jester pisze:Tak a propos Vincenta to zobacz Husar jakie wokale zrobił w duecie z Cavalerą (w opisie filmiku jest podział tekstu na role)...
...słabe w chuj, mam nadzieję że na nowej płycie Morbid Angel przyłoży się i sprosta swojej legendzie.
co do liryki, to przyznaje, pomylilem sie, ale to dlatego ze mam kasete jeszcze z taktu, i ze sluchu to znam taki jestem tru . Co do tego kawalka soulfly to... to jest vincent? Brzmi kurewsko core'owo. Totalnie chujowo. W ogole to ten max jest katolem czy nim kurwa nie ejst czy co on odpierdala ten burak?
A wpadły mi dwie kiedyś w zakupach to trzymam, jakby się którejś coś kiedyś stało to mam drugą, przecież to jeden z moich albumów wszechczasów więc chucham na zimne. Zwłaszcza że teraz Earache robi tylko te trzecie wydania (na pewno AOM, BATS pewnie też tak zrobią) - wieśniackie dualdiski z dvd
nie no, rozjebał mnie ten klip i numer na kawałki
ktoś ostatnio marudził, że ten nowy retro thrash z chłameryki nie wchodzi na etap Dimension Hatross, Mental Vortex czy innych Dances Of Death - no to właśnie wchodzi
owkurwe, to jest jak brakujące ogniwo ewolucji gdzieś pomiędzy patologicznym nowoorlenaskim nieokrzesaniem, stonerowym luzem, a robotyczna Voivodowa motoryką... zajebiste