SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
spoko. A ja nie lubie zarozumialstwa, bo dla mnie thrash to zabawa i r'n'r z wlochatymi jajami, a jak tego nie rozumiesz to dalej sie spuszczaj nad swoimi zagranymi juz przez 50 000 kapel riffami, i wyzywaj ludzi na forach.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Deathless King
Wielkie metalowe kozaki kurwa... Czesto walicie konia sluchajac waszej genialnej plytki? Kiedy trasa z Iron Maiden? Paris Hilton zagra u Was z klipie? Oj nie, sorry, to wszystko przez układy... Manowar robiliby wam laski gdyby nie te układy, układy, układy... Nagraliscie plyte ktora jednym tchem wymieniac bedzie sie z Reign..., Countdown..., Bonded..., Caught... A nie, sorry, wymieniano by gdyby nie uklady...
Tylko prawdziwki w liczbie 5 osob poznaly sie na tym geniuszu, reszta to pedaly. Sorry panowie, gracie nawet przyzwoicie, ale pierdolicie jak potluczeni... JKM po glowce dzis nie poglaskal czy co?

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Block69
- zahartowany metalizator
W thrashu już wszystko zostało powiedziane. Tu brakuje ciekawych pomysłów. Słucha sie fajnie ale to wszystko już było i to w dodatku 10 razy lepiej zagrane. Taka płytka w sam raz do Empire Rec. Pewnie obadam całość by sie utwierdzić w tym przekonaniu. Kilka koncertów zagracie i sie znudzi moda na thrash.
Nowa METALLICA i VADER lepsze.
Nowa METALLICA i VADER lepsze.
PENIS METAL
- Tymothy
- postuje jak opętany!
no tak, objechaliscie zespol i co? nie mozna posluchac ich piosenek na myspace, a juz tak sie napalilem po tej goracej rozmowie na forum
cieszycie sie teraz? a tak wielu mogloby posluchac tej wschodzacej gwiazdy swiatowego thrash metalu 

Hello darkness, my old friend
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
problem jest taki, ze nikt specjalnie ich nie objechal - a i tak polecialy 'pedaly' i tona wyzwisk ; )
this is a land of wolves now
- Adrian696
KelThuz pisze: Jak ktoś jest fanem metalu, to jest fanem thrashu, czyli jest automatycznie fanem najlepszych dokonań Testament. A płyta "Between The Lines" jest jedynym polskim wydawnictwem, które można bez obciachu postawić obok najlepszych dokonań Testament, jak również np. Slayer. Czyli wniosek jest jeden - wstyd nie posiadać.
zawsze miałem Cie za debila, który najlepiej wypada śpiewając po weselach, ale przeszedłeś samego siebie...
stawiasz siebie parchu obok Testament i Slayer??? też masz tysiące wyznawców??? to może 25 lat temu stworzyłeś jakiś nurt muzyczny a my go przeoczyliśmy??? a może zainspirowałeś tysiące muzyków na całym świecie??? a nie - ty masz tylko wraz ze swoim lizorowem Auflexem przerosniete ego...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
wlasnie pokazałeś, że jesteś hipokrytą, to raz. dwa, jako że jesteś muzycznym imbecylem, nie jesteś w stanie wskazać, które to riffy zostały już zagrane prze 50 000 innych kapel. i właśnie przeciwko takim śmieciom metalowej sceny wymierzony jest Spiritual Demise.Husar pisze:spoko. A ja nie lubie zarozumialstwa, bo dla mnie thrash to zabawa i r'n'r z wlochatymi jajami, a jak tego nie rozumiesz to dalej sie spuszczaj nad swoimi zagranymi juz przez 50 000 kapel riffami, i wyzywaj ludzi na forach.
czy ktoś tu wspominał coś o układach? co najwyżej scalonych, które ci się przepaliły w tej pustej główce, której módl się by któryś z nas jednak nie "pogłaskał".Wielkie metalowe kozaki kurwa... Czesto walicie konia sluchajac waszej genialnej plytki? Kiedy trasa z Iron Maiden? Paris Hilton zagra u Was z klipie? Oj nie, sorry, to wszystko przez układy... Manowar robiliby wam laski gdyby nie te układy, układy, układy... Nagraliscie plyte ktora jednym tchem wymieniac bedzie sie z Reign..., Countdown..., Bonded..., Caught... A nie, sorry, wymieniano by gdyby nie uklady...Tylko prawdziwki w liczbie 5 osob poznaly sie na tym geniuszu, reszta to pedaly. Sorry panowie, gracie nawet przyzwoicie, ale pierdolicie jak potluczeni... JKM po glowce dzis nie poglaskal czy co?
kolejny bohater dzisiejszego dissowania. Wypiszesz mi tu teraz ładnie wszystkie utwory wszystkich zespołów, gdzie niby to już było zagrane, i "w dodatku 10 razy lepiej" (rozumiem że zdajesz sobie sprawę z niebezpieczeństwa tego typu stwierdzeń?). Czekam do wieczora.W thrashu już wszystko zostało powiedziane. Tu brakuje ciekawych pomysłów. Słucha sie fajnie ale to wszystko już było i to w dodatku 10 razy lepiej zagrane.
mnie takie stwierdzenie w sumie lata koło dupy, za stary jestem by udowadniać komukolwiek metalowego ducha. ale inni mogą ci za to najebać jak psu.Kilka koncertów zagracie i sie znudzi moda na thrash.
w kategorii żartu na pewno.Nowa METALLICA i VADER lepsze.
słuchałeś materiału? to wypierdalaj ale powoli. Sztuką jest zagrać prawdziwy metal tak świeżo, by porywał, a jednocześnie nie wchodził w rejony pedalstwa i ślepych uliczek asłuchalnego gówna dla podstarzałych mizantropów z internetu. Materiał SD to potwierdza, zdanie bukłaka na spermę (którym rzecz jasna jesteś nie od dziś, śledzę twoje poczynania od dawna) tego nie zmieni. A teraz wracaj do nory, bo przydepczę jak karalucha.zawsze miałem Cie za debila, który najlepiej wypada śpiewając po weselach, ale przeszedłeś samego siebie...
stawiasz siebie parchu obok Testament i Slayer??? też masz tysiące wyznawców??? to może 25 lat temu stworzyłeś jakiś nurt muzyczny a my go przeoczyliśmy??? a może zainspirowałeś tysiące muzyków na całym świecie??? a nie - ty masz tylko wraz ze swoim lizorowem Auflexem przerosniete ego...
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Husar
wlasnie pokazałeś, że jesteś hipokrytą, to raz. dwa, jako że jesteś muzycznym imbecylem, nie jesteś w stanie wskazać, które to riffy zostały już zagrane prze 50 000 innych kapel. i właśnie przeciwko takim śmieciom metalowej sceny wymierzony jest Spiritual Demise.
^^
Powinno ci sie cwelu odbytnice wiertarka przeorac, moze bys troche spokornial. nie bede wskazywal ci poszczególnych 50 000 riffow bo jakis spedalony glosik zaglusza i nie chce mi sie wsluchiwac. Wystarczy ze calosc brzmi totalnie SZARO. Takich jak wy sa tysiace.
^^
Powinno ci sie cwelu odbytnice wiertarka przeorac, moze bys troche spokornial. nie bede wskazywal ci poszczególnych 50 000 riffow bo jakis spedalony glosik zaglusza i nie chce mi sie wsluchiwac. Wystarczy ze calosc brzmi totalnie SZARO. Takich jak wy sa tysiace.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Mol
panowie, Kałthuz i tak ma racje, proponuje nie wdawac sie w dyskusje i zamiast tego obejrzec to piekne video:
wiem, ze bylo 100 razy, ale nie moglem sie powstrzymac
edit:

