Mortal Sin-An Absence Of Faith
zostałem zniszczony - fantastyczna płyta - thrashowe mięso jakim można by nakarmić cala Afrykę...
kawalek - Deadmen Walking - to absolutnie jeden z najlepszy utworów jakie slyszałem w tym roku...
Before The Bough Breaks - drugi thrashowy hicior - genialne!!!!!!!
szukac nie tracic czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
zostałem zniszczony - fantastyczna płyta - thrashowe mięso jakim można by nakarmić cala Afrykę...
kawalek - Deadmen Walking - to absolutnie jeden z najlepszy utworów jakie slyszałem w tym roku...
szukac nie tracic czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Taki sobie thrashowaty paua meddl. Miejscami hitowy, ale miejscami tez nie. Wole zdecydowanie ich jedynke. I ZAWSZE wkurwialo mnie ich logo.
szukac nie tracic czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Taki sobie thrashowaty paua meddl. Miejscami hitowy, ale miejscami tez nie. Wole zdecydowanie ich jedynke. I ZAWSZE wkurwialo mnie ich logo.
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: Mortal Sin-An Absence Of Faith
Prawda, prawda, prawda po trzykroć!Adrian696 pisze:Mortal Sin-An Absence Of Faith
szukac nie tracic czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Logo logiem, ale to, że paradują w koszulkach Dream Theater i Slipknot to dopiero wkurwiające jestEM pisze:I ZAWSZE wkurwialo mnie ich logo.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
- postuje jak opętany!
znamy,lubimy i słuchamy, najbardziej podchodzi mi właśnie ostatni album 

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hehe no niektorym to dobrze 3 liga plecakowa sie podniecac 

woodpecker from space
- Triceratops
Ta plyta jest rowniez znana pod nazwa Rebellious Youth, Maria chesz ripka na pm? 

woodpecker from space
- 4m
- weteran forumowych bitew
Nie utrzymali, ale zresztą nie mogli, bo ten Mortal Sin z Every Dog... to był nowy zespół basisty Andy'ego Eftichiou.Maria Konopnicka pisze:Chłopaki nie dali dupy i nagrali powalający album. Mam nadzieję, że pójdą za ciosem bo ich występ na Metalmanii potwierdził doskonałą formę. Słyszał ktoś ich trzecią płytę "Every Dog Has Its Day...." ? Jedyne wydawnictwo, którego nie znam i ciekaw jestem czy utrzymali poziom dwóch pierwszych - znakomitych moim zdaniem - krążków.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
Bardzo dobra płyta. Nic dodać, nic ująć, a "Deadman Walking" to faktycznie przebój nad przeboje. Jedynka była zacna, dwójka nieco mniej, ale jak najbardziej daje radę, a trójki nie słyszałem.
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Jedynka do dzisiaj jest jedną z moich ulubionych płyt thrashowych. Na metalmanii też dali porzadny gig, zdecydowanie należała im się duża scena. Ostatni album jeszcze nie wszedł mi do końca, myslę jednak ze za którymś tam przesłuchaniem będzie elegancko.
Słuchał ktoś nowej płyty? Zastanawiam się nad zakupem. Tym bardziej, że jedynkę dorzucili jako bonus. Btw, czy można gdzieś w PL kupić reedycję drugiej płyty za normalne pieniądze?
- Żułek
DCI Hunt pisze: ↑26-01-2012, 22:03Btw, czy można gdzieś w PL kupić reedycję drugiej płyty za normalne pieniądze?
na fanie mają być

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist