz "prosty lud się burzy", a co ja winien. Przejebane 
edit: a, i nie używaj tutaj słowa emocje, bo większość źle to słowo rozumie

edit: a, i nie używaj tutaj słowa emocje, bo większość źle to słowo rozumie
Yare Yare Daze