nie powiem, bym nie ten fakt jakoś szczególnie zmartwiłvulture pisze:no,dwie płyty mają być w tym roku..Ihasan pisze: ponadto czekam na nowy ULVER, bo wiem że się nie zawiodę i po raz kolejny będę zachwycony,

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nie powiem, bym nie ten fakt jakoś szczególnie zmartwiłvulture pisze:no,dwie płyty mają być w tym roku..Ihasan pisze: ponadto czekam na nowy ULVER, bo wiem że się nie zawiodę i po raz kolejny będę zachwycony,
czytalem wywiad w ktorym Trey mówił, że nowy MA wyjdzie raczej w 2010TORTURER pisze: -nowy Morbid Angel
w poprzednim roku coś wspominali że w 2009 wydadzą nowy mini albumWarcrimer pisze:No i jeszcze Angelcorpse, ale nawet nie wiem czy coś planują.
Nie zgrywaj się, bo wiadomo, że chodzi o ten odgrzewany kotlet z From the Entrails to the Dirt serwowany w postaci Mass Grave AestheticsDrone pisze:Ihasan pisze: DEATHSPELL OMEGA ... mogli by po tych dwóch fenomenalnych MLP nagrać pełny album!Jak to dwóch MLP? Coś mię ominęło?
o fajnie by było. a czekam na dobre kilkadziesiąt płyt, których jednak nie chce mi się wymieniać. w każdym razie tak jak już ktoś pisał - rok zapowiada się świetnieWarcrimer pisze: No i jeszcze Angelcorpse, ale nawet nie wiem czy coś planują.
możliwe póki co nawet nie ma tytułu płyty podanego ani szczegółów odnosnie kiedy miała by ta premiera miec miejsce (a Morbidzi póki co sa na trasie koncertowej), podobnie rzecz moze się mieć z nowym Slayerem że raczej światła dziennego w 2009 roku nie ujrzyMort pisze:czytalem wywiad w ktorym Trey mówił, że nowy MA wyjdzie raczej w 2010TORTURER pisze: -nowy Morbid Angel
ale co darkthrone? przecież ta kapela to przeszłość syf i bida na maxa ich nową płytę można sciągnąc przesłuchac ,żucic pawiem i wyjebać ,no chyba ,że emo metale są zainteresowaniMaleficio pisze:darkthrone i zamknąć temat
bedzie przed wakacjami - gora lipiec, od 10 lipca zaczyna im sie trasa promujaca nowy krazekKAKAESIAK pisze: podobnie rzecz moze się mieć z nowym Slayerem że raczej światła dziennego w 2009 roku nie ujrzy
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
spokojnie, to nie są pierdolenia starych bab tylko młodych cipekScaarph pisze:nie czaję tego pierdolenia zgorzkniałych starych bab. darkthrone żyje, ma się dobrze, nagrywa zajebiste płyty a tym nie pasuje. jeszcze od emo wyzywają, gdzie emo można nazwać kurwa wszystko dookoła ale nie darkthrone właśnie.
edit: a korn i sepultura nagrywają klasyk za klasykiem. ja pierdolę, dajcie spokój...
To mialo byc w grudniu 2008 r. takze w chuja wala chlopaki.KAKAESIAK pisze:w poprzednim roku coś wspominali że w 2009 wydadzą nowy mini albumWarcrimer pisze:No i jeszcze Angelcorpse, ale nawet nie wiem czy coś planują.
heh, może i racja.Skaut_Kwatermaster pisze:spokojnie, to nie są pierdolenia starych bab tylko młodych cipekScaarph pisze:nie czaję tego pierdolenia zgorzkniałych starych bab. darkthrone żyje, ma się dobrze, nagrywa zajebiste płyty a tym nie pasuje. jeszcze od emo wyzywają, gdzie emo można nazwać kurwa wszystko dookoła ale nie darkthrone właśnie.
edit: a korn i sepultura nagrywają klasyk za klasykiem. ja pierdolę, dajcie spokój...
piękna wiadomość a już myslałem ze przeciagnie sie tak jak w przypadku Morbidów, mam nadzieje że do Polski na koncert wbijąAdrian696 pisze:bedzie przed wakacjami - gora lipiec, od 10 lipca zaczyna im sie trasa promujaca nowy krazekKAKAESIAK pisze: podobnie rzecz moze się mieć z nowym Slayerem że raczej światła dziennego w 2009 roku nie ujrzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no, nie ma to jak bezkrytyczne podejście do ulubionych kapelScaarph pisze:nie czaję tego pierdolenia zgorzkniałych starych bab. darkthrone żyje, ma się dobrze, nagrywa zajebiste płyty a tym nie pasuje. jeszcze od emo wyzywają, gdzie emo można nazwać kurwa wszystko dookoła ale nie darkthrone właśnie.
ale panie, jakie tam bezkrytyczne. nie dlatego podoba mi się dtabf bo darkthrone to moja ulubiona kapela, tylko darkthrone to moja ulubiona kapela bo podoba mi się dtabf raczej. a że dark thrones and black flags podoba mi się bardziej od dwóch poprzedniczek , to się nie znam nawet nieco na rzeczyHeretyk pisze: no, nie ma to jak bezkrytyczne podejście do ulubionych kapelmotorhead ma same genialne kawałki, darkthrone nadaj rządzi i dzieli... zieeeew
akurat jestem człowiekiem skrajnie pojebanym na punkcie muzyki norwegów, ale niestety, muszę stwierdzić, że ta ostatnia płyta im po prostu nie wyszła i tyle. o ile FOAD i TCIA lubię i szanuję, aczkolwiek nie słucham za często, to do ostatniej zwyczajnie nie chce mi się wracać, bo specjalnie nie ma po coi takie są fakty, potwierdzane zresztą przez większośc osób 'znających się nieco na rzeczy' hehehe
hmmmmmmmmmm gdyby to była wypowiedź z 1996 roku to jak najbardziej popieram ,lecz mamy 2009Scaarph pisze:nie czaję tego pierdolenia zgorzkniałych starych bab. darkthrone żyje, ma się dobrze, nagrywa zajebiste płyty
te kapele podobnie jak ta wyżej są przeszłością....edit: a korn i sepultura nagrywają klasyk za klasykiem. ja pierdolę, dajcie spokój...