taki generalnie mam koncept na wieksza calosc i jak sie juz uporam z sesja to nagrywam \m/
bedzie duzo przestrzeni, delikatne gitary w tle, moze jeszcze jakies drobne szczegoly. bedzie cool
o kurwa jaki Angelo Badalementi momentami hehehe
też się kiedyś bawiłem podobnymi efektami, ale na basie jak widzę wychodzi Ci to ciekawiej i całkiem fajnie - trzeba tylko mocno uważać żeby nie spiętrzyć zbyt dużo dźwięków na raz
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
DOBRA, teraz czas na epicki power metal z elementami death metalu. Zeby realizowac sie w tym gatunku specjalnie powolalem do zycia moj kolejny sideproject - Sedes Worship. Nazwa moze i grindowa, ale gram(y) bardzo epicko. Zapraszam do przesluchania najnowszej ballady o smokach, walce i chwale (15 sek, w tym solowka)
generic death metal napierdol (ale miecho wyszlo, i to na zwyklym stroju) + riffy a'la nowy Mayhem + p2p2 improwizacja na czystym.
musze dodac do tego jakis porzadny lomot na podwojnej stopie i bedzie jazda
inwazja kosmitow, filmy sf z lat 50, marsjanie, rozpierdol, troche punka, troche metalu. bardzo glosny i bardzo szybki bas. najlepiej sami posluchajcie, trwa raptem minute.
Metallica? moze samo intro troche riff z One przypomina, ale tak poza tym to nie widze podobienstw
zabieram sie za kolejny numer, tylko jakis wolniejszy i bardziej przestrzenny niz ten. oczywiscie bedzie o ufokach.
Riven pisze:tak sobie eksperymentuje z brzmieniem basu
na ten patent wpadłem juz dawno temu grając na elektryku, ale na basie wychodzi fajniej.
czasem przypomina wiolonczele, ogólnie fajnie się gra
Masz tego więcej? Zacnie brzmi.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić? Kel'Thuz - młot na parchów t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Witam, gdyby ktoś był zainteresowany to może sie zapoznać z moim zespołem. Nazywa się Visceral Infection i jesteśmy pierwszym polskim slamming brutal death metalowym bandem. Na początku tego roku nagraliśmy demo które można znaleźć na tej stronce: http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/462 ... tench.html
Po wszelkie informacje odsyłam na stronę: http://www.lastfm.pl/music/VISCERAL+INFECTION
Keep on spreading and supporting sickness!!
mam nadzieje, ze nie zjebalem ; )
generalnie fajna zabawa jest z takim mega delayem, to bylo zrobione na raz, bez zadnych multisciezek czy dodawania efektow