słowo pajac zastąpiłbym innym... mniej wyrafinowanym może...Some serious shit? pisze:od razu widać, ze pajac z Mhouse
ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: ACID DRINKERS
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- świeżak
Biedny metalowcy. Tacy źli, tacy true a przejmują się śmiercią jakiegoś kmiotka. Śmieszni jesteście.
Może i pajac, ale nie z mhouse. Przez dwa lata nawet nie zaglądałem na żadne fora, aż do ostatniego razu kiedy strasznie mi się nudziło.

Some serious shit? pisze:od razu widać, ze pajac z Mhouse
Może i pajac, ale nie z mhouse. Przez dwa lata nawet nie zaglądałem na żadne fora, aż do ostatniego razu kiedy strasznie mi się nudziło.
Dajesz paziu, przyjmę to na klatęAdrian696 pisze:
słowo pajac zastąpiłbym innym... mniej wyrafinowanym może...

- lucass
- weteran forumowych bitew
-
- świeżak
Racja, no ale widzisz, wystarczy napisać, że AD to przeciętny zespół a śmierć Olassa cię rusza, a już garstka rasta metalowców wyjeżdża ci z 'pajacem' ;]
- lucass
Smierc Olassa nie tyle mnie rusza co nie jest to nic przyjemnego, przynajmniej dla mnie. Szkoda chlopaka, tyle. Z drugiej strony teksty typu "zadna strata" sa troche płytkie.
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- postuje jak opętany!
do mnie zwracasz się petr metal? ;] po prostu takie wyjebane na śmierć jest takie typowe dla metali z czarnej półki
można miec to w dupie, jasne, ale wtedy się trzyma morde w kubeł. Chyba, ze lubisz gadać na tematy, na które masz wyjebane?

- Maleficio
- Kontakt:
No ale pamiętacie jak umarł Doc czy ten Wacek z Decapitated, ze był taki trend jebania ich przez wojowników?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- lucass
Zawsze jest. Ale to bedzie sie powtarzalo niezaleznie kto pierdolnie w kalendarz.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Maleficio
- Kontakt:
no chyba, ze Rob Darken pierdolnie to wtedy wszyscy będą się modlić do Peruna i palili świece przed jego domem...lucass pisze:Zawsze jest. Ale to bedzie sie powtarzalo niezaleznie kto pierdolnie w kalendarz.
Cóż, ludzie umierają codziennie, ale dla AD to na pewno spora strata. Tak na marginesie - nigdy, nawet za młodu, nie słuchałem i w sumie nigdy nie przepadałem za Acid Drinkers, ale w styczniu/lutym tego roku całkiem przypadkowo znalazłem się na koncercie Acid Drinkers i przyznam, że na żywo zajebiście mi się podobało. Duża w tym zasługa właśnie tego zmarłego gościa - zajebista energia na scenie i radość z grania. No i fajnie gość śpiewał.
-
- świeżak
Nie rozumiem tego slangu (poważnie). Możesz mi wytlumaczyć co to znaczy mieć wyjebany temat?Some serious shit? pisze: Chyba, ze lubisz gadać na tematy, na które masz wyjebane?
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Nikt nie duma nad kruchością życia, ani nie sie nie podnieca. Po prostu szkoda chłopaka. Dobry gitarzysta, na scenie widac było że gośc miał charyzmę, czerpał radość z grania. Świetnie się wpasował do Acidów. Poza tym młody facet, odszedł stanowczo za wcześnie.
Posty thralla to w ogóle żenada, odpuść sobie chłopie, bo to poziom mułu.
Posty thralla to w ogóle żenada, odpuść sobie chłopie, bo to poziom mułu.
-
- świeżak
Czyli jeżeli nie zgadzam się ze wszystkimi to nie mogę wyrażać swojej opinii na (uwaga, uwaga bo może nie wszyscy wiedzą gdzie piszą) FORUM (!?) ?
Co to? Kącik wzajemnej adoracji PiS?
OK, ja już podzieliłem się swoim zdaniem na ten temat. Możecie rozpaczać dalej. Nie zapomnijcie się wieczorem za niego pomodlić.
Co to? Kącik wzajemnej adoracji PiS?
OK, ja już podzieliłem się swoim zdaniem na ten temat. Możecie rozpaczać dalej. Nie zapomnijcie się wieczorem za niego pomodlić.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nigdy nie słuchałem Acidów i nie rozumiem jak ktoś ich na poważnie może słuchać. Chociaż jak kiedyś na jakimś otwartym koncercie w mojej okolicy grali, to byli znośni jako tło do drinkowania.
A poza tym jak można słuchać zespołu, gdzie połowa składu gra na boku w jakichś ultra katolickich komandach
A poza tym jak można słuchać zespołu, gdzie połowa składu gra na boku w jakichś ultra katolickich komandach

- Mol
To tak samo jak sluchac zespolow z rasistowskimi tekstami i udawac, ze slucha sie ich dla "muzyki", hipokryzja po prostu.knaar pisze: A poza tym jak można słuchać zespołu, gdzie połowa składu gra na boku w jakichś ultra katolickich komandach
Dlatego tez nigdy za nimi nie przepadalemknaar pisze: A poza tym jak można słuchać zespołu, gdzie połowa składu gra na boku w jakichś ultra katolickich komandach

- Gotharus
- postuje jak opętany!
Ja tam uważam że pierwsze płyty są zajebiste. Z przerwami, do State of Mind Report lubię wszystko. Pozniej hujnia z dobrymi fragmentami. Koncertowo nadal bardzo fajnie, pod warunkiem że tną stare numeryknaar pisze:Nigdy nie słuchałem Acidów i nie rozumiem jak ktoś ich na poważnie może słuchać.

- Husar
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Mozliwe że też u mnie przemawia sentyment, bo za gówniarza ich poznałem i dośc często słuchałem
Hujowi kiedyś nie byli. Taki Infernal to kawał rasowego grania.