ANGELCORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: ANGELCORPSE
Wielki cios. Dobrze ze zdazylismy koncerty obadac co panowie??:)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Ja miałem szczęście ich widzieć jeszcze w latach 90-tych, ale i teraz była miazga. Tak czy inaczej szkoda, choć szacunek za to, że nie robią niczego na siłę. Poza tym może dziwnie to zabrzmi, ale te cztery świetne płyty, które nagrali i tak mi wystarczą do szczęścia.Husar pisze:Wielki cios. Dobrze ze zdazylismy koncerty obadac co panowie??:)
- Husar
Warcrimer pisze:Ja miałem szczęście ich widzieć jeszcze w latach 90-tych, ale i teraz była miazga. Tak czy inaczej szkoda, choć szacunek za to, że nie robią niczego na siłę. Poza tym może dziwnie to zabrzmi, ale te cztery świetne płyty, które nagrali i tak mi wystarczą do szczęścia.Husar pisze:Wielki cios. Dobrze ze zdazylismy koncerty obadac co panowie??:)
No tak, ale ja w latach 90 to queena i rainbow sluchalem i chodzilem do podstawowki:). Co do plyt to czekalem na ta ponoc juz ukonczona mini.

- Saymoon
- zaczyna szaleć
Przeżyłem już ich 1 rozpad, to i przeżyję drugi. Czekam na reaktywację!
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
W sumie to po części można było się tego domyślać - Palubicki wystartował z Blasphemic Cruelty, który brzmi jak Angelcorpse z gorszymi wokalami...
- Adrian696
- zahartowany metalizator
troche w tym racji jest, ale taka mała uwaga, nawet jak wezmie na wokal samego diabła, to moze byc za mało po HelmkampieWarcrimer pisze:W sumie to po części można było się tego domyślać - Palubicki wystartował z Blasphemic Cruelty, który brzmi jak Angelcorpse z gorszymi wokalami...

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ależ oczywiście, Helmkamp jest nie do pobicia, miszcz nad miszcze. Dla mnie jego wokale to klasa sama w sobie. Sam Blasphemic Cruelty jest bardzo dobry, przynajmniej z tego co słyszałem, bo całą płytę usłyszę jak kupię czyli pewnie dopiero w czerwcuAdrian696 pisze:troche w tym racji jest, ale taka mała uwaga, nawet jak wezmie na wokal samego diabła, to moze byc za mało po HelmkampieWarcrimer pisze:W sumie to po części można było się tego domyślać - Palubicki wystartował z Blasphemic Cruelty, który brzmi jak Angelcorpse z gorszymi wokalami...

- Block69
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Palubicki w BLASPHEMIC CRUELTY będzie dalej grał to co grałby pod nazwą ANGELCORPSE a Helmkamp oprócz koncertów z REVENGE planuje niebawem podziałać coś z ORDER FROM CHAOS.
PENIS METAL
- Adrian696
z tym Order From Chaos to bym sie nie wychylał, bo Keller i Miller z Ares Kingdom moga miec inne zdanie 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Oni się chyba w ogóle coś Helmkampem nie kochają za bardzo, nie?Adrian696 pisze:z tym Order From Chaos to bym sie nie wychylał, bo Keller i Miller z Ares Kingdom moga miec inne zdanie
- Block69
Ostatnio słyszałem pogłoski, że planują trase więc kto wie. Może coś z tego wyjdzie.
PENIS METAL
- Adrian696
słyszałem kiedys taka ploteczke, ze kombinowali cos za plecami Helmkampa i po jakims koncercie wyrwali wjebyWarcrimer pisze:Oni się chyba w ogóle coś Helmkampem nie kochają za bardzo, nie?Adrian696 pisze:z tym Order From Chaos to bym sie nie wychylał, bo Keller i Miller z Ares Kingdom moga miec inne zdanie

ale z drugiej strony, Keller juz pod koniec działalnosci OFC mial Peta w dupie, zalozyl Vulpecule i dopiero potem Ares Kingdom z Millerem...
-
- mistrz forumowej ceremonii
mam tak samo. wprawdzie nie obraziłbym się gdyby piątą dojebali, ale skoro nie, to trudno.Warcrimer pisze: Poza tym może dziwnie to zabrzmi, ale te cztery świetne płyty, które nagrali i tak mi wystarczą do szczęścia.
- boroowa
Block69 pisze:Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Palubicki w BLASPHEMIC CRUELTY będzie dalej grał to co grałby pod nazwą ANGELCORPSE a Helmkamp oprócz koncertów z REVENGE planuje niebawem podziałać coś z ORDER FROM CHAOS.

BLASPHEMIC CRUELTY to chyba jakaś kontynuacja APOCALYPSE COMMAND, muza prawie identyczna, nawet logo mają podobne...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
tos dojebałboroowa pisze:A co to za locha siedzi za garami w BC ?
![]()
![]()
![]()
BLASPHEMIC CRUELTY to chyba jakaś kontynuacja APOCALYPSE COMMAND, muza prawie identyczna, nawet logo mają podobne...

- Maleficio
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ozesz kurwa. z drugiej strony ciezko oczekiwac ze jak napierdala blasty to bedzie wygladac przyzwoicie. no chyba, ze sa jakies wyjatki?:D
this is a land of wolves now
- Husar
Maleficio pisze:To monstrum?
Ale co na tym zdieciu z ta laseczka robi manciu(lewo) i keksiu(srodek)??

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Babka konkret, nikt nie fiknie.
Do tematu, to dla ciężko kapujących użyszkodników, którzy nie ruszają dupy poza forum jest news, jakoby Angelcorpse nieco się rozpadł był. Oczywiście info już było na Masterful ale nie na forum, więc można podyskutować i pojojczyć. Chuj wie o czym, jak zawsze.
Do tematu, to dla ciężko kapujących użyszkodników, którzy nie ruszają dupy poza forum jest news, jakoby Angelcorpse nieco się rozpadł był. Oczywiście info już było na Masterful ale nie na forum, więc można podyskutować i pojojczyć. Chuj wie o czym, jak zawsze.
"Z dniem dzisiejszym, w lakonicznym komunikacie, muzycy Angelcorpse ogłosili ostateczny koniec zespołu "ze wzlędu na różnice muzyczne pomiędzy członkami kapeli".
www.myspace.com/angelcorpse666
Kurwa... a miało być mini. Dobrze, że zaliczyłem rozpierdol w krakowie.
www.myspace.com/angelcorpse666
Kurwa... a miało być mini. Dobrze, że zaliczyłem rozpierdol w krakowie.