nie wiem czy do mnie piszesz, jak tak to się nie zrozumieliśmy. dla mnie również istnieją tylko dwie pierwsze płyty ale podobają mi się dziś tak samo, jak w momencie kiedy wychodziły. następczynie to już raczej takie popierdólkiRiven pisze:nie wiem jak mozna te chorki znosic ;/
nie mam nic przeciwko czystym wokalom no ale tutaj to jest taka sztampa...
ANAAL NATHRAKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ANAAL NATHRAKH
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
aaa, sorry, zrozumialem ze AN jako zespol z jego najnowszymi nagraniami nadal jaraja tak samo ; )
i w sumie taki When Humanity is Cancer to atomowy rozpierdol z ktorym malo co moze sie rownac jesli chodzi o sile razenia - i tu zgadzam sie, nic sie nie zmienilo
i w sumie taki When Humanity is Cancer to atomowy rozpierdol z ktorym malo co moze sie rownac jesli chodzi o sile razenia - i tu zgadzam sie, nic sie nie zmienilo
this is a land of wolves now
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Kiepawe te nowe kawałki. Nawet melodyjki miewali fajniejsze. Czuć, że to taki wyrachowany produkt.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Dobre numery ale postępu w stosunku do poprzedniej na razie nie słychać.
-
absinthe_patriote
- postuje jak opętany!
Miejscami to brzmi wręcz komicznie. ...ale mógłbym przystać na tę ich młodzieżową ekstremę z nutką metalcoru i power metalowej pompy, gdyby choć tak łapczywie nie wpierdalali swojego ogona.
- Riven
- Kontakt:
mysle , ze ten zespol mozna spokojnie olac cieplym moczem. z czegos nieokrzesanego, swiezego i co wazne, szczerego, zrobilo sie mietkie pitolenie dla ekstremalnych gimnazjalistow. jebac ich.
i ten projekt gitarzysty z aspiracjami stania sie drugim ulver... bardzo niewyrazne to bylo. albo wstrzymaja sie na chwile, przemysla co chca osiagnac i poczekaja na wene, albo niech spierdalaja dalej wypluwac latwe plyty z 'hiciorami'
i ten projekt gitarzysty z aspiracjami stania sie drugim ulver... bardzo niewyrazne to bylo. albo wstrzymaja sie na chwile, przemysla co chca osiagnac i poczekaja na wene, albo niech spierdalaja dalej wypluwac latwe plyty z 'hiciorami'
- Morph
- Kontakt:
Professor Fate - całkiem przyjemna płytka.Riven pisze: i ten projekt gitarzysty z aspiracjami stania sie drugim ulver... bardzo niewyrazne to bylo. albo wstrzymaja sie na chwile, przemysla co chca osiagnac i poczekaja na wene, albo niech spierdalaja dalej wypluwac latwe plyty z 'hiciorami'
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
ok - moze. nie bylo to zle, po prostu przy Ulver to taka troche prowizorka. napisalbym, ze dam temu jeszcze szanse przez wzglad na zajebiste numery z dobrych plyt AN... ale jest 100 ton ciekawszej muzy do sprawdzenia ; )
- Block69
- zahartowany metalizator
Akurat Hunt i Kenney potrafią pisać bardzo ciekawą muze nie tylko w ANAAL NATHRAKH. MISTRESS zna ?
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
_o_ MISTRESS _o_Block69 pisze:Akurat Hunt i Kenney potrafią pisać bardzo ciekawą muze nie tylko w ANAAL NATHRAKH. MISTRESS zna ?
I tyle w temacie.
- Riven
- Kontakt:
no dobra, sprawdze. ale teraz czas na WITCHMASTER, a nie jakies tam pseudoostre farfocle analnego wiatraka ; )
- Block69
Ba
Będziesz miał okazje Riven to kup se / ściągnij a potem kup / tylko ściągnij coś MISTRESS. Każda płyta jest warta obadania. Nic słabego nie nagrali. "In Disgust We Trust" czy "The Chronovisor" w sam raz na początek.
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
- longinus696
Całkowita racja.Morph pisze:_o_ MISTRESS _o_
Natomiast Analny Wiatrak chyba zamierza być kolejnym Old Man's Child. Tym razem nie będę już tracił czasu na ich wypociny.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- Kontakt:
Re:
Może nawet sprawdzę, wybiorę sobie jak z ostatniej 2-3 utwory, resztę wyjebię i będę chepi.longinus696 pisze:Całkowita racja.Morph pisze:_o_ MISTRESS _o_
Natomiast Analny Wiatrak chyba zamierza być kolejnym Old Man's Child. Tym razem nie będę już tracił czasu na ich wypociny.
- Block69
A mi tam sie podoba wszystko mniej lub bardziej co wydali od debiutu do "Hell Is Empty..." (łącznie z EP i "Total Fucking Necro") także narazie zapominam o tych dwóch nowych kawałkach i posłucham całej płyty jak wyjdzie.
PENIS METAL
-
DCI Hunt
Nie rusza mnie to zbytnio. Ma swoje momenty (w sumie niektóre z tych bardziej skocznych zagrań mi się całkiem podobają), ale jakieś takie zbyt ładne i ugładzone to wszystko, a te czyste wokale zwyczajnie mnie wkurwiają. Brzmi to wszystko jak gdyby wręcz na siłę starali się uczynić swoją muzykę coraz bardziej przystępną. Taka niby ekstrema. Zresztą to samo można było napisać o poprzedniej płycie. Można, ale nie trzeba...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
a jak tam nowa płyta wam się podoba?z mp3 słychać sporo Black Metalu a mniej grind core'a.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Przeczytałem pozytywną recenzję z porównaniami do jedynki:
http://v2.metalreviews.com/index.php?op ... &Itemid=27
Nie przekonuje mnie, ale obadam. Poprzedni album praktycznie niesłuchalny i nie spodziewam się znaczącej poprawy
.
http://v2.metalreviews.com/index.php?op ... &Itemid=27
Nie przekonuje mnie, ale obadam. Poprzedni album praktycznie niesłuchalny i nie spodziewam się znaczącej poprawy