KATHARSIS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: KATHARSIS

28-10-2008, 16:06

So_It_Is_Done pisze:twoje komentarze nie wzbudzają we mnie nic oprócz współczucia.
no właśnie, bo gdybyś miał rozumek, choćby taki maciupeńki to by wzbudzały refleksje...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-10-2008, 16:07

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze: Podobnie jest z Beherit - The Oath of Black Blood - nakurwiają jak szaleńcy, ale czy komuś naprawdę się to podoba to wątpię. Koszulki jednak nosić nie wstyd.
ROTFL - no ale przecież Revenge gra wg ciebie gówno a nosisz koszulki bo "maja fajny merch"....
idz stad pozerze...

30 latek siedzący przed kompem połowe swojego żenującego życia pisze o pozerstwie:)
Któryś raz powtarzam, że nigdy nie napisałem że Revenge grają gówno. W swojej ignorancji i głupocie, źle zinterpretowałeś moje słowa.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-10-2008, 16:22

a widziałeś kogoś, kto do wprowadzania danych, ich analizy i opisu używa tokarki??? bo ja nie, ale ja jestem normalny, mnie zachwyca muzyka która słyszałem, a ciebie pozerze kompletnie nieznany tobie zespół... ty jestes tak bezrozumny, że nosisz koszulki kapel które maja fajny merch, mimo iz nie lubisz ich muzyki...
masz absolutnie wszystkie cechy POZERA
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
vomit

28-10-2008, 16:41

So_It_Is_Done pisze:Na przykład, Death rozpierdala, ale nie znam ani jednej ich płyty.
ja pierdolę :)
Ostatnio zmieniony 28-10-2008, 16:42 przez vomit, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-10-2008, 16:42

Przekształcasz moje wypowiedzi na swoją modłę wykazując się bezgranicznym idiotyzmem. Więc łopatologicznie, na przykładzie Burzum - sa pewnie tacy co nie lubią tej muzyki, ale nie da się zaprzeczyć, że to kult. Dlatego nie przeszkadzałoby mi, gdyby jakiś fan ideologi, mitologii itp. nosił bluzę Burzum, nie przepadając mimo wszystko za muzyką. Chodzi o szacunek dla twórczości i artysty.

A dla ciebie rada - pisz jeszcze więcej na forum, wskoczy ci nowy 'level' i może się dowartościujesz chociaż tutaj błaźnie, bo w rzeczywistośći to już nic ci nie pomoże.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-10-2008, 16:44

vomit pisze:
So_It_Is_Done pisze:Na przykład, Death rozpierdala, ale nie znam ani jednej ich płyty.

Znam poszczególne kawałki, słyszałem dawno dawno temu i darzę szacunkiem. Poza tym to nie mój klimat do końca bo poświęcam czas na słuchanie prawie wyłacznie BM. Wiem, że Death rozpierdalają na tej podstawie i na podstawie opinii zaufanych ludzi a nie jakichś cycków z forum. Więc czego rżysz cycku?
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

28-10-2008, 16:51

So_It_Is_Done pisze: Czasami cos rozpierdala mimo, że tego nie słuchamy nie uważasz? Na przykład, Death rozpierdala, ale nie znam ani jednej ich płyty.
I to jest słuszna koncepcja !!!
Film jest zajebisty, chociaż go nie widziałem. Książka arcyciekawa, chociaż jej nie czytałem. Żarcie dobre, ale go nigdy nie próbowałem. Laska ładna, chociaż znam ją tylko z opowieści. I życie staje się od razu prostsze.
Że też ja na to nie wpadłem wcześniej...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
vomit

28-10-2008, 16:52

So_It_Is_Done pisze:
vomit pisze:

Znam poszczególne kawałki, słyszałem dawno dawno temu i darzę szacunkiem. Poza tym to nie mój klimat do końca bo poświęcam czas na słuchanie prawie wyłacznie BM. Wiem, że Death rozpierdalają na tej podstawie i na podstawie opinii zaufanych ludzi a nie jakichś cycków z forum. Więc czego rżysz cycku?
bo wygłaszanie nie swoich opinii jest debilne, piardzie.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-10-2008, 16:54

Bowoowa, jesteś bliski zrozumienia.

