NUNSLAUGHTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: NUNSLAUGHTER
No, i koniecznie Kurzuniki Małe, tym bardziej że grają w Polsce 28 koncertów, nikt dalej jak 50 km nie będzie musiał jechać.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Po Nun powinien do polski zawitać Crucifier:)
-
- starszy świeżak
kurwa jakby zagrali w gdyni albo poznaniu....ale pewnie na poludniu 

e: nie ważne zresztą
Ostatnio zmieniony 24-08-2008, 14:05 przez vomit, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Maleficio pisze:Po Nun powinien do polski zawitać Crucifier:)
Mortem wujek, Mortem

-
- świeżak
Czesław pisze:Dragonight Agency prezentuje: NUNSLAUGHTER + SATHANAS - EUROPEAN CRUSADE TOUR 2009. Trasa koncertowa gigantów death metalu z Usa pod patronatem magazynu Hard Rocker - 14 marca 2009 koncert w Polsce! Miejsce i zespoły supportujące podamy wkróce! METAL IS DEATH, DEATH IS METAL! NUNSLAUGHTER DEATH METAL!
Bart zaczyna poważnie działać w kraju, jeśli to wypali, oraz jeszcze inny koncert pewnego kulta w PL (i nie mam na myśli OMEN, mimo iż by pasował) który ponoć jest w planach to więcej złego słowa nie powiem na gościa he he. 11 marca NUNS ma grać w Danii i to ma być pierwszy gig na trasie. Co do Bartrockera to w następnym numerze min kompilacyjny CD SABBAT.
edit:
Do chorzwoskiego inri: gościu weź się nie ośmieszaj że NUNS to kult a GOATLORD już nie, tymbardziej że obie kapele swego czasu mocno się wspierały (zresztą to Don pomógł wydać reedycje w NWN), no już pomijając że kapele grały miejscami dość podobnie.
A co w czesniej zle gadales na barta ?haha

GOATLORD- jebie mnie kto ich wspiera.. jebie mnie tez kto jest zly i zadupia w kaputrze albo w glanach jak jest 30 stopni.. dla mnie sie liczy to coslysze na plycie a w goatlord slusze tylko nudzenie

METAL IS DEATH DEATH IS METAL NUNSLAUGHTER DEATH METAL !!!
- Gore_Obsessed
Oczywiście "Hex" rozpierdala. Zakupiony dwa tygodnie temu na koncercie, wstępnie osłuchany i nie mam zastrzeżeń. Pytań też. Wątpliwości również. Życia towarzyskiego takoż. I innych takich... yyy... jednakowoż(???).
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Oczywiście, że oczywiścieGore_Obsessed pisze:Oczywiście "Hex" rozpierdala

- Gore_Obsessed
Booklet faktycznie wyjebany. Rozkłada się na wszystkie możliwe strony. Po pierwszym rozłożeniu myślałem, że przywołam jakichś cenobitów czy inne tałatajstwo.
Ja się bardziej bałem, że go nie złożęGore_Obsessed pisze:Booklet faktycznie wyjebany. Rozkłada się na wszystkie możliwe strony. Po pierwszym rozłożeniu myślałem, że przywołam jakichś cenobitów czy inne tałatajstwo.

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Oż kurwa, Crucifier to bym sobie zobaczył, że ja pierdolę!Bonny pisze:Mortem wujek, Mortem. ;)Maleficio pisze:Po Nun powinien do polski zawitać Crucifier. :)
Co do Mortem - mają mieć trasę po Europie w maju 2010.
- Scaarph
genialny tekstGore_Obsessed pisze: Po pierwszym rozłożeniu myślałem, że przywołam jakichś cenobitów

- Gore_Obsessed
Właśnie dzisiaj nabyłem "Damned in Japan" to jest dopiero wydanie!
A jak samo dvd? Kupiłbym, ale nie chce jakiegoś fajnie wydanego boota, którego nie będzie mi się chciało oglądać.Gore_Obsessed pisze:Właśnie dzisiaj nabyłem "Damned in Japan" to jest dopiero wydanie!
- Adrian696
chciałem kupic na koncercie ale nie mieli... a mam poprzednie DVD z Australii... piekna sprawa...Gore_Obsessed pisze:Właśnie dzisiaj nabyłem "Damned in Japan" to jest dopiero wydanie!
@Warcrimer - to nie jest boot - jesli jest zrealziowane tak jak to poprzednie, a tak zapowiadali, to warto - to jedno z moich ulubionych DVD, nie ma 12 kamer i dzwiek nie jest poprawiany w studio... ale kurwa jaka moc....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
Japońce rzucają się jak paralityki pod sceną, do tego wygląda to jakby średnia wieku widowni oscylowała wokół 16 lat, ale sam koncert super. Trochę krótki - 38 minut, ale do tego już Amerykańce zdążyli przyzwyczaić. Montaż nieco chaotyczny, kamera trochę "lata", ale w sumie taka realizacja tu pasuje. Dźwięk, jak dla mnie, bez zastrzeżeń.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Kto by pomyślał, ale jest nowa siódemka Nunslaughter. Split z Syphilitic Vaginas.
Jak pisze Reaper, cienko z jej dystrybucją, ale mają trochę u siebie.
Można kupować poprzez: http://www.unitedheadbanger.com
I hasło reklamowe: "I’d like the real fans in Poland to get their copies before it’s too late."
:)
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- zaczyna szaleć
Zajebiste :D