Nie miałem czasu na słuchanie więc zapytam:
Ktoś słuchał i coś będzie w stanie powiedzieć?
Kupić warto czy nie warto?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Otóż to, żaden monument, ale jak lubisz takie granie to warto. A jak nie lubisz to daj cynk gdzie to widziałeś to sam kupięSineater pisze:To reedycja na CD demówki z 1993 roku. Death metal w średnich i wolnych tempach, dość monotonny; proste riffy, niski, bełkotliwy wokal; porządny klimat. Momentami nawet pod Abhorrence i tego typu rzeczy grają. Warto kupić, bo to fajna muzyka i jest tego tylko 300 sztuk.
Warcrimer pisze:Otóż to, żaden monument, ale jak lubisz takie granie to warto. A jak nie lubisz to daj cynk gdzie to widziałeś to sam kupięSineater pisze:To reedycja na CD demówki z 1993 roku. Death metal w średnich i wolnych tempach, dość monotonny; proste riffy, niski, bełkotliwy wokal; porządny klimat. Momentami nawet pod Abhorrence i tego typu rzeczy grają. Warto kupić, bo to fajna muzyka i jest tego tylko 300 sztuk.
Kupiłem od JohnaPaula2 na allegro za 27zł i dostałem jako bonus MCD Asphyx "Crush the Cenotaph"Warcrimer pisze:Otóż to, żaden monument, ale jak lubisz takie granie to warto. A jak nie lubisz to daj cynk gdzie to widziałeś to sam kupięSineater pisze:To reedycja na CD demówki z 1993 roku. Death metal w średnich i wolnych tempach, dość monotonny; proste riffy, niski, bełkotliwy wokal; porządny klimat. Momentami nawet pod Abhorrence i tego typu rzeczy grają. Warto kupić, bo to fajna muzyka i jest tego tylko 300 sztuk.