HORNA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: HORNA
Nie jest to jakas rewelacja, ale sa ok. Mam zamiar kupic ta nowa plyte, tylko boje sie, ze zrobie sobie krzywde przez te 1,5 godziny trwania tego albumu...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Horna to kult!pamiętam wywiad z traszemola po wydaniu pierwszego albumu,zło!ostatnie wydawnictwo jest bardzo dobre,myślalem że skończą się po tym nieszczęsnym trybucie dla Bathory....
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Na początek sugeruję coś innego... bo niestety, Horna od Satanic Warmaster się nie różni chyba niczym.vulture pisze:nie znam ani minuty,znam tylko Satanic Warmaster,chujnia przeokrutna,mam nadzieję że w przypadku Horna jest inaczej?Co na początek?
w pizde tych płyt wydali,nigdy jakoś nie chciało mi sie za to brać..ale jak mówisz że to jedno i to samo gówno to po co sobie zawracać głowę..Maleficio pisze:Na początek sugeruję coś innego... bo niestety, Horna od Satanic Warmaster się nie różni chyba niczym.vulture pisze:nie znam ani minuty,znam tylko Satanic Warmaster,chujnia przeokrutna,mam nadzieję że w przypadku Horna jest inaczej?Co na początek?
wracam do CLANDESTINE BLAZE
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Horna to taki zespol, ktory sie trawi albo nie, jedni ich "kochaja" inni "nienawidza"... ja czekam az mi wreszcie Jesion raczy przyslac moje zamowienie, w ktorym znajduje sie min. ostania plyta Horna
Hello darkness, my old friend
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
zupełnie.nie ma tam tal charakterystycznego klimatu dla Horny.nagrali to chyba "na siłę".Maria Konopnicka pisze:dlaczego nieszczęsnym? nie podoba Ci się ta płyta?black_lava pisze:,myślalem że skończą się po tym nieszczęsnym trybucie dla Bathory....
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
no może i po częsci masz rację.ważne,że powrócili w dobrym stylu.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Fleshpress mnóstwo OK, muszę sobie zarzucić jutro "Pillars"vulture pisze:Nie ogarniam jego twórczości.a posłuchałbym takiego Fleshpress,czy tych jego elektronicznych wariactw które znam tylko pobieżnie..
"Elektroniczne wariactwa" bardzo mnóstwo OK, reedycje Nicole 12 na dniach

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
No to skrócę Ci trochę drogę:vulture pisze:no ,musze sobie pewne rzeczy przybliżyć i wyselekcjonować te najlepsze
jak FLESHPRESS to "Pillars" i "III".
jak GRUNT to "Terror and Degeneration" i "Europe After Storm", parę siódemek też niezgorszych
jak NICOLE 12 to "Substitute" (poszukaj, gdzieś w wątku Antymuzyka o tym pisałem) i "Lolita Love"
- Morph
- Kontakt:
4 splity i materiał na CTHT to mało? W sumie chyba z godzina materiału.Drone pisze:Dobrze by było, jakby wreszcie coś wydał normalnego jako STABAT MATER, podoba mi się ten kierunek.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ze gówniana to oczywista oczywistosc, ale przynajmniej nie nosza okularowpaluch pisze:gówniana ta HORNA. jakieś pseudo-aryjskie gówno, bez brzmienia i większego pomysłu.