TOXIC HOLOCAUST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Ulfr
- zaczyna szaleć
Znam tylko "Hell on Earth" - przyjemne granie, ale w zasadzie niewiele wiecej. A slyszal ktos (oprocz Ola, ktory to recenzowal kiedys) "Zombified" - zeszloroczny album singapurskiej formacji Opposition Party? Podobna punk/thrashowa stylistyka, a jak dla mnie zjada Toxic Holocaust (przynajmniej "Hell on Earth"
) bez popity.

VIVA MEGALOMANIA
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Drone pisze:Nie znałem tego, a wpadła mi w ręce za 15 zł "Hell On Earth". Przepłaciłem. Ależ to jest kurewsko nudne. Kolejny gniot w ramach mody na retro-thrash.
Evil Never Dies - jest lepsza
czyli jednak wszystko wraca do normy - znów mamy rózne opinie - TH niszczy obiekty!!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Re: TOXIC HOLOCAUST
Evil Never Dies jest w pytę i lubię od czasu do czasu zapuścić bo to naprawdę kawał porządnego grania.
Hell on Earth ..ok.ale wolę poprzednika
Hell on Earth ..ok.ale wolę poprzednika
- Maleficio
- Kontakt:
bardzo się cieszę, ze T.H. już jest w Relapse i nareszcie dostaną solidną dystrybucje i promowanie
nie wiem jaka jest ta nowa płyta ale END jest w sam raz na rozpoczęcie jakieś libacji.dobre granie,ot co..
why so serious?wierze Ci na słowo z tym nowym albumem bo już poprzednik zwiastował obniżenie lotów.
wspomniany przez ciebie zespół znam tylko z nazwy więc skomentować tego nie mogę.
wspomniany przez ciebie zespół znam tylko z nazwy więc skomentować tego nie mogę.
Czyli mam rozumieć że takie Nocturnal,Old,Corrupt,Deathhammer,Vomitor by wymienić tylko kilka z brzegu również są w Twoim mniemaniu nic nie warte? przecież to całkiem sensowne granie,naturalnie,z gruntu rzeczy gorsze od bogów z przed lat ale posłuchac mozna.i to z przyjemnością.
- Maleficio
- Kontakt:
Toxic daje rade, nawet w komercyjnej RELAPSE. Nowa plyta nareszcie ma brzmienie godne tego zespolu i slychac, ze Joel nie nagral jej u siebie w piwnicy:) Inna sprawa jest, ze polowa kawalkow brzmi jak by Quorton je pisal:)
- Adrian696
Drone pisze:Bo panuje przekonanie, że ten cały retro-thrash jest cokolwiek warty. A jest kiczowaty, udaje coś czym nie jest, nie było i nigdy nie będzie.vulture pisze:why so serious?
panuje wiele przekonań - jedno z nich głosi, że ten cały Striborg jest cokolwiek warty. A jest kiczowaty, udaje coś czym nie jest, nie było i nigdy nie będzie, czyli wartościową muzyką

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to musze obadacMaleficio pisze:Inna sprawa jest, ze polowa kawalkow brzmi jak by Quorton je pisal:)
this is a land of wolves now
- 4m
A jeszcze inna sprawa, że poprzednia płyta TH z łatwością kasuje nową...Maleficio pisze:Nowa plyta nareszcie ma brzmienie godne tego zespolu i slychac, ze Joel nie nagral jej u siebie w piwnicy:) Inna sprawa jest, ze polowa kawalkow brzmi jak by Quorton je pisal:)
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- w mackach Zła
Wśród ostatnich zakupów jest i nowy TH, ale chyba tylko raz przesłuchałem, bo mam ciekawsze rzeczy... Z tego co wyłapałem stwierdzam, że mi się mniej podoba od poprzednich płyt, ale dam temu jeszcze szanse 

Właśnie sobie przesłuchałem kilka razy pod rząd nowy Toxic Holocaust i niestety szału nie ma. Po przecudnym "Hell On Earth" spodziewałem się czegoś przynajmniej równie zajebistego, a dostałem bardzo fajną thrashową płytę, której jeszcze nieraz posłucham, ale na na poprzedniczce lepsze było....wszystko 

- Mental
Nie wszystko... na nowej jest duzo lepsze brzmienie, ale to pewnie zasluga budzetu Relapse. Czegos mi tutaj brakuje,a w zasadzie z calej tej plyty zajebiscie podoba sie tylko "Gravelord".
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
Mi właśnie to brzmienie średnio pasuje. Takie...za dobre. Surowość "Hell On Earth" znacznie bardziej mi odpowiadała i uważam, że do tej punkowości muzyki TH pasowała znacznie lepiej.Mental pisze:Nie wszystko... na nowej jest duzo lepsze brzmienie, ale to pewnie zasluga budzetu Relapse.