Nie no, wprost niesamowicie kolorowa ta okładka, niczym tęcza normalnieHusar pisze:Kurwa a liczylem na podtrzymanie czarno-bialej tradycji.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie no, wprost niesamowicie kolorowa ta okładka, niczym tęcza normalnieHusar pisze:Kurwa a liczylem na podtrzymanie czarno-bialej tradycji.
No wlasnie. Nie ma tragedii ale jest photoshop. Strasznie nie lubie tych wypuklosci i cieni. W rysunkach jest wiekszy klimatlonginus696 pisze:Nie ma tragedii, ale światek metalowy coś za bardzo lgnie do komputerowego plastiku w warstwie graficznej. Mogliby jednak zachować tradycję i postawić nad hand-job
No, teraz jest porządnie, od razu widać, że to żaden jebany photoshop. A umiałbyś tak zrobić, żeby ten gość w masce tą rączką tak wesoło pomachał do nas?zekke pisze:wersja dla malkontentow http://f.imagehost.org/view/0704/azarath ; >
Hehe, trochę przesadziłeś ze złemzekke pisze:kurwa, nie moglem sie powstrzymac ; (
btw jpg z okladka ma dokladnie 666 na 666 pixeli
ROTFL !zekke pisze:http://tinyurl.com/bowepe
Nie wiem jak was, ale mnie juz znudziły okladki Moyena. Zawsze ta sama konwencja u roznych zespolow. Nie powiem gosc wykonuje swoje grafiki zajebiscie, ale to juz sie zrobilo nudne. Mogli wstawic jakas rycine stara, albo np. tego demona z wkladki D.I.E. okraglego z wieloma racicamiMaleficio pisze:No okladka nie jest wybitna, zgadzam sie, ale moglo byc gorzej. Nie wiem czemu Azarath nie zleci wykonania okladki jakiemus staremu wyjadaczowi jak Chris Moyen naprzyklad.
Przecież to część przekazu. Dla mnie osobiście bardzo ważna. Bywało, że zainteresowałem się płytą tylko ze względu na okładkę.wolf pisze:zawsze mnie bawiło jak ludzie okładkami się jarają
aha. Pewnie na kabaretach tez sie smiejeszwolf pisze:zawsze mnie bawiło jak ludzie okładkami się jarają
O wlasnie stary. To jest sluszna koncepcjalonginus696 pisze:Zawsze mnie zastanawia, dlaczego goście z zespołów nie sięgną po grafiki i rysunki jakichś współczesnych artystów (i mam tu na myśli tradycyjną grafikę warsztatową). To mogłaby być równie blasfemiczna wizja, tylko, że w nowoczesnej formie.
prawdziwy metal nie zawraca sobie głowy kabaretem,siedzi w lesie i słucha BurzumHusar pisze: aha. Pewnie na kabaretach tez sie smiejesz
A masz jakas oryginalna plyte, poza tymi dodawanymi do Thrashem all??wolf pisze:no dobra niechaj i tak będzie ,mnie jakos nigdy nie interesowały okładki tylko muzyka zawarta na danej płycieprawdziwy metal nie zawraca sobie głowy kabaretem,siedzi w lesie i słucha BurzumHusar pisze: aha. Pewnie na kabaretach tez sie smiejesz
no baaa, cała dyskografia PerunwitaHusar pisze: A masz jakas oryginalna plyte, poza tymi dodawanymi do Thrashem all??![]()