PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: PESTILENCE
Nie wiem czemu ale skojazenie jedno. Hate "Anaclasis" - brzmienie i wokal. Chujowo, ze tak nowoczesnie to brzmi. Wolalbym oldskula, a stopa zapierdala, jakby nad studiem helikopter latal 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Deathless King
mp3 dobrej jakosci - fajny oksymoronMol pisze:A ja pytalem czy chcesz empetrojke dobrej jakoscitwoja_stara_trotzky pisze:słucham z gejspace.

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Mol
- zahartowany metalizator
Deathless King pisze:mp3 dobrej jakosci - fajny oksymoronMol pisze:A ja pytalem czy chcesz empetrojke dobrej jakoscitwoja_stara_trotzky pisze:słucham z gejspace.

- Deathless King
Poprostu mp3 sa za bardzo skompresowane zeby mowic o dobrej jakosci. Wiadomo - lepsze to, niz jewtub czy inny gejspace.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Mol
- Deathless King
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
dajMol pisze:A ja pytalem czy chcesz empetrojke dobrej jakoscitwoja_stara_trotzky pisze:słucham z gejspace.
- 4m
Nowocześnie? Gdybym miał zgadywać to powiedziałbym, że to druga połowa lat 90-tychHusar pisze:Nie wiem czemu ale skojazenie jedno. Hate "Anaclasis" - brzmienie i wokal. Chujowo, ze tak nowoczesnie to brzmi. Wolalbym oldskula, a stopa zapierdala, jakby nad studiem helikopter latal

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Idealny przepis na oldskulowy kawałek deathmetalowy?4m pisze:A ,B, A, B, C, C + solo, A, B.

Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
-
- rasowy masterfulowicz
przesłuchałem nowy numer i nie usłyszałem w nim nic fajnego, zakrawa na przecietniactwo
I AM MORBID
- Rattlehead
kurwa jaki chuj mi się dzieje, coś mi z wokalem nie tego... no zobaczymy co będzie dalej, ale zaczynam kurwa mać się trochę obawiać. Coś mam nie teges ostatnio chyba
support music, not rumors
-
- rasowy masterfulowicz
Miało być pomiędzy CI i TotA i coś rzeczywiście jest na rzeczy... Z CI jest motoryka perki, z "Testimony" charakter riffów. Całość niestety na dzień dzisiejszy nie buja tak jak wcześniejsze albumy. Początek tak do pierwszej minuty jeszcze trzyma w napięciu, potem na gejspejsie zaczynam czekać, kiedy wejdzie "Suspended Animation". Nie podoba mi brzmienie, trochę zbyt nowocześnie to brzmi, perka to temat na osobną dyskusję- schowane stopy, gry na blachach można się jedynie domyślać, werbel też brzmi podejrzanie. O ile wcześniej v. Drunen/Mameli ryczeli charakternie, tak teraz to growlowa n-ta woda po kisielu. Jeśli to promocyjny wałek, to na razie wolę wydać pieniądze gdzie indziej.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
przecież ta kapela skończyła się dawno temu, dlatego nie rozumiem waszych emocjonalnych reakcji.po kiego grzyba słuchać starych pierników, którzy nie czują już death metalu, a tylko udają?nie liczę tutaj Gorefest,bo po przerwie brzmią naprawdę mniło.no i koncert w Stodole mnie rozwalił.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rasowy masterfulowicz
W 1994? : )black_lava pisze:przecież ta kapela skończyła się dawno temu,
A co ma teraźniejszy okres do tego jak grali na przełomie lat 80 i 90?black_lava pisze:po kiego grzyba słuchać starych pierników, którzy nie czują już death metalu, a tylko udają?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jeżeli nie grają już DM , to dlaczego nadal funkcjonują pod szyldem Pestilence.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- TORTURER
- w mackach Zła
Ej nie oszukujmy sie,wiadomo,ze dzisiejsze czasy to doba powrotów,odgrzewanych kotletów,reaktywacji itd,wiec po deklaracjach Patryka Mameji,ze metal to syf i tym podobne,nagły powrot na scene,to czsyty biznes i watpie,zeby wykluli cos wartosciowego,szkoda czasu na takie smetne kaki...stary Pestilence niszczy,ale to se ne wrati i nie ma co biadolić na d tym nowym materiuałem,jedynie wyjatki w postaci Celtic Frost chociazby pokazłay,że te come backi wszelakie to nie zawsze biznes i kaszanka pod względem artystyczym...
Death Dwells in Love
-
- rasowy masterfulowicz
black_lava pisze:jeżeli nie grają już DM , to dlaczego nadal funkcjonują pod szyldem Pestilence.
myspace/pestilenceofficial pisze:Pestilence is currently recording the new material which has been described as a modern mixture of "Testimony of the Ancients" (1991) and "Consuming Impulse" (1989), more technical and brutal than all previous albums. The group will enter Jacob Hansen Studio in October to record the new album entitled "Resurrection Macabre". The album is set to be released in the beginning of 2009!

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
tak,nie ma to jak się opierać na notkach promocyjnych,które są bardzo obiektywne i rzeczowe...
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rasowy masterfulowicz
black_lava pisze:tak,nie ma to jak się opierać na notkach promocyjnych,które są bardzo obiektywne i rzeczowe...
Poza tym, przesłuchałeś kawałek, że pierdolisz, że to nie DM? Czy też skupiasz się tylko na notkach promocyjnych?Pelson pisze:Miało być pomiędzy CI i TotA i coś rzeczywiście jest na rzeczy... Z CI jest motoryka perki, z "Testimony" charakter riffów.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja też nie wiem, o co mu biega...