Nazywanie rzeczy po imieniu po prostuDrone pisze:To już jakaś obsesja jestMorph pisze:spodziewałem się śmierdzącej kupy a'la drugi Glorior Belli
ORCUSTUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: ORCUSTUS
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
U mnie to "pierwszy raz" z muzyką Orcustus, a i persony w projekt ten zamieszane są mi obojętne.Hildr pisze:no prosze jak nazwa kapeli potrafi sprzedać kiepską muzyke
-
Cthulhu
Skoro pierwszy raz to sięgnij po wcześniejsze materiały, dużo ciekawsza sprawa niż nudnawy debiut
-
DCI Hunt
Kwestia gustu. Jak dla mnie wcale nie jest on nudnawy. Dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. Moje oczekiwania były spore, ale nie spodziewałem się też arcydzieła.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
hehe, ciekawe przez ile stron pociagnie jeszcze watek w stylu:
Pan X: "Orcustus to qpa"
Pan Y: "Orcustus jest w pyte"
Pan X: "NIe prawda, to szajse jest"
Pan Y: "Szajse to jest niemiecki black, Orcustus depcze krzyze"
itd. itd.
Pan X: "Orcustus to qpa"
Pan Y: "Orcustus jest w pyte"
Pan X: "NIe prawda, to szajse jest"
Pan Y: "Szajse to jest niemiecki black, Orcustus depcze krzyze"
itd. itd.
Hello darkness, my old friend
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Glorior Belli to przekult!już niedługo trzeci album.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Morph
- Kontakt:
WAAAATAAAAAAIN!!!!!!!!!!!!!!!!Warcrimer pisze:Twen Glorior Belli jest aż taki chujowy czy aż taki watainowy?
- twoja_stara_trotzky
dopiero dziś sobie posłuchałem debiutu i za chuja nie wiem, skąd tyle negatywnych opinii - jak dla mnie płyta zajebiście daje radę. na pewno znacznie lepsze od takich wynalazków, jak ostatni Ofermod czy nowy Nefandus. jest ogień, jest feeling, są nuklearne wstawki.
- brb
- postuje jak opętany!
oczekiwan nie mialem zadnych bo nie slyszalem wczesniejszych nagran, niby nic nowego i wszystko juz bylo ale slucha sie tego swietnie
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Przedziadostwo, tracić czas, kasę, prąd, głos, eksploatować instrumenty i komputer aby wydać takie badziewie? Nic z tego nie rozumiem.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
uważam, że Arctic Frost jest lepszy.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cholernie nudna plyta. Myslalem, ze za drugim przesluchaniem zaskoczy ale sie pomylilem bylo jesze gorzej...
- Set
- postuje jak opętany!
Klasyczny BLACK METAL. Czyściej chyba już się nie da. Czego oczekiwaliście po tym zespole? Ja jestem zadowolony. Zajebista płyta.
NECRO SKINS SOCIETY
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Set pisze:Klasyczny BLACK METAL. Czyściej chyba już się nie da. Czego oczekiwaliście po tym zespole? Ja jestem zadowolony. Zajebista płyta.
mi sie tez podoba... ta plyta to doskonaly przyklad jak nalezy grac klasyczny black metal ( dla niektorych pewnie bedzie to sztampowy, oklepany do bolo, etc black metal), tak zeby schlostal dupsko az do krwii
- Set
- postuje jak opętany!
Nie jest wysublimowany, jazzujący, romantyczny, i nie przypomina Den Srakalde:-). Pewnie dlatego.Tymothy pisze:Set pisze:Klasyczny BLACK METAL. Czyściej chyba już się nie da. Czego oczekiwaliście po tym zespole? Ja jestem zadowolony. Zajebista płyta.
mi sie tez podoba... ta plyta to doskonaly przyklad jak nalezy grac klasyczny black metal ( dla niektorych pewnie bedzie to sztampowy, oklepany do bolo, etc black metal), tak zeby schlostal dupsko az do krwii
NECRO SKINS SOCIETY
- Skaut
nie jest, ale dobry też nie jest. Nuda panie, nic sie nie dzieje - nawet jak na takie granie. Zdecydowanie bardziej z tych rejonów przypadł mi do gustu ;Set pisze:Nie jest wysublimowany, jazzujący, romantyczny, i nie przypomina Den Srakalde:-). Pewnie dlatego.Tymothy pisze:Set pisze:Klasyczny BLACK METAL. Czyściej chyba już się nie da. Czego oczekiwaliście po tym zespole? Ja jestem zadowolony. Zajebista płyta.
Svarttjern - Misanthropic Path of Madness
Coś tam było! Człowiek!
- Set
- postuje jak opętany!
Kwestia tego, czego kto oczekuje po danej muzyce. A tej kapeli wymienionej przez pana nie znam ale nie omieszkam poznać:-)
edit; ale w sumie chuj to kogo obchodzi...właśnie idzie "anti- flesh nimbus", jest błogo, tak kurewsko błogo...
edit; ale w sumie chuj to kogo obchodzi...właśnie idzie "anti- flesh nimbus", jest błogo, tak kurewsko błogo...
NECRO SKINS SOCIETY
-
DCI Hunt
Re:
Poważnie? Dla mnie ta płyta to idealny przykład muzyki, którą słyszałem wiele razy, ale w wykonaniu Orcustus ma ona feeling, o którym 95% starających się grać w tym stylu kapel może jedynie pomarzyć.Skaut_Kwatermaster pisze: nie jest, ale dobry też nie jest. Nuda panie, nic sie nie dzieje - nawet jak na takie granie.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Re: Re:
w 100% zgadzam sie z powyzszymWarcrimer pisze: Poważnie? Dla mnie ta płyta to idealny przykład muzyki, którą słyszałem wiele razy, ale w wykonaniu Orcustus ma ona feeling, o którym 95% starających się grać w tym stylu kapel może jedynie pomarzyć.