pewnie pejsyantigod pisze:Noszą maski. Chuj wie co tam pod nimi kryją.
SATANOCHIO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
ejj meen odpierdol się od Johna, to chodząca maszyna wojenna przystosowana do tego aby zabijać, jego celem jest wykonanie misji za wszelką cenę, gotów jest zginąć i nie mrugnie nawet przy tym okiem :], zapuścił troche włosy i zarost bo siedział miesiąc w krzakach czekając na żółtków, a ciemna karnacja została mu od gówna którym się wysmarował żeby wtopić się w otoczenieantigod pisze:Ten kogo masz w avatarze na lepszego nie wygląda
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Re: SATANOCHIO
Przesłuchałem te dwa klipy i mnie to nie rusza. Drażni mnie wokal i kompletnie nie podoba mi się brzmienie. Gdyby miało to odpowiednie brzmienie i sensowny wokal to może byłby z tego znośny blackmetalowy prymityw, a tak mamy chuj wie co.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Chcesz sprzedać za jakąś nie wygórowaną cenę?Maria Konopnicka pisze:Mam ich pierwszą płytę I Am Satanochio - przesłuchałem, ale nie znalazłem na niej nic co skłoniłoby mnie do powtórnego naciśnięcia przycisku PLAY.

Płyta może nie porywa, ale jednak ma to coś, że mi się podoba. Kawałki z "From Beyond" już dużo lepsze.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- rozkręca się
Klipy z poprzedniej strony niezbyt mnie zachwyciły... o wiele ciekawsze natomiast jest dla mnie to:
- H-K44
- weteran forumowych bitew
O tak, zdecydowanie "Lethe" jest dużo lepsze (muzycznie również) od pozostałych videos.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger