Byłby gdyby brzmiał jak 'Unchain The Wolves', a tak jest tylko dobry/bardzo dobryH-K44 pisze:"Phoenix Rising" i to jest świetny album!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Byłby gdyby brzmiał jak 'Unchain The Wolves', a tak jest tylko dobry/bardzo dobryH-K44 pisze:"Phoenix Rising" i to jest świetny album!
Dzieki, zajebisty numer. Coraz bardziej mi się podoba.Mental pisze:Warcrimer, stad mozesz sciagnac nowy kawalek:
http://www.season-of-mist.com/common/do ... efiant.mp3
Lepsze to niz sluchanie z myspace. Swoja droga, swietny kawalek.
Brzmienie to jest wlasnie atut tej plyty. Ogarnij sie ;). Mi sie bardzo podoba nowy krazek. Mocne skojazenia z ostatnim Melechesh. Duzo wznioslosci i sieki czyli to co tygryski lubia najbardziej :mrgreen:TORTURER pisze:Świetna płyta,mocno epicka,a jednoczesnie agresywna w typowym stylu dla Australijczyków..fakt,brzmienie nie jest perfekcyjne,ale nie az tak zjebane zeby ruinowac odbiór tego albumu,chociaz gdyby było ciezsze byłby killer.Dla mnie taki "a sermon to the dead" spokojnie dołącza do ich sztandarowych hymnów,swietny numer dla mnie najlepszy.Czekam na vinylowa wersje,która to mam nadzieje ukaze sie dzięki KBMT records,oby szybko:)
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Dziekuje. A jest gdzies, gdzie nie trzeba zakladac kolejnego konta tylko po to zeby zamowic jedna plyte?Mort pisze:na blackcomp.pl mozna zamowic
W Morii.Morph pisze:Gdzieś był jak cię nie było?