MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MEGADETH
Nieee no takiej klasycznej traszowej płyty jaką nagrała Metallica nie nagra Rudy nigdy. To jest niedościgniona klasyka. Rudy t to nie ten poziom, dlatego wywalili go ze składu i teraz sobie pogrywa w jakimś V-ligowym MegadethMaria Konopnicka pisze:jakoś dźwięku gówniana, ale coś mi podpowiada, że Rudy nagra thrashową miazgę na miarę ostatniej Metallica

support music, not rumors
- Melepeta
- w mackach Zła
- Duban
Maria, błagam, myślałem, że na takim naduzyciu nie dasz się złapać. Wystarczy cofnąć się do momentu, kiedy Metallica wypierdziała pierwszą próbkę. Może wtedy więcej ludzi się nia zainteresowało, ale porównanie ocen wypada wybitnie na korzyść Rudego. Mam nadzieję, że to był jedynie żart... Zresztą mam nadzieję, że po premierze 'Endgame' posypiesz głowę popiołem.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- rasowy masterfulowicz
Death Magnetic jest swietne, gdyby wyszlo w 1990, bylby to kanon thrash metalu.
I AM MORBID
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No bez jaj, bardzo dobra płyta ale nie aż tak. Z drugiej strony większość jebie DM na zasadzie bo to Metallica, a jak Metallica to gówno i w ogóle nie wypada. W ewentualnym pojedynku DM vs UA (żeby niby nie offtopować) wygrywa zdecydowanie Hetfield&Co.
Yare Yare Daze
- Rattlehead
hehehe to dobre byłopaintothebone pisze: W ewentualnym pojedynku DM vs UA (żeby niby nie offtopować) wygrywa zdecydowanie Hetfield&Co.
- Duban
DM to będziemy porównywać do EG, a nie UA. Zresztą przestańcie już walić dowcipami, bo są niesmaczne.
If you believe the western sun
- Rattlehead
Samym Head Crusher zniszczyli doszczętnie cały DM, każdy kolejny numer to będzie dobijanie przeciwnika
- Gotharus
- postuje jak opętany!
taa. Tak dobije, jak poprzedni album. trzy, cztery dobre kawałki i masa wypełniaczy. mam nadzieje, że tym razem bedzie całkowicie inaczej.
- Rattlehead
...ale nawet jak Ty to nazwałeś 'wypełniacze' są o co najmniej 3 poziomy lepsze niz cokolwiek z DM, niż nawet cokolwiek od czasu Load. Powiedzmy to sobie szczerze METALLICA to Chujnia od 1996!!!Gotharus pisze:taa. Tak dobije, jak poprzedni album. trzy, cztery dobre kawałki i masa wypełniaczy. mam nadzieje, że tym razem bedzie całkowicie inaczej.

- Gotharus
- postuje jak opętany!
Ano to jest fakt z metą. Chociaż Load zły nie był. DM równiez nie jest zła płyta, miejscami jest naprawde bardzo dobry. Rudy tez jednak wypuscił babole w swiat, z risk na czele. takie worlds, czy ostatni album, sa zdecydowanie ponizej oczekiwan moich co do niego. Mysle, ze nie tylko moich. Nowy numer zapowiada jednak porzadny album. mam nadzieje, ze sie nie przelicze.
- Duvelor
Wyjebali go ze składu, bo nie dość, że więcej ćpał to więcej potrafił wypić. W każdym wypadku Megadeth przewyższa MetallikęRattlehead pisze: Nieee no takiej klasycznej traszowej płyty jaką nagrała Metallica nie nagra Rudy nigdy. To jest niedościgniona klasyka. Rudy t to nie ten poziom, dlatego wywalili go ze składu i teraz sobie pogrywa w jakimś V-ligowym Megadeth

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- hcpig
Najlepszym IMHO numerem Megadeth jest "The Fou..." ...ooooopsssss... "The Mechanix". Czyli jednak Meta lepsza z tego wychodzi 

Yare Yare Daze
- Rattlehead
"The Four Horsemen" to taki utwór Metalikowych chłopców jak "Imię Róży" Jeana-Jacquesa Annauda
- hcpig
Wiem... ale wersja Metalliki jest lepsza, zresztą bardziej rozbudowana, a Rudy na "Killing..." wyciął jeden z lepszych momentów tego utworu.
Yare Yare Daze
- Rattlehead
- hcpig
Nic na K'EA nie jest przepitolone. Chodzi mi o ten moment TFH gdy bujający bas stopniowo dobija się na pierwszy plan plus następujące po tym momencie solo - tego nie ma w wersji z "Killing...".
Yare Yare Daze
- Rattlehead
Wiem wiem, ale mi jakoś tego motywu w Mechanix nie brakuje. Jest zapierdol od początku do końca i gitarra gra. Słyszałeś wersję Mechanixa z "Rude Awakening" w wersji lajw? To jest pniak dopiero.