WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: WITCHMASTER
"płonące trzy 6" "Antychrist" i "Stench of the devil" sa najwazniejsze:D. Z dwojki "Goathorn witchfuck" i "MDW"
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Masz źle opisane FOADHusar pisze:Z dwojki "Goathorn witchfuck" i "MDW"

Yare Yare Daze
- Husar
Nie powiem tez miecie:) BLAAAACK FUUUUUCKINNNNNN MEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAALjester pisze:Masz źle opisane FOADHusar pisze:Z dwojki "Goathorn witchfuck" i "MDW"

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- rasowy masterfulowicz
- Mental
Kurwa... kawalki z demo brzmialy poteznie, a ten jeden (po masteringu) ze strony Agonia brzmi jak po kastracji.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
-
- rasowy masterfulowicz
Trucizna calkiem spoko, mniej brudu, ale luz ten sam;)
bardzo lubie Witchmaster
bardzo lubie Witchmaster

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ja w stosunku do Witchmaster jestem bezkrytyczny, wiec Trucizna jak dla mnie zajebista 

- Mental
Pojebany jestes. ZApije sie przy tej plycie na smierc KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mental pisze:Kurwa... kawalki z demo brzmialy poteznie, a ten jeden (po masteringu) ze strony Agonia brzmi jak po kastracji.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Szkda, że Kali nie zdecydował się na więcej niż jeden utwór po polsku, bo wiem że była taka opcja, by było trochę więcej numerów w ojczystym języku 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Chciałem kupić tą płytę ale jak się przyjzałem z bliska tej okładce to jednak wybrałem coś innego...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o kurwa, swietny utwor!
mam nadzieje ze na reszcie plyty uslysze troche wokali a'la MDW, byly genialne
mam nadzieje ze na reszcie plyty uslysze troche wokali a'la MDW, byly genialne
this is a land of wolves now
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ogólnie wg mnie cała płytka jest fajna ... cover Sepultury niszczy!
jedyne co mnie smieszy to fakt, że płytke na allegro mozna dostać od dwóch tygodni, a Agonia jeszcze nie miała oficjalnej premiery - śmiech na sali
jedyne co mnie smieszy to fakt, że płytke na allegro mozna dostać od dwóch tygodni, a Agonia jeszcze nie miała oficjalnej premiery - śmiech na sali

- hcpig
No na całe szczęście nagrali tym razem coś nadającego się do słuchania, choć z drugiej strony - dalej bez rewelacji. Nie ma tak spierdolonych wokaliz jak na trójce, Bastis drze ryj na w zasadzie modłę drugiej płyty, nawet niemal klasycznie thrashowo momentami... tyle że przez cały czas trwania płyty oczekuje się na totalny tajfun znany z MDW, czasem jest już blisko, blisko ale album się kończy i dupa blada... do kataklizmu nie dochodzi. Niestety, dosłuchałem się również jakiś poronionych solówek znanych z W, które pasują do tej muzyki jak świni kamizelka. Gdzie te kompletnie obłąkane solosy na granicy kakofonii z dwójeczki? Do tego mam wrażenie, że bez Inferno zespół zagubił gdzieś motoryczność swojej muzyki, brakuje mi też tych mocarnych kanonad perkusyjnych (np. a'la FOAD). Fajnie, że odbili się po średniackim poprzedniku, ale do poziomu MDV czy nawet V&B brakuje. Highlighty to "Trucizna" i ukryty numer.
Yare Yare Daze
Nie wiem czemu tyle osób narzeka na trójkę Witchmaster. Dla mnie to zajebista płyta, inna niż poprszednie, ale robi mi tak samo jak 'MDW' czy 'V&B' tyle, że w nieco inny sposób.
- Mental
Ale pierdolisz. Trojeczka jest zajebista, wypilem przy niej takie ilosci alkoholu, ze uwazam ja nawet za najlepsza rzecz jaka nagralijester pisze:No na całe szczęście nagrali tym razem coś nadającego się do słuchania, choć z drugiej strony - dalej bez rewelacji. Nie ma tak spierdolonych wokaliz jak na trójce, Bastis drze ryj na w zasadzie modłę drugiej płyty, nawet niemal klasycznie thrashowo momentami... tyle że przez cały czas trwania płyty oczekuje się na totalny tajfun znany z MDW, czasem jest już blisko, blisko ale album się kończy i dupa blada... do kataklizmu nie dochodzi. Niestety, dosłuchałem się również jakiś poronionych solówek znanych z W, które pasują do tej muzyki jak świni kamizelka. Gdzie te kompletnie obłąkane solosy na granicy kakofonii z dwójeczki? Do tego mam wrażenie, że bez Inferno zespół zagubił gdzieś motoryczność swojej muzyki, brakuje mi też tych mocarnych kanonad perkusyjnych (np. a'la FOAD). Fajnie, że odbili się po średniackim poprzedniku, ale do poziomu MDV czy nawet V&B brakuje. Highlighty to "Trucizna" i ukryty numer.

- hcpig
To nie mój problem Twój alkoholizm i Twoje majakiMental pisze:Trojeczka jest zajebista, wypilem przy niej takie ilosci alkoholu, ze uwazam ja nawet za najlepsza rzecz jaka nagrali

Nieprawda, ukryty numer następuje dopiero po coverze, chodziło o inny utwór.Mental pisze:A ten "ukryty numer" to cover Sepultury "Troops of Doom"...
Yare Yare Daze
- Mental
Kurwa, dobrze wiem co napisalem. Osmy utwor na plycie to ich autorski kawalek, po prostu ma taki sam tytul jak cover, ktory po nim nastepuje .jester pisze:Nie, ukryty numer następuje dopiero po coverze, chodziło o inny utwór.Mental pisze:A ten "ukryty numer" to cover Sepultury "Troops of Doom"...
- hcpig
Faktycznie tak jest, pojebała mi się kolejność, niemniej chodziło mi o autorski.
Yare Yare Daze
- Block69
- zahartowany metalizator