nic wybitnego, ale sympatyczne stukanie w gary.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
czyli co, nie zesrał sie grając to?twoja_stara_trotzky pisze:no i nie mógł od razu tak grać?![]()
nic wybitnego, ale sympatyczne stukanie w gary.
W pelni popieram i proponuje zeby na tym forum dodatkowo dyskutowac o Hail of Bullets.Maleficio pisze:juz mowilem, ze moze warto zrobic oddzielne forum tu o DsO, gdzie bedzie mozna dyskutowac o nich do woli nie mieszajac tej kapeli do kazdego tematu. Jestem przekonany, ze to badzo dobry pomysl.
?????Mol pisze: W pelni popieram i proponuje zeby na tym forum dodatkowo dyskutowac o Hail of Bullets.
W sumie racja. ogólny spust nad HoB to mały pikuś w porównaniu z tym uniesieniem nad DsOjester pisze:Rozumiem, ale dlaczego HOB?
kiedyś nawet trochę popuszczałem słuchając Planisphaerium, ale dawno nie miałem styczności z ich muzyką, nie znam reszty płyt, ale po odsłuchu próbek stwierdzam że raczej dużo się nie zmieniłoMol pisze:
Jesli chodzi o Wormed - lubie, ale bez obsrania.
Szczerze mówiąc Wormed nie przypomina żadnego z tych zespołów(które zapewne tez brzmią dla Ciebie tak samo?).Drone pisze:Natrętne kopiowanie CRYPTOPSY / SUFFOCATION w każdym elemencie. Banalne kompozycje.
ke?Mol pisze: Uwielbiam panowie wasza alergie na wszystko co nie jest "oldskulowe"
A ten jaki strzał w kolano.Drone pisze: Chcesz mi wypomnieć "The Unspoken King"