Odtwarzacze Mp3 - jakie radzicie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Odtwarzacze Mp3 - jakie radzicie?
jest na rynku cala masa ladowarek sieciowych ze slotem usb, zakladam, ze wystarczy podlaczyc kabelek do takiej i po problemie. mialem kupic, ale na razie nie jest mi to do niczego potrzebne, chociaz jak gdzies wyjade i nie bede mial dostepu do komputera to pewnie sie przyda.
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Wlasnie ponoc Fuze ma niestandardowe wejscie i nie jest to takie oczywiste, wiec pytamRiven pisze:jest na rynku cala masa ladowarek sieciowych ze slotem usb, zakladam, ze wystarczy podlaczyc kabelek do takiej i po problemie. mialem kupic, ale na razie nie jest mi to do niczego potrzebne, chociaz jak gdzies wyjade i nie bede mial dostepu do komputera to pewnie sie przyda.

- Riven
- Kontakt:
no ma niestandardowe, ale co za roznica? do tego niestandardowego wejscia w playerze wkladasz kabel ktory masz w zestawie. jego druga koncowka to najnormalniejsze w swiecie usb.
po paru miesiacach uzywania nie widze zadnych problemow, bugow etc. tzn. mialem maly problem z dyktafonem, ale to juz rozwiazane (nie chcial nagrywac - wyczyszczenie folderu record pomoglo). jestem bardzo zadowolony.
po paru miesiacach uzywania nie widze zadnych problemow, bugow etc. tzn. mialem maly problem z dyktafonem, ale to juz rozwiazane (nie chcial nagrywac - wyczyszczenie folderu record pomoglo). jestem bardzo zadowolony.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ThxRiven pisze:no ma niestandardowe, ale co za roznica? do tego niestandardowego wejscia w playerze wkladasz kabel ktory masz w zestawie. jego druga koncowka to najnormalniejsze w swiecie usb.

- Riven
- Kontakt:
http://allegro.pl/item581770386_sandisk ... ie_ma.html
ja piernicze, ale super oferta. nowy fuze 8 gb z gwarancja za taka kase? ja bym w ogole sie nie zastanawial.
po cholere wydawac setki zlotych, jak mozna miec zajebistego playera za tak smieszne pieniadze?
ja piernicze, ale super oferta. nowy fuze 8 gb z gwarancja za taka kase? ja bym w ogole sie nie zastanawial.
po cholere wydawac setki zlotych, jak mozna miec zajebistego playera za tak smieszne pieniadze?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie rozumiem tej zajawki, ciężko tak wytrzymać bez pierdzenia na uszach będąc poza domem?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A bez srania niepotrzebnymi postami na forum?So_It_Is_Done pisze:Nie rozumiem tej zajawki, ciężko tak wytrzymać bez pierdzenia na uszach będąc poza domem?
- Block69
- zahartowany metalizator
Jak ktoś nie jest fanem/maniakiem muzyki to pewnie nie ciężko.So_It_Is_Done pisze:Nie rozumiem tej zajawki, ciężko tak wytrzymać bez pierdzenia na uszach będąc poza domem?
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
no jesli sluchasz pierdzenia...czekaj... czego ty tam sluchales?So_It_Is_Done pisze:Nie rozumiem tej zajawki, ciężko tak wytrzymać bez pierdzenia na uszach będąc poza domem?

- grot
- weteran forumowych bitew
Górników z Vlad Tepes. Akurat bez nich na ulicy spokojnie da się wytrzymać.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
grot pisze:Górników z Vlad Tepes. Akurat bez nich na ulicy spokojnie da się wytrzymać.
a ja to taki kurwa kozak z Kujaw jestem, ze nawet w domu wytrzymuje

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nic dziwnego, przecież dla fanów disco metalu Vlad Tepes i inne klasyki to coś nie do rozgryzienia.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
I prawdopodobnie wy jaracie się taką wypociną jak Transylvanian Hunger.
- Scaarph
nosz kurwa jak transylvanian hunger jest wypociną to ja jestem baletnica.So_It_Is_Done pisze:I prawdopodobnie wy jaracie się taką wypociną jak Transylvanian Hunger.
- warlust
- rozkręca się
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."Scaarph pisze:nosz kurwa jak transylvanian hunger jest wypociną to ja jestem baletnica.So_It_Is_Done pisze:I prawdopodobnie wy jaracie się taką wypociną jak Transylvanian Hunger.
- Set
- postuje jak opętany!
Haloperidol się skończył?So_It_Is_Done pisze:I prawdopodobnie wy jaracie się taką wypociną jak Transylvanian Hunger.
NECRO SKINS SOCIETY
Kurwa mać, ten Marcin taki co kiedyś już z anglii przyjechał znów ostatnio mi przywiózł prezent, takiego małego płaskiego odtwarzacza mp3 - tamten palec Sony co mi kiedyś przywiózł mi nagle przestał działać chuj wie dlaczego i sie zepsuł. Jakiś taki kurwa dziwny jak batonik taki mały płaski wygląda ten teraz i ma ekran i nie ma przycisków tylko trzeba dotykać w takich punkcikach co sie na niebiesko świecą. Jest ich pięć. Boje go nawet w ręke brać i zrobiłem dla niego nawet takie specjalne miejsce na półeczce. Wyścielałem w około żeby nic go nie dotykało. Babka nie może się do tego miejsca zbliżać przynajmniej na 2 metry! Nazywa sie firmy Bush to urządzenie i już powgrywałem na niego muzyke z komputera
Immolation, Grave, Sinister i inne.. ale ja nie wiem ile on ma sie ładować (a ładuje się przy podłączeniu do kabla USB. Wczoraj go podłączyłem na 2 godziny gdzieś, ale póżniej po okołu 15 minutach znów był rozładowany. Gdy to się stało myślałem że się zepsół i dostałem jakiejś nerwicy, zacząłem chodzić po domu nerwowo, bardzo się pocić.. Nie wiem jak długo go ładować? W instrukcji obsługi pisze:
"Warning
Please fully charge the battery every two or three months when the player is not used for a long time. Otherwise, the battery voltage may be too low to support the player's power on."
Nie wiem o co tu kurwa chodzi.. w słowniku znalazłem co to znaczy 'three months' - trzy miesiące ma sie ładować?

"Warning
Please fully charge the battery every two or three months when the player is not used for a long time. Otherwise, the battery voltage may be too low to support the player's power on."
Nie wiem o co tu kurwa chodzi.. w słowniku znalazłem co to znaczy 'three months' - trzy miesiące ma sie ładować?