Byc może, wciąż jednak nie ma oficjalnego komunikatu na temat przyczyny zejścia.Menel pisze:^ Albo po prostu pierdyknął na serce.
ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kilmister
- rozkręca się
Re: ACID DRINKERS
nie to ten drugi
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- 4m
- weteran forumowych bitew
Poszła plotka, że atak serca, ale trzeba poczekać na wynik sekcji:Kilmister pisze:Byc może, wciąż jednak nie ma oficjalnego komunikatu na temat przyczyny zejścia.Menel pisze:^ Albo po prostu pierdyknął na serce.
"Nikt jednak nie potrafił powiedzieć, dlaczego Mendyk nie żyje.
- Wiem tylko, że zasnął i nie obudził się rano - mówi Robert Drężek z zespołu Tymoteusz. Maciej Makowicz, menedżer Acid Drinkers nie chciał udzielać wczoraj żadnych informacji. Dziś na stronie internetowej zespołu ma się ukazać komunikat o śmierci gitarzysty. Także policja nie potrafiła podać szczegółów."
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
serca tak samo z siebie w wieku 29 lat nie staje.Menel pisze:^ Albo po prostu pierdyknął na serce.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
oj niestety staje...twoja_stara_trotzky pisze: serca tak samo z siebie w wieku 29 lat nie staje.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- starszy świeżak
wystarczy wrodzona, niewykryta wada serca, możliwości jest wiele.twoja_stara_trotzky pisze:serca tak samo z siebie w wieku 29 lat nie staje.Menel pisze:^ Albo po prostu pierdyknął na serce.
Acha, jeszcze jest kwestia zawału, który już u 30 latków jest zjawiskiem wcale nierzadkim (szczególnie u zestresowanych palaczy). A w zawale jest tak, że jak przychodzi u starszej osoby z zaawansowaną miażdżycą to prawie zawsze będzie lżejszy niż u młodego. Zawał młodego zabija bo nie ma wykształconego krwiobiegu "zastępczego" który wytwarza się z wiekiem i postępująca miażdżycą.
Ale też stawiam na wspomożenie naturze
absolute lethal dose
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
weź mnie nie straszLD100 pisze:twoja_stara_trotzky pisze:(szczególnie u zestresowanych palaczy)

-
- starszy świeżak
Byłem świadkiem pod koniec lat 90 jak 34 letni menedżer pewnego zespołu powiedzmy popowego, co jarał jak dziki, miał taki zawał przed koncertem, że lekarze do dziś - jak przy wódce zbierze się na wspominki, dziwą się że go wyciągnęli.twoja_stara_trotzky pisze:weź mnie nie straszLD100 pisze:twoja_stara_trotzky pisze:(szczególnie u zestresowanych palaczy)
absolute lethal dose
Dlatego rzuciłem papierosy w cholerę rok temu.A wcześniej 15,17dziennie szło.
Po 12 miesiacach zauważam duzy wzrost kondycji i ogólnej lepszej wydolności organizmu.Polecam każdemu.
Po 12 miesiacach zauważam duzy wzrost kondycji i ogólnej lepszej wydolności organizmu.Polecam każdemu.
- 4m
... Nie ma słów, które wyrażą ból jaki wraz z odejściem Ola wdarł się do wielu serc.....
Tragedia, której nie można było przewidzieć wtrząsneła... do granic wytrzymałości....
„W niewyjaśnionych okolicznościach", jak podają media, brzmi fatalnie... My napiszemy, że okoliczności były zwyczajne, tylko przyczyczyna śmierci jest chwilowo nieznana. Żadnych dragów - potwierdzone przez przyjaciół. Na miejsce, na próżno, przyjechała karetka reanimacyjna i specjalna grupa policji od narkotyków.
Nie cierpiał... spał...
Z taką pasją tworzenia trzeba się urodzić. Kiedy wchodził na scene rozpoczynało się prawdziwe szaleństwo. Kochał to co robił. Ostatni album miał być początkiem czegoś wielkiego, zmian, których Olass miał być symbolem... Zbyt szybko, zbyt młodo... Odszedł nasz przyjaciel, wspaniały muzyk, wulkan energii, z którego można było czerpać bez końca...
Z przyczyn, których nie trzeba nikomu tłumaczyć- trzy najbliższe koncerty (w Radomiu, Kielcach i Kaliszu) zostały odwołane.
Popcorn, Slimak i Titus planują 13 grudnia jednak zagrać w Hali Stulecia we Wrocławiu.
Zespół i Przyjaciele łączą się w bólu z rodziną i najbliższymi....
Oby tam gdzie jesteś było Ci dobrze...
SHOW MUST GO ON!!!
http://www.acid-drinkers.com/
Tragedia, której nie można było przewidzieć wtrząsneła... do granic wytrzymałości....
„W niewyjaśnionych okolicznościach", jak podają media, brzmi fatalnie... My napiszemy, że okoliczności były zwyczajne, tylko przyczyczyna śmierci jest chwilowo nieznana. Żadnych dragów - potwierdzone przez przyjaciół. Na miejsce, na próżno, przyjechała karetka reanimacyjna i specjalna grupa policji od narkotyków.
