GOREFEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: Gorefest
Oprocz ABC Dobrego wychowania polecam jest podrecznik z gramatyki 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
masz chlopak pecha - wstalem dzis prawą nogą, specjalnie się tego pilnowałem bo chciałem dobry dzien miec. Zona moze zaswiadczyc, widziala w lusterku!
zreszta... zauwazyles,ze niemal WSZYSCY ciagle cie strofuja? To tez uklad? moze wez sobie te opinie do siebie, zastanow sie, zrob rachunek sumienia. A nie wszyscy sa zli, nie maja racji a ja sam, biedny żuczek... ciśnięty na pożarcie...
zreszta... zauwazyles,ze niemal WSZYSCY ciagle cie strofuja? To tez uklad? moze wez sobie te opinie do siebie, zastanow sie, zrob rachunek sumienia. A nie wszyscy sa zli, nie maja racji a ja sam, biedny żuczek... ciśnięty na pożarcie...
- H-K44
A ja jeszcze radzę zajrzeć do słownika ortograficznego. Dla Lucka jak znalazł.Deathless King pisze:Oprocz ABC Dobrego wychowania polecam jest podrecznik z gramatyki

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Block69
Tygodniowy albo miesięczny ban by sie gościowi przydał na przepłukanie ust rumiankiem.
A co do GOREFEST to szkoda, że sie rozpadli. Koncerty grali bardzo dobre (Warszawa 2008) a płyty po reaktywacji również bardzo udane. Przynajmniej wiedzieli kiedy odejść i nic słabego nie wypuścili. Kto jeszcze nie ma "La Muerte" to na Allegro wersja z DVD jest za 19zł.
A co do GOREFEST to szkoda, że sie rozpadli. Koncerty grali bardzo dobre (Warszawa 2008) a płyty po reaktywacji również bardzo udane. Przynajmniej wiedzieli kiedy odejść i nic słabego nie wypuścili. Kto jeszcze nie ma "La Muerte" to na Allegro wersja z DVD jest za 19zł.
PENIS METAL
- YNKE
- w mackach Zła
Szlag by trafił, chciałem ich jeszcze zobaczyć na żywo, w 2006 widziałem ich i dali takiego kopa ze sceny że koszulkę wyciskałem z potu po wszystkim. Wracając do ich dorobku to łykam ich wszystkie płyty i nie ganię ich nawet za eksperyment Chapter 13, bo to przyjemny rock'n'roll był.
ps. O Lucku się nie wypowiadam, zacytuję tylko klasyka tego forum. Ile ty masz lat Lucuś?
ps. O Lucku się nie wypowiadam, zacytuję tylko klasyka tego forum. Ile ty masz lat Lucuś?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- mistrz forumowej ceremonii
na początku też dałem sie na to nabrać,tyle tylko że w miarę kolejnych przesluchań wychodzi miernota tego krążka,a tych zajebistych momentow jest tyle co kot napłakał.podobny motyw można zaobserwować u innych death metalowców którym nagle ktoś posadzil klocka w narządy słuchu ;Black Faith,Feel Sorry For the Fanatic,Lotto,The Unspoken King,i tak dalej..YNKE pisze:i nie ganię ich nawet za eksperyment Chapter 13, bo to przyjemny rock'n'roll był.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
To jest naprawdę pop-rock? Z carcassowania w pop-rock?KÜltuRß V pisze: Lotto
Yare Yare Daze
-
takie luzackie pitolenie mniej więcej .jester pisze:To jest naprawdę pop-rock? Z carcassowania w pop-rock?KÜltuRß V pisze: Lotto
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
The Unspoken King juz nie bronisz?Drone pisze:Jak trzeba się nie znać, żeby lekceważyć tak znakomity album jak "Feel Sorry For The Fanatic". Zresztą MORGOTH nigdy nie nagrało złej płytyKÜltuRß V pisze:Feel Sorry For the Fanatic

- twoja_stara_trotzky
Lotto masa ok
-
jasne ,tak jak pyogenesis;
jak death metalowym buldożerom przychodzi ochota na granie rocka dla panienek,częstokroć z jakimś stonerowym nowotworem to później dochodzi do takich żenujących pomyłek.
jak death metalowym buldożerom przychodzi ochota na granie rocka dla panienek,częstokroć z jakimś stonerowym nowotworem to później dochodzi do takich żenujących pomyłek.
- twoja_stara_trotzky
nie wiem, jakim cudem możesz porównywać pretensjonalne i chujowe Pyogenesis do wyluzowanego, pełnego punkowej werwy Lotto. tam się aż roi od Misfits, a nie od niemieckiego spierdolonego pop-rocka. jesteś głuchy.KÜltuRß V pisze:jasne ,tak jak pyogenesis;
-
oczywiście słychać kto z jakiego koryta żarł ale po co o tym wspominać skoro zarówno jedno i drugie i to co wymieniłem powyżej można o kant dupy potłuc.wolę sięgnąć po oryginał niż słuchać death metalowców przerabiających przeszłość w nader koślawy sposób.twoja_stara_trotzky pisze:nie wiem, jakim cudem możesz porównywać pretensjonalne i chujowe Pyogenesis do wyluzowanego, pełnego punkowej werwy Lotto. tam się aż roi od Misfits, a nie od niemieckiego spierdolonego pop-rocka. jesteś głuchy.KÜltuRß V pisze:jasne ,tak jak pyogenesis;
- hcpig
A może to "Dziewczyny na Plaży" miały być tym pop-rockiem? Nie znam tych płyt.
Yare Yare Daze
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
na miłość boską - tĘ płytę, tĘ kapelę
ile Ty masz w ogóle lat?
ile Ty masz w ogóle lat?

- chaos
- w mackach Zła
już nawet na metal-archives jest info że gorefest kaput
ciekawe co tak naprawdę się wydarzyło, ale jeśli nie wiadomo o co chodzi chodzi o ...
ciekawe co tak naprawdę się wydarzyło, ale jeśli nie wiadomo o co chodzi chodzi o ...
- Lucek
najprawdopodobniej chodzi o to że znowu się "wypalili" tak jak miało to miejsce po "False" i nie chcą nas ponownie karmić gniotami w stylu "Erase"
- Maleficio
- Kontakt:
nie mieli dody i maleńczuka i dla tegochaos pisze:już nawet na metal-archives jest info że gorefest kaput
- Skaut
- twoja_stara_trotzky
a ten jak dał nauki z ortografii Marii KonopnickiejBonny pisze:na miłość boską - tĘ płytę, tĘ kapelę
ile Ty masz w ogóle lat?