Są filmy ZAJEBISTE, których nie widziałeś, ale nie zaprzeczysz, że są. A nawet jeśli go obejrzysz i stwierdzisz, że nie jest zajebisty, jest to wina tylko i wyłacznie twoja. Są takie poszczegołne przypadki i nie podlega to wogóle dyskusji.

Jak już pisałem wcześniej i jednak truteń się zgodził ze mną, pewne kwestie nie podlegają opinii/gustom. Więc nie pierdol o wygłaszaniu cudzych opinii, rzygu.
Ostatnio zmieniony 28-10-2008, 16:57 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

28-10-2008, 16:54

So_It_Is_Done pisze:na przykładzie Burzum - sa pewnie tacy co nie lubią tej muzyki, ale nie da się zaprzeczyć, że to kult.
taaa, kult jak stąd do Mozambiku... chyba wśród pryszczatych młodzieńców.
"nie da się zaprzeczyć" - co to kurwa, jakiś (uwaga, trudne słowo) aksjomat?
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

28-10-2008, 16:55

So_It_Is_Done pisze:Jesteś bliski zrozumienia.

Są filmy ZAJEBISTE, których nie widziałeś, ale nie zaprzeczysz, że są. A nawet jeśli go obejrzysz i stwierdzisz, że nie jest zajebisty, jest to wina tylko i wyłacznie twoja. Są takie poszczegołne przypatki i nie podlega to wogóle dyskusji.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
moja wina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Children of Bodom są zajebiści. Są profesjonalni, sprzedają dużo płyt, itd. Wielu ludziom podoba się ta muzyka. Czyli są zjebiści. A nawet jeśli ich usłyszysz i stwierdzisz, że nie są zajebiści, jest to wina tylko i wyłacznie twoja. Są takie poszczegołne przypatki i nie podlega to wogóle dyskusji.
Ostatnio zmieniony 28-10-2008, 16:58 przez boroowa, łącznie zmieniany 1 raz.
vulture

28-10-2008, 16:57

boroowa pisze:
So_It_Is_Done pisze:Jesteś bliski zrozumienia.

Są filmy ZAJEBISTE, których nie widziałeś, ale nie zaprzeczysz, że są. A nawet jeśli go obejrzysz i stwierdzisz, że nie jest zajebisty, jest to wina tylko i wyłacznie twoja. Są takie poszczegołne przypatki i nie podlega to wogóle dyskusji.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
moja wina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ma dzisiaj dobry dzień chłopak,moze nowy tornister dostał,sypie tekstami jak z rękawa..
ja jebię..
vomit

28-10-2008, 16:58

So_It_Is_Done pisze:Jak już pisałem wcześniej i jednak truteń się zgodził ze mną,
prawie trafiłeś ;D
Ostatnio zmieniony 28-10-2008, 16:59 przez vomit, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-10-2008, 16:58

So_It_Is_Done pisze: Są filmy ZAJEBISTE, których nie widziałeś, ale nie zaprzeczysz, że są. A nawet jeśli go obejrzysz i stwierdzisz, że nie jest zajebisty, jest to wina tylko i wyłacznie twoja. Są takie poszczegołne przypatki i nie podlega to wogóle dyskusji.
tak - masz racje, nasz forumowy geniuszu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

28-10-2008, 17:02

o kolejny kwiatek:
So_It_Is_Done pisze: Jak już pisałem wcześniej i jednak truteń się zgodził ze mną, pewne kwestie nie podlegają opinii/gustom.
ten truteń to Kmiolek? Bo jakbym jego słyszał (twórczość Vader'a nie podlega opinii / gustom)
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-10-2008, 17:08

Truteń to wasz idol i guru Drone, więc ugnijcie kolana wy forumowe cycki.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

28-10-2008, 17:46

ja jebie, jaka dyskusja :lol:
Awatar użytkownika
COFFIN

28-10-2008, 20:40

O kurwa :) Tutaj nadal wesoło :D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

28-10-2008, 20:47

:lol: :lol: :lol:
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
COFFIN

28-10-2008, 20:55

Może za stary jestem, ale kurde nie rozumiem, jak można nie znać choćby jednej płyty Death, a swoja opinię opierać "na podstawie opinii zaufanych ludzi ", lepszego tekstu dawno nie czytałem.... :?
Ostatnio zmieniony 28-10-2008, 20:58 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
ODPOWIEDZ