DESTRÖYER 666
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
DESTRÖYER 666
Mocno się zdziwiłem, że jeszcze taki temacik się nie pojawił. Nowa płyta w drodze, pierwszy kawałek do odsłuchania na gejspejs - http://www.myspace.com/destroyer666band .

-
- rasowy masterfulowicz
Re: DESTROYER 666
Właśnie słucham nowego kawałka, później napiszę co myslę. Uwielbiam ta kapelę ale musze przyznać, że ta okłada jest chujowa.
KVLT lizania CZASZKI
Bardzo lubię i prawie wszystkie płyty mam na półce (siedmiocalówek nie mam). 'Unchain The Wolves' póki co najlepsza, ale lubię wszystkie. Jeden z tych zespołów, których płyty pewnie zawsze będę kupował i pewnie nigdy nie będę żałował 

-
- rasowy masterfulowicz
No i nie zawiodłem się, kawałek świetny, czuc trochę Unchain the Wolves
KVLT lizania CZASZKI
-
- postuje jak opętany!
No świetny, jak zawsze mistrzostwo balansowania miedzy przebojowością a młóceniem.Pan_Kimono pisze:No i nie zawiodłem się, kawałek świetny, czuc trochę Unchain the Wolves
A okładka w konwencji w sumie....i nie razi połyskliwym komputerowym gównem, tylko fajnie byłoby gdyby logo i tytuł były wkomponowane w ten herb...
-
- rasowy masterfulowicz
Lepiej bym tego nie ujął:)absinthe_patriote pisze: No świetny, jak zawsze mistrzostwo balansowania miedzy przebojowością a młóceniem.
Pomysł może i fajny ale wykonanie jakieś takie...absinthe_patriote pisze:A okładka w konwencji w sumie....i nie razi połyskliwym komputerowym gównem, tylko fajnie byłoby gdyby logo i tytuł były wkomponowane w ten herb...
KVLT lizania CZASZKI
To git. Coś mi się spierdoliło z systemem i nie wyświetlają się mi odtwarzacze z myspace, więc na temat nowego numeru się na razie nie wypowiemPan_Kimono pisze:No i nie zawiodłem się, kawałek świetny, czuc trochę Unchain the Wolves

- kocurejro
- postuje jak opętany!
bardzo lubie, ale pajonk ( pamieta go ktos jeszcze ? ) zapewne ma juz obesrane majty 

- Block69
- zahartowany metalizator
Pajonk to jest już chyba dead 
A kawałek fajnie wchodzi już za pierwszym przesłuchaniem

A kawałek fajnie wchodzi już za pierwszym przesłuchaniem
PENIS METAL
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Block69
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Spróbuj otworzyć w innej przeglądarce (jesli tego jeszcze nie zrobiłeś;) ), sam miałem kiedyś ten problem, ale okazało się, że to wina kaprawej wersji opery.Warcrimer pisze:Coś mi się spierdoliło z systemem i nie wyświetlają się mi odtwarzacze z myspace, więc na temat nowego numeru się na razie nie wypowiem
KVLT lizania CZASZKI
Ja korzystam z firefoxa i wszystko było git. Pewnego razu zgasiłem kompa i po uruchomieniu na drugi dzień zamiast odtwarzaczy jest info żeby adobe zainstalować i sprawdzić ustawienia. O dziwo, w IE wszystko działa (teraz sprawdziłem).Pan_Kimono pisze:Spróbuj otworzyć w innej przeglądarce (jesli tego jeszcze nie zrobiłeś;) ), sam miałem kiedyś ten problem, ale okazało się, że to wina kaprawej wersji opery.Warcrimer pisze:Coś mi się spierdoliło z systemem i nie wyświetlają się mi odtwarzacze z myspace, więc na temat nowego numeru się na razie nie wypowiem
Faktycznie bardzo fajny numer, zakup obowiązkowy

- kocurejro
- postuje jak opętany!
a miales adblocka ?
u mnie bylo to samo, odinstalowalem tego pluga zainstalowalem ponownie i bylo gites
u mnie bylo to samo, odinstalowalem tego pluga zainstalowalem ponownie i bylo gites

-
- rasowy masterfulowicz
pewnie coś z wtyczką flash. Kiedyś miałem inny problem, uruchamiał się odtwarzacz ale nie działały utwory. Z resztą myspace jest tak wkurwiający, że wolałbym by kapele zamieszczały utwory na jakimś innym portalu. Otwiera się sto tysięcy zdjęć, których i tak nie zamierzam oglądać, dziwne że nikt tego nie wyłączył.
KVLT lizania CZASZKI
- Necrotrup
- rozkręca się
Warcrimer, a próbowałeś standardowej diagnostyki?
http://www.mozillapl.org/wiki/Standardo ... a:_Firefox
A Destroyer666 lubię bardzo.
I pomyśleć, że jak grali przed Immolation w 2001, to było nas pod sceną może z pięć osób, które kojarzyło tę kapelę...
http://www.mozillapl.org/wiki/Standardo ... a:_Firefox
A Destroyer666 lubię bardzo.
I pomyśleć, że jak grali przed Immolation w 2001, to było nas pod sceną może z pięć osób, które kojarzyło tę kapelę...
-
- rasowy masterfulowicz
Za D666 bardzo przepadam, słabej płytki jeszcze nie wypuścili. Mam nadzieję, że podobny poziom utrzyma Defiance. Kawałek jest przyjemny, świetnie że grają. Ulubiona chyba Unchain the Wolves...choc ja wiem? 

- Mental
- weteran forumowych bitew
Czekalem z zalozeniem tematu do czasu ukazania sie jakiejs probki nowego albumu. Scena australijska moze pochwalic sie paroma zajebistymi zespolami, do ktorych niewatpliwie zalicza sie Destroyer 666. Lubie wszystkie ich plyty, a "Terror Abraxas" kiedys przesluchalem 17 razy pod rzad (liczylem) 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Ten nowy kawałek bardzo dobry. A z dotychczasowej dyskografii D666 posiadam jedynie "Phoenix Rising" i to jest świetny album!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger