NECROPHOBIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
- longinus696
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: Necrophobic
Juz dawno temu obilo mi sie o uszy ze Szwedy maja wydac material z demowkami i....ani widu ani kurwa slychu. Kiedy to mialo sie ukazac?? Ja juz czekam z kislem w gaciach 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Na demówki specjalnie nie czekam, ale zasadniczo lubię wszystkie płyty Szwedów i często do nich wracam. Ulubionej nie mam, bo poniżej pewnego poziomu nie schodzą, tak więc cenię każdą.
- Sebol
- zaczyna szaleć
Zajebisty band, zajebiste plytki, zajebiste koncerty, czyli wszystko zajebiscie 
Chociaz chyba w PL az tak wielu fanow to nie mieli/maja, bo jak sobie przypomne ich koncert w Przestrzeni Graffenberga (Wa-wa) w 2002 i zenujaca frekwencje to mnie na nowo krew zalewa...
Ciekawe ilu forumowiczow bylo na tym koncercie

Chociaz chyba w PL az tak wielu fanow to nie mieli/maja, bo jak sobie przypomne ich koncert w Przestrzeni Graffenberga (Wa-wa) w 2002 i zenujaca frekwencje to mnie na nowo krew zalewa...

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Nie byłem bo miałem 2 zmianę, takie chujowe to czasy były 
Ściągnąłem Death To All... Premeira dopiero pod koniec maja, za długo czekać...Przeskoczyli Hrumhrumhrum o kilka długości, dla mnie płyta będąca kwintesencją wszystkiego co w Necrophobic najlepsze. Ewidentny kandydat do czołówki 2009, praktycznie każdy numer przezajebisty. For those who stayed Satanic czy Revelation 666 to przerozkurwy.

Ściągnąłem Death To All... Premeira dopiero pod koniec maja, za długo czekać...Przeskoczyli Hrumhrumhrum o kilka długości, dla mnie płyta będąca kwintesencją wszystkiego co w Necrophobic najlepsze. Ewidentny kandydat do czołówki 2009, praktycznie każdy numer przezajebisty. For those who stayed Satanic czy Revelation 666 to przerozkurwy.
- Adrian696
Re: Re:
ke?? The Legion to kupa, i to straszna, a przy Necrophobic to nawet na kupe sie nie łapie... Necrusy nagrały płyte świetna...haath pisze: Wręcz Zajebisty..
Nowy THE LEGION też niczego sobie...zresztą potwierdza się opinia że Szwedzi metal to mają w jajach.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Kingu
Ja tam byłem, browara piłem i pod sceną na Necrophobic napierdalałem. Mój pierwszy kontakt z nimi. A tydzień temu roznieśli mnie na strzępy w Erstfeld. Pytałem, dobrze pamiętają mini-traskę w PL i litry wódki, he, he... Minęło 7 lat, a kolesie są jeszcze lepsi i skuteczniejsi na scenie. Mistrzostwo!Sebol pisze:Chociaz chyba w PL az tak wielu fanow to nie mieli/maja, bo jak sobie przypomne ich koncert w Przestrzeni Graffenberga (Wa-wa) w 2002 i zenujaca frekwencje to mnie na nowo krew zalewa...
-
- rasowy masterfulowicz
dokladnie tak, zajebisty krążek wypusciliMajor pisze:.Przeskoczyli Hrumhrumhrum o kilka długości,.

- pogodancer
czy dopiero wypuszczą?slayer pisze:
dokladnie tak, zajebisty krążek wypuscili