ARMAGEDON - wielki powrót?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: ARMAGEDON - wielki powrót?
Kawałek jest dobry, ale produkcja mnie nie przekonuje, zbyt duży syntetyk(zwłaszcza bębny).
- Maleficio
- Kontakt:
mam nadzieje, ze chociaż powrót Violent Dirge będzie wart tych 30 zeta
- Maleficio
- Kontakt:
Pewne jest jedno, Wardzala nie byl zadowolony, ze byly takie jakie bylyMaria Konopnicka pisze:Bez przesady - to nie ten poziom, żeby wytwórnia sugerowała zespołowi muzyczną stylistykę. Armagedon to nie Judas Priest.Maleficio pisze: Może "Plastik" jest wymagany przez ich wydawce? Może Wardzał nie mógł by przeżyć surowej, undergroundowej produkcji? .
na pewno Wardzała kazał im te komputerowe bębny nagraćMaleficio pisze: Pamiętamy jaką kontrowersje porodził "powrót" Pandemonium i ich quasi Samaelowa płyta z komputerowymi bębnami. Też oczekiwania były wielkie a płyta nawet w MysticArt dostała bardzo niską notę i zjeby.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ej, czepiacie się. Przesłuchałem tytułowy raz i pobieżnie, ale słychać tam starą twórczość Armagedon.
Produkcja jest jaka jest, bo Mystic raczej chyba nie celuje w wydawanie oldskulowego hałasu, co nie?
Myślę, że pod względem "wymagań technicznych" płyta kwalifikuje się pod Mystika, a muzycznie spokojnie trafi w gusta odbiorców ich towaru jak i pewnie wielu starszych fanów. Byle to wypromowali dobrze, a nie tak jak Tehace na przykład...
Produkcja jest jaka jest, bo Mystic raczej chyba nie celuje w wydawanie oldskulowego hałasu, co nie?

Myślę, że pod względem "wymagań technicznych" płyta kwalifikuje się pod Mystika, a muzycznie spokojnie trafi w gusta odbiorców ich towaru jak i pewnie wielu starszych fanów. Byle to wypromowali dobrze, a nie tak jak Tehace na przykład...
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
jestem po 2gim odsłuchu płyty i uważam że jest naprawdę dobrze. Sugestie, ze brzmienie jest robione pod Mystic są obraźliwe dla zespołu. Zgadzam się z Mintajem, że w konstrukcjach numerów słychać stary Armagedon. Jest kilka kontrowersji jak np. Seeing is Believing, ale o jakimkolwiek rozczarowaniu nie ma mowy. Więcej. Z każdym przesłuchaniem moja ocena jest wyższa.
- Maleficio
- Kontakt:
Zamówiłem dziś tą płytę, głownie ze względów sentymentalnych do starych czasów. Wiem, ze to będzie wielkie rozczarowanie ale do dokumentacji warto mieć.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Że co??? To Violent Dirge "powraca"? To kurde niedoinformowany jestem!?!?!?!Maleficio pisze:mam nadzieje, ze chociaż powrót Violent Dirge będzie wart tych 30 zeta
- Maleficio
- Kontakt:
wracają, nie wracają sam już nie wiem... myślę, ze dla żartu tak pierdolnęliest pisze:Że co??? To Violent Dirge "powraca"? To kurde niedoinformowany jestem!?!?!?!Maleficio pisze:mam nadzieje, ze chociaż powrót Violent Dirge będzie wart tych 30 zeta
- ultravox
Ja nie mam żadnych pytań. Bardzo dobra płyta, na pewno nie gorsza od debiutu.
- ultravox
Z tego co wiem jest to wydanie bez książeczki. Nie widzę w tym jednak problemu, w końcu nie każdy musi się zawsze stosować do tych samych zasad, prawda? 

- knaar
- rasowy masterfulowicz
Kolejna płyta, którą chciałem kupić, ale nie kupię bo wydana w digi i jak słyszę z debilnymi naklejkami i naszywkami. Jak Mystic nie chce moich pieniędzy to niech dalej wydają w digi. Powodzenia.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Czyli wydali to na odpierdol? Trudno, ja i tak przekonam sie o tym pewnie dopiero za jakis czas...
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Jak to o co? Chcą w końcu szturmować Zachód po nastu latach i nadrabiać stracone lata. Euro poszło w górę, Funty też, więc tylko zdobywać zagraniczne rynki. A łatwiej na weście wymówić Slavo niż Sławomir Maryniewski, co nie?Drone pisze:Sam digi jest wydany dobrze, twardy, gruby, lakierowany - naprawdę porządny. Muzyka - osobna sprawa, płyta nie jest zła, tylko te klawisze... Jest natomiast kilka elementów, za które chyba odpowiada Mystic: naszywka, naklejka i te nowoczesne pseudonimy muzyków, już nie Maryniewscy i Solnica, tylko Slavo, Krizz i SoolooO co tu chodzi?
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Nieeee, bez kurwa jaj....
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Ciekawe, jak transkrybowali Sierżęgę? Sir Gaenga? 

- Riven
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Mystic to jednak umie kreować gwiazdy.
- Riven
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
przeszkadza ci to jakoś w słuchaniu muzyki ?knaar pisze:Kolejna płyta, którą chciałem kupić, ale nie kupię bo wydana w digi i jak słyszę z debilnymi naklejkami i naszywkami. Jak Mystic nie chce moich pieniędzy to niech dalej wydają w digi. Powodzenia.
jebać frajerów