wiem, ze bylo 100 razy, ale nie moglem sie powstrzymac

edit:

-
- rasowy masterfulowicz
liczy sie Kel`Thuz
jebac thrash metal
jebac thrash metal
- 46 & 2
- starszy świeżak
Kupiłem sobie wasz album. Jest GENIALNY! Do tej pory myślałem że czołówkę polskiej sceny metalowej tworzą Sorcerer, Khel'thuzzar i Titan Mountain, ale ku memu zachwytowi pojawił się kolejny bóg wojny! Sława!
P.S. kiedy zagracie koncert w Krakowie?
P.S. kiedy zagracie koncert w Krakowie?
- Block69
edit. A na cholere ja z nim dyskutuje 

Ostatnio zmieniony 27-04-2009, 10:01 przez Block69, łącznie zmieniany 1 raz.
PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja pierdole, ilu potencjalnych fanow oni traca przez to swoje spierdolone podejscie...
do kazdego tak wyjezdzacie? jak w jakims zinie wasza plyta dostanie mniej niz 9/10 to pojedziecie spuscic wpierdol bo gosc sie nie zna?

do kazdego tak wyjezdzacie? jak w jakims zinie wasza plyta dostanie mniej niz 9/10 to pojedziecie spuscic wpierdol bo gosc sie nie zna?

this is a land of wolves now
- Tymothy
- postuje jak opętany!
nie dalem rady przesluchac nawet jednego kawalka przez tego glosik co sie wpierdala co 5 sekund...
Hello darkness, my old friend
- Adrian696
ale kto?? ten 35 kilogramowy mongoł z bródką??Riven pisze: pojedziecie spuscic wpierdol bo gosc sie nie zna?
nawet jak jakaś wytwórnia bedzie tym materiałem zainteresowana - to chciałbym zobaczyć mine gościa, który bedzie negocjował z Rajtuzem - a ten mu zajebie kilka swoich tekstów

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 46 & 2
- starszy świeżak
Nie igrajcie z nim. Ładnych pare miechów temu na innym forum pisał mi na priva, że mnie zastrzeli z 'kałasza' a potem mnie zbije. A jego padawan oznajmił, że waży 80kg. Razem wzięci ważą więcej ode mnie, więc ja z nimi nie zadzieram.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
dlatego pod przymusem kupiłeś sobie ich album?46 & 2 pisze:Nie igrajcie z nim. Ładnych pare miechów temu na innym forum pisał mi na priva, że mnie zastrzeli z 'kałasza' a potem mnie zbije. A jego padawan oznajmił, że waży 80kg. Razem wzięci ważą więcej ode mnie, więc ja z nimi nie zadzieram.

Coś tam było! Człowiek!
- 46 & 2
- starszy świeżak
Paaanie, ja sobie zamówiłem w Mango Gdynia całą dyskografię kelthuza "the ultimate best of/Great UPR classics" razem z bonus CD "Tribute to Kel'thuzz" gdzie Manowar coveruje "Pieśń Żerców".
http://www.lastfm.pl/user/Aryo
http://www.lastfm.pl/user/Aryo
- 4m
Gumisie (rock version) i Slayer może spierdalać
http://www.lastfm.pl/music/KelThuz/_/Gu ... ?autostart

http://www.lastfm.pl/music/KelThuz/_/Gu ... ?autostart
Ostatnio zmieniony 27-04-2009, 14:14 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form