http://www.myspace.com/hellunited
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Masz racje, ze w swiecie sobie nie poradzi, nie jest to jednak spowodowane slaboscia muzyki a raczej slaboscia promocji.Dobrze bedzie jesli ta plyta choc w Polsce bedzie odpowiednio znana...4m pisze: Jak na Polskę mocna pozycja, ale w świecie sobie nie poradzi.
Kwestia gustu. Mysle jednak, ze nowy material oferuje nieco wiecej.Co nie zmienia faktu, ze poprzednicza jest rowniez wiecej niz warta uwagi.Some serious shit? pisze:a mi się ostatnie dzieło Eclypse bardziej podobało
a ten nowy mlp jest gdzieś do dostania?FENIKS pisze:Miazga. podoba mi sie wszystko co wypluli.rzeczywiscie maja to cos .Nowy mcd tez świetny i warto się za nim rozejrzeć.
Według mnie SOUL SNATCHER i EXHALATION zdecydowanie lepsze.nicram pisze:moim zdaniem najlepsza rzecz jaka wyszła pod banderą REDRUM666.
ja sie podstaram od kapeli kupic. nie wiem ile beda miec choc jak pisalem 2-3 miechy to mieli cos miec. a jak nie napewno w jakims distro sie znajdzie.Ihasan pisze:a ten nowy mlp jest gdzieś do dostania?FENIKS pisze:Miazga. podoba mi sie wszystko co wypluli.rzeczywiscie maja to cos .Nowy mcd tez świetny i warto się za nim rozejrzeć.
mam go w formacie mp3 i bardzo mi robi, zresztą jak poprzedni materiał, więc szkoda by go nie zakupić na odpowiednim nośniku;