beastov23 pisze:Analripper pisze:Przeciez to nie reaktywowane niedawno Violent Dirge ...
: o
z wywiadu Roberta Jurkiewicza z Adamem Gnochem (
http://masterful-magazine.com/wywiad.php?wyw=590)
Na koniec pytanie, które miało paść na samym początku, a w efekcie trafiło na koniec. Kiedy reaktywacja Violent Dirge? Kiedy koncerty i nowa płyta?
Długo się zastanawiałem, jak ja mam Ci odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Co więcej, przyznam się że tak mocno się zastanawiałem, co Ci odpowiedzieć, że w pewnym momencie zorientowałem się, że z tej zadumy, okruszki ciasteczka lukrowanego, które jadłem, zaczęły mi cieknąć z otwartych oniemieniem ust. I gdy spojrzałem na klawiaturę, co by ją ładnie wytrzeć, wyczyścić, to zdumiałem się, bo okazało się że moje zaskoczenie ułożyło się na klawiaturze, przypadkiem zupełnie zapewne, w hasło: "Violent Dirge". Wcisnąłem więc przycisk RETURN, na moim super-mega multimedialnym kompie Commodore 64 i zacząłem czytać, co ludzie po tylu latach piszą na różnych forach internetowych. I po zgłębieniu tych informacji doszedłem do wniosku następującego, że odpowiem Ci na to pytanie pytaniem moim następującym: A czy Violent Dirge, kiedykolwiek przestało grać?
po tym wywiadzie, w sierpniu napisał do nas Wojtek z Violent Dirge, że przeczytał wywiad i że właśnie jest w rozmowie z Mariuszem i Robertem odnośnie reaktywacji zespołu i że będą kontaktować się w tej sprawie też z Adamem... zobaczymy.. może coś im z tego się sensownego zmontuje... mam taką nadzieję...