ARMAGEDON - wielki powrót?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ARMAGEDON - wielki powrót?
ja jestem bardzo sceptyczny co do wielkich powrotów, ale mam wrażenie, że akurat od "Gangsterów" z Kwidzyna dostaniemy mocnego kopa w jaja:)
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Koncerty też w planach z tego co słyszałem...Nawet jeśli Adam dostanie angaż w Vader, to napewno znajdzie się godny zastępca...Saymoon pisze: Czekam na płytę z niecierpliwością. Mam jeszcze na kasecie "Invisible Circle" i kurcze.... szkoda tych 15 lat niebytu. Może Peaceville się zreflektuje po tym czasie i wyda nową płytę![]()
Ale jeśli nie planują koncertów, to słabo to widzę. Tym bardziej, że Adaś dostał angaż w Wiaderze i raczej zajęty będzie. A kiedyś byli mocni w te klocki, nawet na jedno wiosło.
- Maleficio
- Kontakt:
Pozatym płyta Armagedon z naklejką "Feat. Members of VADER" moze tylko pomóc:)
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Stawiam na Krzyśka Sarana, ta sama górna półka i zdaje się chwilowo bezrobotny...Major pisze: Koncerty też w planach z tego co słyszałem...Nawet jeśli Adam dostanie angaż w Vader, to napewno znajdzie się godny zastępca...
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Zgadza się - Wizun bardzo fajnie napierdala, nie ma wątpliwości 

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
No i już wszystko oficjalnie wiadomo. Death Then Nothing ukaże się w styczniu nakładem Mystic. Trzeba będzie kupić.
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Kurcze, Major, uprzedziłeś mnie:)
No, no, no. Mystic znów inwestuje w Death Metal.
Wie ktoś może, jaki jest obecny skład? Strony jeszcze nie mają, płyta w drodze, a na nowej fotce ciężko rozpoznać.

Wie ktoś może, jaki jest obecny skład? Strony jeszcze nie mają, płyta w drodze, a na nowej fotce ciężko rozpoznać.

-
- postuje jak opętany!
Squash BOwelsSaymoon pisze:Stawiam na Krzyśka Sarana, ta sama górna półka i zdaje się chwilowo bezrobotny...Major pisze: Koncerty też w planach z tego co słyszałem...Nawet jeśli Adam dostanie angaż w Vader, to napewno znajdzie się godny zastępca...
- Husar
- weteran forumowych bitew
Nie wiem ale trzech z nich (dwoch lysielcow i blondasek) byli na urodzinach Viadra i bujali sie jakby mieli nogi w szynach niczym Forest GumpSaymoon pisze:Kurcze, Major, uprzedziłeś mnie:)

Bardzo sie ciesze z nowej plyty i napewno nabede:) Ciekawe czy bedzie trasa koncertowa z Czesław Śpiewa

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Maleficio
- Kontakt:
Dokladnie, jak zobaczylem, ze Mystic ich wydaje to mam bardzo zle przeczucje odnosnie ich nowego materialu. Mam nadzieje, ze nie szukuje nam sie kolejny Rootwater czy tam Virgin Snatch...
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Poznaję raptem basistę - Tomka Solnicę. Myślałem początkowo, że ten z lewej to Andrzej Grabowski z Kiepskich, ale pewnie to któryś z braci Maryniewskich (tylko który?). Zniknął znak charakterystyczny - pieczary na głowach i stąd to zamieszanie.
Tak, czy owak, zakup murowany. Choćby z sentymentu za Niewidzialnym Kręgiem.
Tak, czy owak, zakup murowany. Choćby z sentymentu za Niewidzialnym Kręgiem.
- Scaarph
jak to wizun bezrobotny?Saymoon pisze:Stawiam na Krzyśka Sarana, ta sama górna półka i zdaje się chwilowo bezrobotny...Major pisze: Koncerty też w planach z tego co słyszałem...Nawet jeśli Adam dostanie angaż w Vader, to napewno znajdzie się godny zastępca...
ja też jestem bezrobotny i nikt się o mnie nie troszczy.. jak byłem mały i chodziłem do szkoły to ja i inne dzieci często nie nosiliśmy kanapek, a jak ktoś przyniósł to było daj gryza, daj grzya i często ten ktoś ich zaraz nie miał. Nie brałem kanapek bo po prostu nie miałem jedzenia tak jak inne dzieci. Kiedyś jednemu chłopakowi ukradłem kanapke pamiętam z plecaka i uciekłem do szatni i ją szybko zdjadłem. W wędliną była i pamiętam że bardzo mi smakowała. Nikt się o tym nie dowiedział.
- Scaarph
o kurwa to ty mi zajebałeś tą kanapkę żydzie!!!

- Konzerwativ
- świeżak
Jest już trailer strony: http://armagedon.net.pl/ i kawałek do zassania.
- Husar
- weteran forumowych bitew
No coz....Azarath to to nie jest
. Nie jest zle, ale jakiejs specjalnej podniety nie poczulem. Wszystko jest poprawnie, a nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Riffy nie wchodza w glowe zbytnio. Ale i tak jest to na przyzwoitym poziomie i wciaz czekam na nowa plyte

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Maleficio
- Kontakt:
O kurwa, mam zle przeczucia... wlasnie tego slucham.... niby motoryka Invisible Circle ale to juz nie to... wroze wielka klape i przecietny album. I jeszcze ten podklad klawiszowy.... co to kurwa jest.... Lux Okulta?
- Adrian696
ale podobny podklad byl juz na IC w kawałku From Beyond Oneself...Maleficio pisze:I jeszcze ten podklad klawiszowy.... co to kurwa jest.... Lux Okulta?
kawałek jest dobry tylko nie aż tak jak oczekiwalismy od Armagedon...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Najprzewielebniejszy
Maleficio dobrze szprecha - motoryka Invisible circle... dla mnie to prawie wystarczy, ale prawie... jak na razie mam mieszane uczucia, wiadomo, "Blessed are the sick" nie nagrają
spodziewam sie raczej syndromu Bolt thrower - wszystko po staremu, przewidywalnie. Ale ja wlasnie chyba tego od nich oczekuje
Przeciez to nie reaktywowane niedawno Violent Dirge ...