GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: koniec gorgoroth
Pedalstwo może być też złem:D, wyobraź sobie Gaahla gwałcącego niewinnych chłopców; perwers.
No i chyba łatwiej byłoby wprowadzić rozróżnienie ciota i pedał. Cioty to M i K bo się lansują publicznie i robią pośmiewisko (niestety tylko niektórzy się z nich śmieją, większość jak widać na tym forum przyklaskuje), natomiast pedał niech se będzie pedałem, ale niech o tym nie mówi i tyle.
No i chyba łatwiej byłoby wprowadzić rozróżnienie ciota i pedał. Cioty to M i K bo się lansują publicznie i robią pośmiewisko (niestety tylko niektórzy się z nich śmieją, większość jak widać na tym forum przyklaskuje), natomiast pedał niech se będzie pedałem, ale niech o tym nie mówi i tyle.
Ostatnio zmieniony 30-10-2008, 16:42 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
dobra, z tym sie zgadzam, ale wystarczylo tylko ujac 'gejowski' w cudzyslow i nie byloby tej calej dyskusji.4m pisze: Inaczej - nie ma miejsca dla gejostwa, czyli stereotypowego zespołu cech. Tylko mi się ciągle wydaje, że nie rozróżniasz pedalskiej muzyki, od muzyki pedałów. Ja właśnie nie widzę związku w Twoim pytaniu co by było, gdyby Mikko okazał się pedałem... Z punktu widzenia pierwotnego BM nie ma w tym gatunku miejsca na sztukę, filozofię, dobro, piękno, miłość. A taki już jest liberalny BM, czyli gejowski (z punktu widzenia BM konserwatysty). BM to kult zła. Tak było na początku, teraz, i na wieki wieków!
Coś tam było! Człowiek!
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re:
Ale to SIID wyznaczył kontekst gejowskiej muzykiSkaut_Kwatermaster pisze:dobra, z tym sie zgadzam, ale wystarczylo tylko ujac 'gejowski' w cudzyslow i nie byloby tej calej dyskusji.

So_It_Is_Done wrote:
Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Skaut
ale Ty mu wlasnie w tym przytaknales, zamiast lekko jego kontekst poprawic4m pisze:Ale to SIID wyznaczył kontekst gejowskiej muzykiSkaut_Kwatermaster pisze:dobra, z tym sie zgadzam, ale wystarczylo tylko ujac 'gejowski' w cudzyslow i nie byloby tej calej dyskusji.
So_It_Is_Done wrote:
Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.

Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
zaraz sobie odpalę jakiś Gorgoroth, zaczynam ich coraz bardziej lubić.
- twoja_stara_trotzky
no dokładnie, gość stwierdził, ze jest pedałem i od razu się setki postów pojawiły hehehehewolf pisze:uderz w stół...
-
- postuje jak opętany!
okazało się, ze jest pedałem i coraz bardziej ich lubisz 

- Block69
- zahartowany metalizator
Halforda uwielbiają wszyscy (kto nie ten gej) i nikt nie widzi w tym problemu.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
no tak już mam, że im większe odium na kogoś spada, tym większą sympatię mam dla takiego indywiduumSome serious shit? pisze:okazało się, ze jest pedałem i coraz bardziej ich lubisz

-
- postuje jak opętany!
wniosek taki, ze masz prawidłowych znajomych 

- Morph
- Kontakt:
dla SiiDa też?twoja_stara_trotzky pisze:no tak już mam, że im większe odium na kogoś spada, tym większą sympatię mam dla takiego indywiduumSome serious shit? pisze:okazało się, ze jest pedałem i coraz bardziej ich lubisz
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Block69
- zahartowany metalizator
moim zdaniem kultura gejowska i ogolnie przyjęty wizerunek geja bardzo się gryzie z wizerunkiem kolesia z black metalowej kapeli .Z jednej strony Gaahl postrach chrześcijan ,w makijarzu ,gwożdziach oblany krwią dzika , z drugiej Gaahl w czułych objęciach murzyna na paradzie równości.Block69 pisze:Halforda uwielbiają wszyscy (kto nie ten gej) i nikt nie widzi w tym problemu.

- 4m
Jedyna różnica w wizerunku to bardziej wyzywający makijaż w przypadku black metalowca...wolf pisze:moim zdaniem kultura gejowska i ogolnie przyjęty wizerunek geja bardzo się gryzie z wizerunkiem kolesia z black metalowej kapeli .
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- twoja_stara_trotzky
no przecież SiiDa wszyscy lubią - taki wsiowy głupek zawsze ma dobrzeMorph pisze:dla SiiDa też?twoja_stara_trotzky pisze:no tak już mam, że im większe odium na kogoś spada, tym większą sympatię mam dla takiego indywiduumSome serious shit? pisze:okazało się, ze jest pedałem i coraz bardziej ich lubisz

- rob
- w mackach Zła
był Lef Hand Path teraz sie druga dziwka z Singapuru trafiła.twoja_stara_trotzky pisze:
no przecież SiiDa wszyscy lubią - taki wsiowy głupek zawsze ma dobrze
- Xapapote
podejrzewam, że dla niektórych tutejszych misiów to Slajer też jest be, bo Araya to katolik i, co gorsze, praktykującyMental pisze:Jebac gorgoroth, sluchajcie Slayer'a!

a tak w ogóle to fascynujący ten wątek o kompaktach ...

Ostatnio zmieniony 30-10-2008, 23:08 przez Xapapote, łącznie zmieniany 2 razy.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dziwka z Singapuru to cie urodziłavulture pisze:był Lef Hand Path teraz sie druga dziwka z Singapuru trafiła.twoja_stara_trotzky pisze:
no przecież SiiDa wszyscy lubią - taki wsiowy głupek zawsze ma dobrze
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.