http://www.myspace.com/wormed
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ta teoria parodii dyskursu chyba Ci świat przesłoniła już ;] chodzi o to, ze nazywając Wormed skrajnym (!!!) gównem pokazujesz, jak bardzo CHUJOWE masz pojęcie o takiej muzietwoja_stara_trotzky pisze:czasu mam zajebiście mało generalnie, dziś mam pierwszy wolny (prawie) dzień po 14 dniach w tyrze, ego mam rzeczywiście gigantyczne, ale nie wiem, co to wszystko ma do rzeczy - polecasz kapelkę, w tekście do mnie nawiązujesz, to i odpalam tego gejspejsa... i co słyszę? skrajne, koszmarne wręcz gówno. werbel brzmi tak tragicznie, że można tylko siąść i płakać, a wokale nie są już nawet koszmarne - są po prostu śmieszne - jakiś kretyn mruczy przez rurę od odkurzacza.
no ale na proste pytania nie odpowiadasz, to nie jest temat o mnie, tylko o określonej muzyce. ja się ciebie pytam JAKA to muzyka? zjadłem na death metalu zęby, mam setki płyt death metalowych, kocham to granie, ale na polecanej przez ciebie stronie żadnego death metalu nie słyszę, słyszę śmieszny łomot ze świnią na wokalu, co to za muzyka? proste pytanie.Some serious shit? pisze:no, noa teraz poleciłbym Ci pójscie do innych, 'swoich' tematów, w końcu masz zajebiście mało czasu, jak na nasranie ponad 4 tysięcy postów, z czego 3/4 to obnoszenie się z własną dupką jak najwyżej
ciao, mentorze