VOMITORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VOMITORY
poziom poprzednika utrzymany?ciekaw jestem czy dalej rozpierdalają z taką samą skutecznoscią.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mental
- weteran forumowych bitew
No kurwa! Zajebiste te kawalki, moze w koncu przekonam sie do szwedzkiego DMRattlehead pisze:Molu chciałeś szybciej to proszę bardzo. 5 nowych kawałków. Jest Z A J E B I Ś C I E!!!
http://www.metalblade.de/pre-listening/
powyżej Lay Down Rotten ale jeszcze nie słuchałem bo nie mogę się od Vomitorianów uwolnić

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Block69
Mnie jakoś nigdy nie rozwalali, pewnie za mało słuchałem, ale ta nowa od razu jakoś zaskoczyła. Mocny materiał w chuj. Może i jeden z najlepszych ? Trza wrócić obowiązkowo do poprzednich.

To nie jest stricte szwedzkie, nudne łupanie na jedno kopyto bez blastów dlatego nowe VOMITORY jest takie dobreMental pisze:No kurwa! Zajebiste te kawalki, moze w koncu przekonam sie do szwedzkiego DM

PENIS METAL
- Rattlehead
bo to z lekka amerykansky szwedzki DM
. Vulture, jeśli podobała Ci się Terrorize Brutalize Sodomize to ta zmiecie Cię również z powierzchni ziemi. Jeśli nie lepsza to równie dobra

support music, not rumors
- Mental
- weteran forumowych bitew
Slysze wlasnie, stad tez odpowiednia emotikonkaBlock69 pisze:Mnie jakoś nigdy nie rozwalali, pewnie za mało słuchałem, ale ta nowa od razu jakoś zaskoczyła. Mocny materiał w chuj. Może i jeden z najlepszych ? Trza wrócić obowiązkowo do poprzednich.
To nie jest stricte szwedzkie, nudne łupanie na jedno kopyto bez blastów dlatego nowe VOMITORY jest takie dobreMental pisze:No kurwa! Zajebiste te kawalki, moze w koncu przekonam sie do szwedzkiego DM

You may raise your chalice of nothing
- ryszard
- postuje jak opętany!
ej, ej ! czemu tak cicho o nowym albumie? czemu nikt na niego nie pierze? czemu nie zachwala?!
dziś sobie posłuchałem - zajebisty album! duuuużo SLAYERA, duuużo mięcha - gicior wyziew !
wyjebałem mp3 i odkładam kasę na oryginał. słuchać, bo warto !
dziś sobie posłuchałem - zajebisty album! duuuużo SLAYERA, duuużo mięcha - gicior wyziew !
wyjebałem mp3 i odkładam kasę na oryginał. słuchać, bo warto !
That's what she said !
- ryszard
- postuje jak opętany!
radzę wrócić do tego CD, albo mi odsprzedaćMaria Konopnicka pisze:a ja przesłuchałem raz, stwierdziłem, że całkiem niezłe i odłożyłem na półkę

obczaj sobie "Possessed" - zajebista petarda !
That's what she said !
-
- mistrz forumowej ceremonii
płyta jest po prostu bardzo dobra, utrzymana w tradycyjnym dla nich stylu, aczkolwiek na pewno nie będę jej słuchał dziesiątki razy, tak jak niektórych innych, wydanych w tym roku. zwyczajnie muszę mieć dzień na tego typu granie
- ryszard
- postuje jak opętany!
no dokładnie. w swojej kategorii, wręcz zajebista.Heretyk pisze:płyta jest po prostu bardzo dobra, utrzymana w tradycyjnym dla nich stylu, aczkolwiek na pewno nie będę jej słuchał dziesiątki razy, tak jak niektórych innych, wydanych w tym roku. zwyczajnie muszę mieć dzień na tego typu granie
startu do takich pozycji jak np. tegoroczny Mastodon nie ma, ale nie szkodzi - czego innego oczekuję od Vomitory, a czego innego od Mastodon.
That's what she said !
- Block69
- Scorpion
- rozkręca się
j.w. z tym że lepsza nieznacznie jest Primal Massacre chyba,to własnie ten album rzygów przesłuchałem najwięcej razy,chociaz może ten nowy za jakiś czas uznam za lepszy ,kto wie.Heretyk pisze:płyta jest po prostu bardzo dobra, utrzymana w tradycyjnym dla nich stylu, aczkolwiek na pewno nie będę jej słuchał dziesiątki razy, tak jak niektórych innych, wydanych w tym roku. zwyczajnie muszę mieć dzień na tego typu granie
- Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
O i to jest dobra wiadomość. Starej, dobrej Szwecji nigdy dośćGore_Obsessed pisze:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=151872

- Frosthark
- rozkręca się
Ja zwykle znowu zniszczą konkurencję. Jeszcze jakby ponownie zagrali u nas to byłoby zajebiście.
- Rattlehead
support music, not rumors
- Frosthark
- rozkręca się
Kawałek świetny, trzymają swój styl i poziom. Zapowiada się zajebiście, bez dwóch zdań. Tylko okładka chujowa strasznie.
- panthyme
- w mackach Zła
Dobry kawałek. Do wczesnoporannej kawy sobie puściłem i lepiej zadziałał niż kawa:). Chyba mam głód na takie granie.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Najprzewielebniejszy
piękna szwedzka mielonka!
trzymają skurwiele poziom!
trzymają skurwiele poziom!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769