Nie cierpiał... spał...
Z taką pasją tworzenia trzeba się urodzić. Kiedy wchodził na scene rozpoczynało się prawdziwe szaleństwo. Kochał to co robił. Ostatni album miał być początkiem czegoś wielkiego, zmian, których Olass miał być symbolem... Zbyt szybko, zbyt młodo... Odszedł nasz przyjaciel, wspaniały muzyk, wulkan energii, z którego można było czerpać bez końca...
Z przyczyn, których nie trzeba nikomu tłumaczyć- trzy najbliższe koncerty (w Radomiu, Kielcach i Kaliszu) zostały odwołane.
Popcorn, Slimak i Titus planują 13 grudnia jednak zagrać w Hali Stulecia we Wrocławiu.
Zespół i Przyjaciele łączą się w bólu z rodziną i najbliższymi....
Oby tam gdzie jesteś było Ci dobrze...
SHOW MUST GO ON!!!
http://www.acid-drinkers.com/
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- 4m
Ten ktoś taki był duchem sprawczym najlepszej płyty Acid Drinkers od czasów Infernal Connection (1994) i najlepszej, obok Blindead, płyty w tym roku na naszym podwórku. Posłuchaj Verses Of Steel, zrozumiesz prawdopodobnie.Maria Konopnicka pisze:To ja tak dla równowagi coś głupiego napiszę: nie wiedziałem nawet, że ktoś taki grał w Acidach...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Znajomemu niestety stanęło jakiś miesiąc temu. Miał 27 lat.twoja_stara_trotzky pisze:serca tak samo z siebie w wieku 29 lat nie staje.Menel pisze:^ Albo po prostu pierdyknął na serce.
Co do Olassa to wielka strata, wpasował sie świetnie do Acidów. Dobry gitarzysta, sympatyczny, młody człowiek. Brak słów...
- lucass
-
- rozkręca się
nie słyszałeś nowego PANDEMONIUM? obyś szczezł w piekle / niebie!Maria Konopnicka pisze:Słuchałem i w zasadzie się Tobą zgadzam - może z z wyjątkiem tego, że to najlepsza obok Blinded płyta w tym roku na naszym podwórku. Właśnie sobie uświadomiłem, że z naszego podwórka słyszałem w tym roku tylko Acid Drinkers i Christ Agony.4m pisze:Ten ktoś taki był duchem sprawczym najlepszej płyty Acid Drinkers od czasów Infernal Connection (1994) i najlepszej, obok Blindead, płyty w tym roku na naszym podwórku. Posłuchaj Verses Of Steel, zrozumiesz prawdopodobnie.Maria Konopnicka pisze:To ja tak dla równowagi coś głupiego napiszę: nie wiedziałem nawet, że ktoś taki grał w Acidach...
Ostatnio zmieniony 03-12-2008, 09:16 przez samael, łącznie zmieniany 1 raz.
j
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Najprawdopodobniej astma była przyczyną śmierci Aleksandra Mendyka, bydgoskiego gitarzysty heavymetalowej grupy Acid Drinkers. Muzyk niespodziewanie zmarł w nocy z soboty na niedzielę.
Kapela w sobotę wieczorem grała koncert w krakowskim klubie Loch Ness. Po nim Mendyk pojechał do hotelu. W niedzielę rano już się nie obudził. Nieoficjalnie mówi się, że przyczyną mogły być kłopoty muzyka z astmą. - Wiemy, że się z nią zmagał. Nie mamy jednak pojęcia, jak była poważna i czy w ogóle miała wpływ na śmierć Aleksandra. Na razie wszelkie tropy to jedynie spekulacja - mówi Maciej Makowicz, menedżer grupy.
Gazeta.pl
Kapela w sobotę wieczorem grała koncert w krakowskim klubie Loch Ness. Po nim Mendyk pojechał do hotelu. W niedzielę rano już się nie obudził. Nieoficjalnie mówi się, że przyczyną mogły być kłopoty muzyka z astmą. - Wiemy, że się z nią zmagał. Nie mamy jednak pojęcia, jak była poważna i czy w ogóle miała wpływ na śmierć Aleksandra. Na razie wszelkie tropy to jedynie spekulacja - mówi Maciej Makowicz, menedżer grupy.
Gazeta.pl
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak cię tramwaj jebnie to będzie żadna strata.Thrall pisze:Żadna strata.
Młody gość, dobrze grał. Mógł jeszcze pożyć a tu taka niespodzianka.
-
- świeżak
Menel pisze:Jak cię tramwaj jebnie to będzie żadna strata.Thrall pisze:Żadna strata.
Młody gość, dobrze grał. Mógł jeszcze pożyć a tu taka niespodzianka.
Wiadomo, zgadzam się.
Natomiast ten cały Olass to przeciętny muzyk z przeciętnego zespołu. Nic takiego.
-
- postuje jak opętany!
od razu widać, ze pajac z Mhouse