Dla ciekawskich : http://www.myspace.com/Stutthof
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
tak myślałemMental pisze:http://www.allegro.pl/item649617303_ach ... b_rec.html przeczytaj co pisze w opisie. A Stutthof to gowno.
chyba jednak trochę słusznieWarcrimer pisze:Znam Stuthoff albo raczej znałem, bo mam tylko split z Gauntlet's Sword i słyszałem split z Satanic Warmaster. Nie wiem za bardzo jak brzmiała muzyka na obu pełnych płytach. Z tego co pamiętam często ich wrzucano do wora NSBM, ale chyba trochę niesłusznie.
Może trochę, ale mam wrażenie, że pomimo wszystko w odróżnieniu od swoich funfli zawsze bardziej ukierunkowali byli na, śmiesznie to zabrzmi, ciemną stronę niż na modły do pewnego mało utalentowanego malarza z Austrii i jego narodu. Wcalę się nie dziwię, że zmienili nazwę i chcą się odciąć od tych wszystkich pseudo-blackmetalowych Hitler-wannabiesScaarph pisze:chyba jednak trochę słusznieWarcrimer pisze:Znam Stuthoff albo raczej znałem, bo mam tylko split z Gauntlet's Sword i słyszałem split z Satanic Warmaster. Nie wiem za bardzo jak brzmiała muzyka na obu pełnych płytach. Z tego co pamiętam często ich wrzucano do wora NSBM, ale chyba trochę niesłusznie.
i w pierwszym i w drugim wypadku masz racjęWarcrimer pisze:Może trochę, ale mam wrażenie, że pomimo wszystko w odróżnieniu od swoich funfli zawsze bardziej ukierunkowali byli na, śmiesznie to zabrzmi, ciemną stronę niż na modły do pewnego mało utalentowanego malarza z Austrii i jego narodu. Wcalę się nie dziwię, że zmienili nazwę i chcą się odciąć od tych wszystkich pseudo-blackmetalowych Hitler-wannabiesScaarph pisze:chyba jednak trochę słusznieWarcrimer pisze:Znam Stuthoff albo raczej znałem, bo mam tylko split z Gauntlet's Sword i słyszałem split z Satanic Warmaster. Nie wiem za bardzo jak brzmiała muzyka na obu pełnych płytach. Z tego co pamiętam często ich wrzucano do wora NSBM, ale chyba trochę niesłusznie.
ACHERONTAS - 15 Years Anniversary of Left Hand Path Esoterica - Double-CD
The Grand Adepts of the Ancient Ones, ACHERONTAS, wish to celebrate their 15th years anniversary with a special compilation release. This release, a luxury digipack for double CD, does feature the two albums of ACHERONTAS - "Tat Tvam Asi (Universal Omniscience)" as well as "Theosis" - plus their parts of the Split-Releases with LEVIATHAN and NECROMANTIA respectively. "15 Years Anniversary of Left Hand Path Esoterica" is scheduled for immediate worldwide release via Darker Than Black Records.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Conflagrator pisze:ACHERONTAS - 15 Years Anniversary of Left Hand Path Esoterica - Double-CD
The Grand Adepts of the Ancient Ones, ACHERONTAS, wish to celebrate their 15th years anniversary with a special compilation release. This release, a luxury digipack for double CD, does feature the two albums of ACHERONTAS - "Tat Tvam Asi (Universal Omniscience)" as well as "Theosis" - plus their parts of the Split-Releases with LEVIATHAN and NECROMANTIA respectively. "15 Years Anniversary of Left Hand Path Esoterica" is scheduled for immediate worldwide release via Darker Than Black Records.
Bardzo kurwa zajebisty news, bo to oznacza mniej więcej tyle, że będzie można to kupić za max 30-40zł :)
wznosiłeś wtedy dłoń ku Słońcu :)? fajnie grali wtedy i teraz też.Scaarph pisze:no i chuj, ja tam wolałem ich jako stutthof :)
nic nie wznosiłem :) bardziej mi się muzyka podobała. acherontas też jest w porządku, ale pod poprzednim szyldem bardziej do mnie trafiali :)Realista pisze:wznosiłeś wtedy dłoń ku Słońcu :)? fajnie grali wtedy i teraz też.Scaarph pisze:no i chuj, ja tam wolałem ich jako stutthof :)