1349
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Set
- postuje jak opętany!
ja tam z przyjemnoscią słucham wszystkiego co nagrali, wlasnei w tym momencie leci 1349 i jest git. na żywo widzialem ich raz z Laureano zamiast Frosta na bebnach i rozpierdolili az miło. z pewnoscią jesli chodzi o Norwegie to na chwilę obecną jedna z najlepszych (dla mnie) kapel.
NECRO SKINS SOCIETY
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Kingu
- weteran forumowych bitew
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: 1349
Fajne to to, ale ciekawe
Bo parę skojarzeń z Monotheist miałem, a z poprzednimi albumami 1349 żadnych.Block69 pisze:czy Tom Gabriel Fisher (...) napisał połowe materiału
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
nie wiem jeszcze jak dokladnie ocenić ten album , ale wiem, ze to najlepszy 1349 

- Adrian696
- zahartowany metalizator
a Ty kradniesz z mediaportal, słuchasz i komentujesz?? koniec swiataBlock69 pisze:Ciekawa ta nowa płyta. Zupełnie coś innego. Ciekawe czy Tom Gabriel Fisher tylko im to miksował czy napisał połowe materiału

a płyta dziwna, po dwoch przesluchaniach, w natloku zajec, nie wydam oceny - poslucham w week na spokojnie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- TORTURER
- w mackach Zła
Najbardziej mnie zaskoczyło jak usłyszałem nagle "set the controls for the heart of the sun" Floydów,w sumie cover nawet sie udał,ale tez nie do końca..sam nie wiem,czy uwazac ta płyte za trendowe gówno
,czy za wyskok ponad poprzeczke,wczesniejszych,mimo iz nawet miejscami zacnych, banalnawych grzrzrz blastów i krzyków...

Death Dwells in Love
- twoja_stara_trotzky
a mi się nie podoba. maksymalnie zjebane brzmienie garów nie pozwala mi w ogóle skupić się na reszcie.
- Morph
- Kontakt:
Ty weź wymień jakąś metalową płytę ostatniego półrocza która nie ma zjebanego brzmienia garów bo od premiery "Tiamtü" czytam ten argument jakiś 20 raz.twoja_stara_trotzky pisze:a mi się nie podoba. maksymalnie zjebane brzmienie garów nie pozwala mi w ogóle skupić się na reszcie.
- twoja_stara_trotzky
Wolves In The Throne Room ma niezłe brzmienie garów, Orcustus ma zajebiste brzmienie garów, Funebrarum ma dobre brzmienie garów, Teitanblood tak samo.Morph pisze:Ty weź wymień jakąś metalową płytę ostatniego półrocza która nie ma zjebanego brzmienia garów bo od premiery "Tiamtü" czytam ten argument jakiś 20 raz.twoja_stara_trotzky pisze:a mi się nie podoba. maksymalnie zjebane brzmienie garów nie pozwala mi w ogóle skupić się na reszcie.
- Morph
- Kontakt:
I - w twojej opinii - zjebane brzmienie garów uniemożliwia cieszeni się płytką a kopletnie zjebane brzmienie (Skaldic Curse chociażby) już nie tak bardzotwoja_stara_trotzky pisze:Wolves In The Throne Room ma niezłe brzmienie garów, Orcustus ma zajebiste brzmienie garów, Funebrarum ma dobre brzmienie garów, Teitanblood tak samo.Morph pisze:Ty weź wymień jakąś metalową płytę ostatniego półrocza która nie ma zjebanego brzmienia garów bo od premiery "Tiamtü" czytam ten argument jakiś 20 raz.twoja_stara_trotzky pisze:a mi się nie podoba. maksymalnie zjebane brzmienie garów nie pozwala mi w ogóle skupić się na reszcie.

- twoja_stara_trotzky
SKaldic Curse nie ma wcale jakoś koszmarnie zjebanego brzmienia garów. a przez to 1349 próbuję się przegryźć. gary nadal wkurwiają, ale są momenty.
- Morph
- Kontakt:
Nie garów, całościowo, wszystko się zlewało w jedno.twoja_stara_trotzky pisze:SKaldic Curse nie ma wcale jakoś koszmarnie zjebanego brzmienia garów. a przez to 1349 próbuję się przegryźć. gary nadal wkurwiają, ale są momenty.